16-03-12

dag 5 wijvenblogs, zelfcensuur

 

Opdracht 5 wijvenblogs

Het zijn geen geheimen, verre van. Iedereen die bij u langskomt weet het, en eigenlijk weten wij het ook allemaal, hier op het internet. Maar vandaag doen we eens niet aan zelfscensuur. Blog over iets waarover u niet blogt normaal. Vertel ons de dingen die deze week suckten (in plaats van altijd alleen de positieve dingen te posten), toon ons een foto van hoe uw living er echt uitziet, voor de poetshulp is langs geweest. Of vertel over frustraties die niemand eigenlijk moet weten, de gemiddelde ruzie met uw vent en andere dingen die uit het leven gegrepen zijn, maar waarvan u doorgaans vindt dat wij er geen zaken mee hebben. We zullen het aan niemand doorvertellen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

K heb eigenlijk echt moeten zoeken naar een onderwerp, waar ik nooit over blog! Ik blog zoveel, over vanalles, ik ben een spraakwaterval en hou geen blaadje voor mijn mond. Alles wat ik schrijf is echt en het vloeit gewoon van tussen die versleten hersenmassa! Zelf over sex is er al geblogd geweest! Maar ik hou het altijd proper zenne, ik hang nu ook niet alles aan de neus van de lezer.

Mijn min-kantjes dan maar op het net zwieren zeker! Aheum als heel de gemeente morgen raar naar me kijkt zal ik tenminste weten waarom!

- Ik ben nogal impulsief,en mail wel eens dingen door waar ik achteraf spijt van heb!

-Ik kan soms een halve nacht wakker liggen als ik denk dat ik ergens met mijn impulsiviteit iets zou kunnen verkeerd gezegd hebben, dan lig ik mezelf te vervloeken omdat ik niet op mijn tong gebeten heb.

 Ik ben een slechte huisvrouw, ik steek liever veel tijd in koken en creatieve dingen dan in kuiswerk

-Ik kan makkelijk de deur toetrekken en genieten van een mooie dag, iplv eerst mijn werk te doen

-Ik kan het maar niet laten om in reisboekskes te kijken, hoewel ik weet dat er buiten Canada geen andere reizen meer vanaf kunnen. En dan wordt ik chagrijnig, terwijl ik al blij moet zijn dat ik naar Canada mag.

-Ik haat nylons dragen, ik moet er persé altijd aan trekken, omdat ik het gevoel heb dat ze afzakken.

-Ik ben een ongelooflijke "schoffelaar " om iets te doen, ( overdreven haastig ) , ik heb weinig geduld. Ik zou nooit aan een project van maanden werk kunnen beginnen, zoals een sprei haken, of een puzzel met 10.000 stukjes leggen.

-Ik ben te weinig competitief, ik ben geen geboren winnaar, omdat ik te weinig in mezelf geloof.

- Ik schiet makkellijk in een spaanse coleire als ik voel dat ze me iets "serieus hebben aangedaan", dan is rondsmijten met iets, mijn vorm van terug op de wereld komen.

- Ik tetter soms gewoon te veel en te snel, ben altijd geneigd om heel mijn leven te vertellen, terwijl dat helemaal niet moet.

Allee, k ga het hierbij laten , haha, straks hou ik geen vrienden meer over na mijn openbaring van mijn grootste minpunten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18:34 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Dag Christake!

Maar zo erg zijn deze minmunten niet ze-ne!
Ben ook iemand die het hart op de tong heeft en flap het er soms ook maar uit zonder er bij na te denken en achteraf is het oei ik heb toch niks verkeerd gezegd he!!!!het is zeker niet met kwade bedoelingen dat we dat doen! ze moeten ons maar nemen zoals we zijn, vind ge niet?
Wens je voor vandaag een zonnige zaterdag!
Lieve groetjes annemarieke,x

Gepost door: annemarieke | 17-03-12

Reageren op dit commentaar

dat valt goed mee Christa!

Gepost door: fotorantje | 17-03-12

Reageren op dit commentaar

Als dat je grootste minpunten zijn Christa dan ben jij een fantastisch mens! Slechte huisvrouw, welke vrouw kuist er wél graag denk ik dan, koken is ook een onderdeel van het huishouden, véél belangrijker dan koken!

Gepost door: LJ | 17-03-12

Reageren op dit commentaar

O, ik heb nog minpunten hoor Lj, ik durf wel eens in mijn neus te peuteren als niemand het ziet, maar shtt, k ben daar niet fier op zenne!

Gepost door: christa | 17-03-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.