02-03-12

breek uit jezelf

Ik voel me alsof ik net als een krokus die zich moet weren om zijn koppeke boven de aarde uit te steken! Ja Mindy wil buiten, wil de lente voelen, maar het ziet er zo grijs uit buiten! Ik wil weg hier uit mijn zetel , uit mijn luiaardsoord, waar dat lijf van mij me vaak tot luiaard dwingt!

Ik wil de zon op mijn huid voelen verwarmen, en me op een terraske vleien. Of bloemekes planten , het tuinset met de karcher klaarmaken voor de zomer!

Maar aheum, bij het stof afnemen , liep het niet van een leien dakje met dat schouderke van mij. Ikke duizend man sterk, met een lijf vol goesting om te werken , moet alweer het loodje leggen en me bezig houden met de meeste onnozele kleine werkskes.

Ik wil eigenlijk zoveel, ik wil lentefrisse kleren maar daar is het nu toch even te koud voor! Oh en pannenkoeken eten of een grote coupe roomijs, met nootjes en praliné! Maar ik heb er voor gekozen om dit even niet te doen, dus op dat vlak heb ik niets te willen!

Zij we als mens niet allemaal "willers"? Gaat er één dag voorbij dat we eens niets "willen". Ik geloof het niet. Willen is ook nodig om te overleven, we moeten immers, willen eten, werken, slapen.

Willen is ook nodig om te blijven dromen, en elke dag terug op te staan!

14:31 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Dag Christa!

Niet simpel he? Maar forseer je niet want die schouder is nog niet genezen hoor! En het kan vlug anders gaan, dus voorzichtig met die schouder!!! Morgen geven ze wat zonneke en als je enig sinds kan ga dan maar eens lekker buiten een wandelingske maken dan kom je achteraf weer tot rust en zijn al die muizenissen uit je hoofd!
Wens je nog een fijne avond en voor morgen weer met volle moed ertegen aan he!!!!! groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 02-03-12

Reageren op dit commentaar

ha, dag Christa
hoe is het met de schouder?
gaat het een beetje?
hier is het zo goed als voorbij, nog een kine of 10 en de rest zal vanzelf wel loskomen!
leuk weekend!

Gepost door: joten | 03-03-12

Reageren op dit commentaar

Ik begin ook te verlangen naar de zon en de winterkleren begin ik beu te worden...laat maar komen de betere dagen.

Gepost door: bea | 04-03-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.