12-03-12

wijvenweek dag 1

opdracht :Maandag 12 maart - beautyqueen in het diepst van mijn gedachten
 
We beginnen de week luchtig en frivool, zoals wij zelf natuurlijk allemaal zijn op een doorsnee maandag. De eerste dag is het thema namelijk uiterlijkheden. Hoe we er echt uitzien, 's ochtends bij het ontwaken, en hoeveel werk en lepe truken we werkelijk nodig hebben om er uit te zien zoals u ons op de trein tegenkomt, een paar uur later. The way I look today (en dat mag gerust eens een foto zijn van voor uw haar is gekamd of er een laag schmink op ligt), outfit posts (maar dan wel alle outfits van de dag, niet alleen die ene glamoureuze waar ge drie uur over nagedacht hebt), het kan allemaal vandaag. Als ge maar een beetje eerlijk zijt
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oh yeah, als ze  ooit een "anti-beautiqueen-wedstrijd gaan houden ben ik de eerste kandidaat om me in te schrijven! En ik ga gegarandeerd de finale halen!

Ik ben totaal niet modebewust, om de eenvoudige reden dat , tegen dat ik het hele winkelcentrum heb afgedweild reeds al die modesnufjes beu ben wegens , "veel te veel gezien", en dan wil ik maar eens origineel doen en koop me dan de meest foute uitfit die ik ergens in een klein hoekje heb opgedoekt.  

Als ik dan al iets mooi vind, dan is het iets wat totaal niet meer past voor mijn middelbare leeftijd en ik wil er nu precies ook niet bijlopen als een overjaarse hippy! Hoewel ik van felle kleurtjes hou en bloemetjesmotiefjes, maar o wee, ik zou nogal bekijks hebben vrees ik. Maar ik  trek niet graag de aandacht en loop dus echt als een grijze muis door het leven! 

Wat make-up betreft, krijg ik dan weer de medaille voor zuinigheid, want ik doe daar jaren mee! 

Ik heb jaren make-up-loos door het leven gelopen , maar t vreemde is dat ik het vooral ben beginnen gebruiken toen ik ziek werd. Ik wou er absoluut niet als een ziek mens uitzien!

Het is telkens een heel spektakel om dat goedje goed uitgestreken op mijn smoeltje te krijgen. Nu heb ik voor het bruinselke een wonderborstel gekocht en ik kan er naar hartenlust mijn gezicht mee schilderen. Je kan er de bruine brij heel goed mee rondsmeren! Tot zover lukt operatie schmink nog! Maar die ogen, daar moet ik zowat een beetje gokken, omdat ik zonder bril al maar een halve steek zie ! Maar allee we doen ons best! Zo'n lijntje vind ik best mooi, maar bij mij is dat een klodder ipl van het sierlijke, licht opgekrulde lijntje! Het makkelijkst is de lipstick aanbrengen maar dan ben ik er niet van overtuigd of ik wel de juiste kleur gekozen hebt.

Ja als er ergens een workshop te winnen is over "hoe- make-over-ik-mezelf dan kunnen ze aan niemands beter die prijs geven dan aan mij! Zeker weten!

 

08:42 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Je hoeft allemaal geen mis België te zijn hoor ! 't is t'herte die telt zeggen ze bij ons.
En wat Carrie over je geschreven hebt ge verdient het !

Gepost door: ollie | 12-03-12

Reageren op dit commentaar

Of aan mij! ;-) Hahaha, dat is idd heel eerlijk geschreven. :-)

Gepost door: Nana | 12-03-12

Reageren op dit commentaar

Effe toch duidelijk stellen, dat Bieke er fantastisch uitziet met make-up en haar lippenstiftkleur PERFECT past bij haar,......en ik ben een addict dus ik kan het weten :-)

Gepost door: Misssexandthecity | 12-03-12

Reageren op dit commentaar

Dag Christake!

Oeioeioeioeiiiii, dat is bij mij niet om aan te zien als ik s'morgens uit mijn bed kom! Gezicht gezwollen, haren die alle kanten uitspringen en dan nog my face in het algemeen triestig!
En als ik al niet goed ben zit ik de hele voormiddag in pyjama en een on-verzorgt gezicht!!! Zou mijn gelaat meer moeten verzorgen zoals vroeger maar vanaf ik thuisgebleven ben van het werk is het maar van ver dat ik me verzorg!!! erg vind ik dat wel! zou er echt werk moeten van maken want als ik me dan mooi maak voel ik me helemaal anders in mijn vel!!

Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 12-03-12

Reageren op dit commentaar

Christa je ziet er altijd mooi en verzorgt uit!
je hebt helemaal geen make-up nodig

al die bruine cremekes op je velleke zijn slecht, zo vies als je je ontshminkt, en dat heeft de ganse dag tijd gehad om in je poriën te kruipen :-)
ik gebruik dat nooit meer, gewoon een verzorgend dagcrèmeke, en alst niet goed is ahwel jammer dan...

Gepost door: fotorantje | 12-03-12

Reageren op dit commentaar

Ik wil ook wel aan die workshop meedoen dan Christa! Ik durf er geeneens aan beginnen op mezelf!
Ik draag ook het liefst wat 'grijze muis'kleren maar graag pimp ik dat een beetje met een vrolijk accent zoals rode schoenen, of een opvallende sjaal, lange oorbellen, een leuk jasje. It's all in the details, de basic mag zo saai zijn als je wil.

Gepost door: LJ | 13-03-12

Reageren op dit commentaar

haha, ik ben eigenlijk best goed in zo'n lijntjes trekken, heb al vaak gehad dat mijn zussen of vriendinnen vragen hoe ik dat zo netjes krijg. Voor zo'n lijntje trek ik mijn ooghoek wat naar opzij (zo van die chinese oogjes) en dan vlak tegen de wimperlijn het lijntje trekken, lukt bijna altijd :D

Gepost door: justm3 | 14-03-12

Reageren op dit commentaar

ik heb nog nooit make-up gebruikt ... ik kan me dan ook inschrijven in die anti-beautiqueen-wedstrijd, haha

Gepost door: afa | 14-03-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.