04-04-12

zus en zo

Hoe graag ik een vrolijk blogje zou schrijven, ik ben verre van vrolijk, en voel me verre van kiplekker! Ik loop nog steeds als en zombie, maar half "te zijn" op de wereld. Mijn draaienissen zijn nog steeds niet over, ik loop als een dronkeman, voel me helemaal leeggelopen.

Ik ga vrijdag eens proberen langs te gaan bij de huisdokter en ik zal eens praten over een magnesiumkuur, met baxters. Het wordt tijd dat ik er wat bovenop geraak, want op die manier zou een mens depressief worden.

Ook dat suikergedoe hangt ferm mijn keel uit, allee nog vier keer slapen en k ben er van af! Moet ik nu juichen?? K dacht het niet neen, want wat heb ik daar nu mee bereikt, nul komma nul. K voel me er niet beter door, ben er niet door afgevallen. K heb alleen een heerlijke rijsttaart moeten afslaan deze namiddag toen ik op ziekenbezoek was bij een collega, en k had daar verdorie veel spijt van om dat aan mijn neus voorbij te zien gaan. Da.'s de eerste en de laatste keer dat ik zoiets stoms zal ondernemen, alleen maar om te bewijzen dat ik het kan.

Ik vind het vreselijk dat ik mijn dochter verleden week niet kon helpen met de verhuis! O ja, ik weet het wel, ze is 27 jaar en kan het wel zonder hulp van moeder klaren, en dat heeft ze ook gedaan. Maar soit, willen we er als moeder niet zijn voor onze kinderen als ze ons nodig hebben??

Ik ben gaan informeren voor een poetshulp, maar dat zal alleen maar werken als iedereen hier zijn steentje bijdraagt, want het is geenszins de bedoeling dat de poetshulp opruimer van gans het gezin wordt. Er moet drastisch wat aan orde en wederzijds respect gewerkt worden.

Ik heb er geen energie meer voor om het zelf te doen, en wil ook niet dat Wim op den duur alles moet doen, er is nog de tuiin en hij moet ook nog een dagje voor zichzelf hebben, dat wil ik hem niet afpakken.

Voor mezelf is er helaas heel weinig. ik ben al blij dat ik momenteel naar de kine kan, de ziekenkas, kleine boodschapjes, maar ik vrees dat ik hier eindeloos in herhaling aan het vallen ben en ook vreselijk de zielepoot aan het uithangen ben, wat ik eigenlijk niet wil!

Ik zou het zelf niet aankunnen om nu een weekje naar Canada te gaan. Ik ben er mentaal en lichamelijk niet toe in staat. Hoewel ik nu toch begin af te tellen naar September, maar dat betekend dat ook dat ik me wil haasten om de zomer door te komen, en dat wil ik ook niet8 Ik wil genieten van de lange zwoele avonden, sangria drinken op ons terras, in mijn lekkere zetel buiten liggen en de zon voelen branden op mijn gezicht. Luisteren naar de vogeltjes die heerlijk kwetteren in onze bomen. En hopelijk geen vogelpoepje recht op mijn smoeltje krijgen.

Maar nu eerst van die draaiingen verlost worden, dan pas kan het terug wat beter gaan, met twee rubberen benen en een dronkemansgang is het niet echt aangewezen om de baan op te gaan.

Morgen moet het beter zijn!

17:45 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Ik vind het al een hele prestatie dat je een blog schrijft, dat bewijst nog maar eens hoe sterk je bent ondanks alles. Ooit moet het weer beteren en hoe eer hoe liever hé. Ik wens je het allezins toe.

Dit is het recept dat ik gebruikt heb voor het vanilleijs: http://www.druppels.nl/2008/10/03/vanilleijs-uit-de-ijsmachine/

Ik heb ook een boek die bij de ijsmachine zat maar die recepten zijn niet zo correct....of ik ken er de ballen van, kan ook :-) Het recept van die link is beregoed, het ijs was echt lekker en smeuig.

Gepost door: bea | 04-04-12

Reageren op dit commentaar

Dank u Beaatje,
misschien maak ik zondag wel eens vers ijs, als het beter met mij moest gaan tegen dan!
groetjes

Gepost door: christa | 04-04-12

Christa, een serieus dipje heb je, maar daar geraak je zeker wel uit want van nature ben je een optimist, en dan gaan wij eens een sangria drinken
ondertussen zou ik dat suikerdieet opgeven, we weten dat je het kunt zonder suiker en op die vier dagen gaan we je niet bekijken, voor mij ben je meer dan geslaagd!

Gepost door: fotorantje | 04-04-12

Reageren op dit commentaar

Meiske toch , k'en echt met jou te maken , kon ik maar iets doen omte helpen en te troosten !
kanne maar joe een dikke knuffel geven ! Als je mij morgen op face ziet gaan we als je goesting hebt een keer ferme klappen !

Gepost door: ollie | 04-04-12

Reageren op dit commentaar

Meiske toch , k'en echt met jou te maken , kon ik maar iets doen omte helpen en te troosten !
kanne maar joe een dikke knuffel geven ! Als je mij morgen op face ziet gaan we als je goesting hebt een keer ferme klappen !

Gepost door: ollie | 04-04-12

Reageren op dit commentaar

hopelijk word je toch eens wat beter,
misschien als het wat warmer word?
veel sterkte!

Gepost door: joten | 05-04-12

Reageren op dit commentaar

Een vrolijk blogje schrijven gaat alleen maar als je zelf vrolijk bent, zo is dat! Maskers af!
Vind het wel bewonderenswaardig dat je je suikerdieet blijft volhouden, ook al is je enige motivatie bewijzen dat je het kan :) Ik kan het niet en dat heb ik ook bewezen!
Je huisgenootjes zullen toch ook wel beseffen dat jij het huishouden niet kan dragen, alleen hebben tieners (en mannen) niet altijd door hoe ze iemand kunnen kwetsen met hun onrespectvol gedrag. Sta maar op je strepen!

Gepost door: LJ | 05-04-12

Reageren op dit commentaar

pff, veel beterschap! In jouw situatie kan het ook echt geen kwaad dat dit geen vrolijk blogje is hoor. Bloggen is om van je af te schrijven waar je mee zit. Of je je nu goed of slecht voelt..

Veel sterkte in ieder geval en ik hoop dat die draaiingen snel weg zijn en dat je je mentaal snel terug wat beter gaat voelen.

Gepost door: justm3 | 06-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.