06-03-12

Een beetje terug "dreamy" vandaag

Wat kan het leven toch ongelooflijk sucken als één en ander tegenzit! Maar als je je dan de vraag stelt of het wel nodig is om je er zo in op te jagen, mja dan kan je opnieuw wat relativeren! Want ochere, mijn msn werkt niet meer, mijn mannetje heeft het er al afgesmeten en toen was ook heel mijn mailbox weg, ik snap er dus de ballen van! Dan kregen we het terug opgestart, maar konden geen documenten doorsturen en niet webcammen met het verre Canada en dat suckt dan nog het meest!

Maar bon, we gaan op t gemakske een blogske doen en de gemoederen een beetje laten zakken en blij zijn om de leuke dinges des levens die we vandaag hebben meegemaakt! Enfin, zo spectaculair waren ze niet hoor! Maar een mens moet zich optrekken aan de kleine dingskes , nietwaar!

En de leuke dingen waren dat ik me deze morgen reeds wat beter voelde, geen koorts meer en minder griepachtig.

Ik deze namiddag voor het eerst terug met de wagen heb gereden, weliswaar maar tot aan de post omdat ik een brief had die prior naar Canada moest.

Ik heb ook niet geslapen , hoewel ik dat van plan was!

Terwijl iik naar de post ging , mijne fring toegetrokken aan de aldi, en daar wat leuke dingen gekocht die ik wel mag eten, in de plaats van suiker, een lekkere ( hoop ik toch) meloen. Suikervrije straffe mentjes die niet naar koeiestront smaken! Maar de koeiestront-chocolade lust mijn mannetje wel, dus hij zal daar af en toe wel een stukje van eten.

Ik heb ook alles meegebracht om lekkere verse pesto te maken!Mijn dochter komt waarschijnlijk zondag eten met haar Ierse lief, en ik weet dat ze van die bladerdeegjes met pesto en ham van jeroen Meus, helemaal weg zal zijn! Al moet ik voor haar vegetarische maken. Ik heb dit gerechtje trouwens niet op tv gezien, maar mijn nichtje had het klaargemaakt , zaterdagavond en t was waanzinnig lekker!

Dus da's nog iets om blij om te zijn!

En, nog een superpunt is dat mijn dochter toch haar huisje toegewezen is met dubbel glas en overal centrale verwarming, oo wat kijkt ze daar naar uit! K ben zo blij voor haar! K hoop dat we heel die rimram rond het huis dat nu nog op Amaury zijn naam staat kunnen afronden , dat zal een hele opluchting voor mij zijn.

Ik heb vandaag ook nog een bezoekje gekregen van een lotgenootje, da's altijd leuk! En lekker wat bezig geweest in de keuken, een beetje opgeruimd, lekker gekookt voor vanavond, ja, ik heb het gevoel dat ik terug een beetje begin te leven! Morgen zal ik eens proberen te strijken. Als manlief nu die plank voor mij klaarzet en dat zware strijkijzer moet het wel lukken, want ik strijk linkshandig en heb mijn martelarm slechts nodig om een beetje aan de was te trekken links of rechts en om de was op te plooien, dat moet lukken!

Voila si en straks een beetje tv kijken en een lekker bierke drinken op ons gemakske en meer moet dat voor mij vandaag niet meer zijn.

I

19:06 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (2) | Tags: msn, vrolijk, suckdagen, tevreden, fibro, frozen shoulder |  Facebook

Commentaren

Een internationaal gezelschap zijn jullie dus enne santé !

Gepost door: ollie | 07-03-12

Reageren op dit commentaar

Leuk om te lezen dat er stillekes aan steeds meer dingen lukken. Die bladerdeeghapjes klinken lekker, kga dat receptje eens ne keer opzoeken!

Gepost door: justm3 | 10-03-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.