29-03-12

Het kruidvat geplunderd!

Dat Fibromindy het kruidvat heeft geplunderd is nu ook fel overdreven, maar de titel mag wel een beetje overdreven zijn, allee, dan weet een mens al rap waarover het gaat hé!

Maar kijk, sinds mijn metamorfose, die natuurlijk niet blijvend is, vanwege geen eigen kapper thuis, geen proffesionele schminker en styliste.

Maar het heeft me er wel op gewezen dat ik er goed kan uitzien, als ik daar ook maar een beetje inspanning voor ga doen!

Nu doe ik al jaren met wat in mijn kleine make-up-zakje steekt, en ik besloot daar ne keer verandering in te brengen si en te investeren in nuttige zaken, die ik vroeger totaal niet nuttig vond!

Ik ben dus gaan shoppen in t kruidvat, en wat lag er in mijn mandje? Allemaal basicstuff eigenlijk.

Een flacon goeie (hoop ik toch ) haarlak, zodat ik elke dag mijn kapsel wat kan oppimpen.

Een flacon dissolvant, want ik lak mijn nagels nooit omdat ik geen dissolvant in huis heb en het eigenlijk ook niet nodig vond.

Een gezichtsprimer, om mijn gezicht vooraf een beetje egaal te schilderen.

Een tubeke wonderbruinsel van l'oreal. T is wit spul, je hebt er weinig van nodig , het strijkt heel goed uit en het kleurt je huid onmiddellijk bruin, maar heel naturel bruin!

Een borstel om een beetje bruin poeder aan te brengen en een doosje van dat bruinselpoeder!

En oefenen dat ik doe, aan een lijntje trekken met eye-liner durf ik me nog niet wagen, ik wil er in geen geval uitzien als Alice Cooper als ik op straat kom.

Gisteren voor de fun want k moest nergens naartoe ne keer geëxperimenteerd in de badkamer, en eigenlijk valt de tijd die ik daar insteek nogal mee hoor! Terwijl de dagcreme een beetje intrekt poets ik mijn tanden om tijd te winnen.

En vandaag heb ik het ook nog eens gedaan, de facteur keek raar op, toen hij me geschminkt zag en met mijn schort aan , want ik was cannelonni aan het maken toen hij aanbelde voor een pakje.

Hoe lang ik het vol zal houden, dat weet ik nog niet! Want ik ben nu ook weer niet van plan om een ijdeltuit te worden hoor, da's totaal ikke niet. Maar een beetje meer lachen en een klein beetje verf kunnen wonderen doen!

Fijne dag iedereen!

Commentaren

Waarom niet ?? Doen , als je er goed mee voelt !

Gepost door: ollie | 29-03-12

Reageren op dit commentaar

k ga niet meer durven naast jou lopen!
eyeliner, dat loopt altijd uit bij mij, zowel van dure als goedkope

Gepost door: fotorantje | 29-03-12

Reageren op dit commentaar

Met make up is het vooral denk ik het belangrijkste om de mooiste dingen te accentueren, bv de ogen altijd doen opvallen ofzo :-). Allé, dat doe ik toch, mijn ogen shminken, dat is op een minuutje gedaan en het doet mij er al meteen helemaal anders uitzien :-)

Gepost door: justm3 | 31-03-12

Reageren op dit commentaar

Dag Christa,

Zeker doen!
Ik gebruik veel van Nivea, zeker als ik mijn haar wil brushen dan blijft het dik staan en heeft het veel volume!
Zeker als je weg gaat moet jij je mooi maken dan voel jij je ook opgewekter en vast beradener.
Wat zegt je ventje???? Vind hij het mooi als jij je sminkt?
Fijne zondag nog, lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 01-04-12

Reageren op dit commentaar

Goh! Ik gebruik enkel nagellak zoals je weet :) En ik kom enkel in het Kruidvat voor nagellak... en snoep!
Maar ik kan geloven dat je je er beter door kan voelen, en zelfzekerder, en mooier! Ooit zal ik het ook durven proberen, misschien moet ik eerst ook maar s meedoen aan zo'n make over dan!

Gepost door: LJ | 05-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.