28-02-12

wijvenweek

K heb me ingeschreven voor de blog wijvenweek! Dat betekend dat we ( alle deelnemers dus) gaan bloggen over bepaalde onderwerpen die ons opgelegd worden. Enfin opgelegd is misschien een heel groot woord, maar we krijgen bepaalde suggesties en moeten ( willen ) daar een blog over schrijven. Er zijn een hoop wijvekes die zullen deelnemen maar ik weet niet hoe het allemaal in zijn werk zal gaan, moeten Moeten we linkjes plaatsen naar andere bloggende wijvekes??

Dat is allemaal een beetje moeilijk voor mij, maar ik wacht het allemaal af en zie wel wat het wordt.

Het enige wat moeilijker en moeilijker wordt is dat ik al zoveel verteld heb! En het zou mij geen haar verwonderen als ik al eens in herhaling begin te vallen, want owee, ik heb al wat afgeschreven. Ik zou heel graag mijn blog eens zien uitgeprint, zodat ik een beetje het gevoel heb een boek geschreven te hebben, haha, want een echt boek schrijven daar zal het wel nooit van komen!

Maar in elk geval, bloggen vind ik nog steeds leuk, ik heb al heel veel mensen leren kennen op die manier en ik kan er elke dag mijn ei kwijt! Jaja Fibromindy is een kakelende kip die verdorie al veel eieren heeft gelegd!

Af en toe zit daar als een een krom ei tussen, of een kleintje , of een grootje, maar ieder eitje dat ik leg ,komt wel recht uit mijn hart geschreven!

Commentaren

ha, daar had ik nog nooit van gehoord, wijvenweek en dan nog in blogland
k ben benieuwd

Gepost door: fotorantje | 28-02-12

Reageren op dit commentaar

ik denk dat je al een reeks boeken hebt geschreven of een mega dik boek ;-)

Gepost door: afa | 28-02-12

Reageren op dit commentaar

leuk die wijvenweek, in maart 2008 deed ik er ook aan mee - altijd inspiratie om iets te schrijven

Gepost door: oma moetje | 29-02-12

Reageren op dit commentaar

lol, kben benieuwd naar alle onderwerpen van wijvenweek :D

Gepost door: justm3 | 29-02-12

Reageren op dit commentaar

Nog geen mail gehad Christa? Daar staat alle uitleg over de onderwerpen in. En links plaatsen naar de andere "wijven" is niet nodig, staat al op hun website, er zijn er al kweetnihoeveel!!! Geen twijfel aan dat gij dat goed gaat doen. Ik heb anders wel een beetje schrik voor wat er uit mijn pen of euhm toetsenbord gaat komen rollen!

Gepost door: LJ | 29-02-12

Reageren op dit commentaar

Jawel hoor Lj, ik heb een mail gekregen, maar daar zitten veel onderwerpen in waar ik al over geschreven heb, maar ach we zien wel zeker! Maar anderzijs kijk ik er wel naar uit!
groetjes

Gepost door: christa | 29-02-12

Reageren op dit commentaar

Hans is er ook mee bezig , zien hoe dat afloopt !

Gepost door: ollie | 29-02-12

Reageren op dit commentaar

hihi, ik ben zo zot om ieder postje van mijn blog te bewaren in Word, ook al ettelijke gigabytes, ik ga dat niet afdrukken, zo veel papier ineens kan mijn printer niet aan denk ik.

Gepost door: loebrabas | 29-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.