27-03-12

Make over made my day!

Vandaag was de dag! De dag dat ik als een wrak uit mijn bed kroop en heel vrolijk thuis gekomen ben!

En ik zie er goed uit, na! De kapper vond dat mijn haar een goeie snit had, ( hoewel ik het zelf niet zo mooi kan brushen als de kappers uiteraard) Hij besloot daar eigenlijk niet veel aan te veranderen maar wel een kleurtje te geven, mooi bijknippen, en brushen. Ik had er echt zin in!

Christa (2).JPGIk dacht eerst dat ze er zonnepanelen gingen opzetten, maar oef dat was gelukkig het geval niet!

Na de "balayage" ( wat een chique woord hé) was het de beurt om de volledige haardos te kleuren!

 

 

 

 

 

Oeps knalgele kleur, ik vrees dat ze me gaan transformeren in rozemieke van Jommeke!

Christa (7).JPGChrista (10).JPGChrista (17).JPGKomt dat wel goed, die gele kleur?0 ja tuurlijk wel nog even laten carameliseren onder de spacelampen en het geel werd bruin, eind goed al goed! Aja, en ik vergat nog helemaal te vermelden dat ik die dag een personal assistent meehad van Thuis! Ze had me gebracht, sleurde met mijn chakos en toebehoren , nam foto's voor op deze blog! Een dikke merci aan Mega-Anja!

Na het kleuringske werd er geknipt, met advies van een meester-kapper, en aheum, k heb daar eens prijs gevraagd, knippen en brushen zonder kleuring tussen de 50 en de 60 euro da's dus niet zo dat ik daar direct nog eens over de vloer zal gaan! Dank u meneerke William! K heb hem ook uitvoerig bedankt , toen ik na het volledige kapsel en de schminkbeurt nog eens door Mega-Anja op de foto werd geplakt! Ik had de tijd niet om mijn broodje op te eten dat voor mij besteld was, want na de kapbeurt, trokken we naar Villa Maria, aan de rand van Brugge. Dat het een poepsjiek spel was, merkten we aan de auto's op de parking. Maar hoe duur de kleren ook waren, veel kleedjes boven de 500 euro, tenuekes van 1100 euro, enfin..;ik vond er mijn maat niet als ik iets mooi vond, of allemaal kleine maatjes. Dan maar eens gaan kijken in de bijwinkel ernaast waar ze kleren hadden van maat 42 tot 52.Even gesnuffeld tussen de collectie van Natan, maar het kleedje paste me langs geen kanten! Dus daaruit kon ik concluderen dat ik niet alleen in goedkope winkels moeite had om kleren te vinden, die goed passen, mijn E-bh-maat zal daar wel voor iets tussenzitten zeker!

Enfin, ondertussen een beetje oefenen met de fotograaf. Hij toonde me een mode-boekje en ik moest die poses na-spelen , hilarisch uiteraard.

Ondertussen was mijn dochter gearriveerd en gingen wij terwijl zij ge-intervieuwd werd,, verder op strooptoht naar het voor mij ideale tenue.

En uiteindelijk is het iets geworden, wat uiteindelijk helemaal mijn stijl is,

We hebben met de fotograaf en de modejournaliste nogal wat af-getterd, ja mannekes, mijn tongske was in de hoogste staat van geluk en produktiviteit!

De adrenaline steeg ten top en azo kregen mijn hersentjes de nodige serotonine die pijnbestrijdend werkt, en het wrak van in de morgen was een blije uitgelaten vrouw geworden met pijnen die me niet onderuithaalden, maar draaglijk op dat moment.

Uiteindelijk werd er geposeerd, werd mijn lach tot aan mijn oren getrokken Christa (24).JPGen toen ik de foto's zag kwam ik tot de conclusie dat ik minder serieus moeten kijken, maar meer lachen! Ik ben geen zuurpruim zenne, maar idd, ik kijk nogal strak, waardoor andere mensen wel kunnen denken dat ik een zuurpruim ben! En dat moeten we ten allen koste vermijden, nietwaar!

Rond vier uur namen we afscheid, ik kreeg nog een mooi boeket bloemen, Aimée had het me moeten overhandigen en nu staat het hier te pronken in een vaas.

Onze mondekes plakten van den dorst en we zijn in het station nog iets gaan drinken en ik moest niet rijden dus mocht het wel ne keer nen duvel zijn!

Was wel eventjes vergeten dat ik van Zwevezele nog naar Meulebeke moest, oeps , klein vergissingske, want ik drink normaal nooit als ik met de auto moet rijden. Maar soit, de duvel zat "erin" en ik moest ermee naar huis! En gelukkig veilig en wel thuisgekomen, met een heel pijnlijke schouder. Mijn mannetje was ook net terug van zijne make over en bij een glaasje witte wijn hebben we vrolijk na-gepraat!

En om het eens op zijn Freddy Devadders te zeggen, " t was machtig", Bedankt mensjes van karaat om er mij uit te pikken!

16:50 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

En 't moet gezegd worden, je ziet er super-de-luxe uit. Je kan zo in 'de boekskes' ! chique !

Gepost door: Mamapippa | 27-03-12

Reageren op dit commentaar

echt heel knap Christa!! en een hele belevenis
maar amai wat een dure kapper en een kleedje boven de 500 euro, waarom niet hé, t geld is om mee te gooien haha
benieuwd hoe je ventje het gesteld heeft, je herkende hem toch nog

Gepost door: fotorantje | 27-03-12

Reageren op dit commentaar

Wuk ? Madam ge ziet er fantastisch uit zulle i Ge zoet echt scone ! :-)

Gepost door: ollie | 27-03-12

Reageren op dit commentaar

Mens, je ziet er PRACHTIG uit!

Gepost door: bea | 27-03-12

Reageren op dit commentaar

20 jaar jonger! Heel mooi!

Gepost door: afa | 27-03-12

Reageren op dit commentaar

hé, je ziet er echt goed uit!

Gepost door: joten | 30-03-12

Reageren op dit commentaar

hé, je ziet er echt goed uit!

Gepost door: joten | 30-03-12

Reageren op dit commentaar

Lijkt me leuk om eens mee te maken, en je ziet er idd goed uit! Mooi kapsel, mooie make-up, leuke, vrolijke outfit :-)

Gepost door: justm3 | 31-03-12

Reageren op dit commentaar

Dag Christake!

Wat is dat mooi gedaan zeg!
Vind je zelf niet? Je ziet er ook veel jonger uit!
Als een mens een beetje creme op zijn gezicht heeft en zijn haren zijn in orde en in de plooi zie je niet dat we ziek zijn he????
Je bent toch blij dat je het laten doen hebt , niet,???

Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 01-04-12

Reageren op dit commentaar

Gij, een zuurpruim! Gelooft toch niemand zeker! ;-)
Prachtig resultaat Christa!!!

Gepost door: LJ | 05-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.