05-03-12

Fibromindy heeft o zo veel traantjes vergoten

Het is mijn dagje niet. Heb al een paar zakdoeken volgesnotterd, heb koorts , voel me zwak, mijn msn doet het niet, en tot overmaat van ramp heb ik slecht nieuws uit Canada.

Niet dat het huwelijk niet doorgaat hoor, maar Amaury is zijn permanente verblijfsvergunning aan het aanvragen. Daar komen een hoop paperassen bij te pas, ook veel Dollars gaan ermee gepaard, en dat is een streep in zijn rekening. Hij moet ook nog een nieuwe auto kopen en heel hun trouwgebeuren  betalen. Maar dat kon mijn arme moederhartje nog allemaal verdragen. Maar ik ben in tranen uitgebarsten toen ik hoorde dat Amaury Canada niet meer mag verlaten tot alle papieren in orde zijn en hij zijn permanente verblijfsvergunning heeft. Als hij nu naar Belgie zou komen, loopt hij het risico, Canada niet meer binnen te mogen! Dat risico willen ze uiteraard niet lopen! Ik heb dus heel mijn hart leeggehuild en wenste dat ik direct een vlucht kon boeken om hem te bezoeken. Maar onze vlucht voor het huwelijk is afgelast, (zucht) was slechts 1008 euro voor 2 personen. Ik wacht nog op het teruggestortte geld en dan pas kunnen we kijken voor een nieuwe vlucht, maar die zal al snel tegen de 800 euro aanleunen , da's met zijn twee 600 euro duurder hé! Met dat geld kon ik gerust tussenin nog eens gaan en dat maakt me kwaad en machteloos. En als er iets is waar ik niet tegen kan is het wel machteloosheid!

En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik nieuws van dochterlief dat het huisje dat ze zo graag wou huren aan een koppel is toegezegd; K heb zo met haar te doen, ach ik wou soms dat ik gewoon voor beide een huis kon kopen, zodat ze niet meer moeten huren! Gent is dan nog pokkeduur om in te wonen, voor 600 euro heb je een krot tenzij je een beetje aan de rand gaat wonen, maar dan moet je wel elke dag met het openbaar vervoer naar je werk.

Neen, ik heb geen enkele reden om vrolijk te zijn! Een paar dafalgannekes nemen, een nachtje goed slapen en morgen hopelijk beter!

Commentaren

ppfff, nee dat klinkt allemaal niet zo leuk
dikke knuff
maar je dochter zal heel zeker een woning vinden, en zelfs misschien eentje die haar nog beter ligt

Gepost door: fotorantje | 05-03-12

Reageren op dit commentaar

Een ongeluk komt nooit alleen, maar na regen komt zonnenschijn.

Gepost door: liliane | 06-03-12

Reageren op dit commentaar

Ik heb het met je te maken Christa en die waterlanders zijn heel begrijpelijk cterkte meiske !

Gepost door: ollie | 06-03-12

Reageren op dit commentaar

thanks Ollie-ke!

Gepost door: christa | 06-03-12

Ik heb ergens een link gemist denk ik; wordt het huwelijk dan ook verschoven dat je een andere vlucht moet nemen?
Da's inderdaad verschrikkelijk zenuwslopend, om dat allemaal nog te moeten regelen, ik duim alvast dat het snel in orde komt!!

Gepost door: LJ | 06-03-12

Reageren op dit commentaar

Neen Lj, het huwelijk wordt niet verzet hoor, maar onze vlucht naar ginder voor het huwelijk is geannuleerd geworden en die kostte maar 500 euro per persoon. Nu zullen we meer moeten betalen. En met dat geld dat we nu zullen moeten meer betalen kan ik ook niet tussenin gaan, ik had mijn overgehouden centjes daarvoor kunnen sparen.
En ik was van plan om een receptie te houden voor hen , als ze op bezoek kwamen naar Belgie, maar dat gaat nu niet door, omdat hij het land niet mag verlaten. Ik hoop dat ik nu wat duidelijker ben, want door mijn traantjes heen zitten typen is niet zo eenvoudig!
Groetjes

Gepost door: christa | 06-03-12

hallo Christake!

Ge zou voor minder tranen laten!
Soms kan alles tegenslagen en dan vraagd ge u af waarom ik weer????
Waarom weer met mij! Hoe??? Ging je tussenin ook nog eens naar Cananda?
Dat is wel een dikke streep door de rekening 600 € meer!!!! gohhhh!
Ze durven nogal wat rekenen voor met de vlieger te vliegen zeg!
Probeer het te relativeren meid want je zal er niks kunnen tegen beginnen
En zoals je daar schrijft soms wou ik dat ik ook voor ieder van mijn kinderen een stuk grond of een huisje kon kopen maar door ziek te worden is dat allemaal in het water gevallen en ja, ze moeten hun plan maar leren trekken dat hebben wij ook moeten doen! Het leven is zwaar en gaat niet altijd over rozen er zijn meer doornen dan rozen en zeker deze tijden nu alles toch zo duur is en nog duurder word.
Je weet dat het niet goed is voor ons om zo verdrietig te zijn maar dafalgans helpen om je er weer door te slepen!
Ik denk aan je en wens je veel sterkte! Kopop meid het zal misschien wel beter lopen dan je denkt, oke?????
Lieve groetjes van annemarieke, x Kommaan !!!!!!xxx dikke troost knuffel!!

Gepost door: annemarieke, x | 06-03-12

Reageren op dit commentaar

Gij zijt toch een schatje hé!

Gepost door: christa | 06-03-12

ze zeggen dikwijls ... een slecht nieuws komt nooit alleen ....

Ik hoop voor jou dat er vlug een zonnestraaltje komt dat je traantjes droogt

Gepost door: merel | 06-03-12

Reageren op dit commentaar

Pff, 't is alles bij elkaar precies. En dan begrijp ik dat dat nieuws van zoon die Canada voorlopig niet uit gaat even de emmer doet overlopen. Hopelijk voelt ge u ondertussen toch al een klein beetje beter :-)

Gepost door: justm3 | 06-03-12

Reageren op dit commentaar

Wat een tegenslagen, Christa ik voel heel erg met je mee. Hopelijk voel je u ondertussen toch al wat beter, een nachtje slapen doet soms wonderen zodat je alles wat minder somber inziet.

Gepost door: bea | 06-03-12

Reageren op dit commentaar

Maar bloem, jij bent het meestal die mij troost,.........ik voel zo met je mee,....je kids het is en blijft je achillespees,...maar niet wanhopen er valt mss nog wel iets anders uit de bus en weet aan alles wat negatief is, zit ook iets positief, ook al is dat nu nog niet echt duidelijk. Dikke knuffel x

Gepost door: Misssexandthecity | 07-03-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.