09-04-12

fibromindy verzamelt.......

Neen, geen paaseieren, die eet ik gewoon op! Maar syndromen, waow zeg, moet ik nu voor mezelf in de handen klappen, neen k dacht het niet!

Volgens de huisdokter komt die draaiduizeligheid door het "trapeziumsyndroom". Nu klopt het wel dat ik voel dat heel mijn trapeziumke vast zit, en dat komt door stress. Ik voel het van mezelf! Ik sla niet alleen stress op elke dag, maar ook s nachts door enge en onrustige dromen! Ik kwam deze nacht wakker en voelde bijna letterlijk hoe een enge droom zich vastzette op mijn nek en schouderbladen, !

En daarvoor kreeg ik alweer kinébeurten voorgeschreven, olé olé, ik was beter met een kinesist getrouwd geweest, zou me al een heel fortuin bespaard hebben!

Ik vraag me af of ik niet beter de oorzaak aanpak, namelijk de "stress"!

Stress overdag vermijden, dat kan me met veel "loslaten " en alert zijn voor stresssituaties nog vermijden, maar hoe raak ik van die nachtelijke stress verlost.

En neen , ik heb er absoluut geen zin om te gaan mediteren en nog meer van die isoterische therapietjes te gaan volgen, die mijn beurs altijd platter maken! K vraag me soms af, of ik niet beter gewoon een lastminute neem naar de zon!!??

Want honderden euros verdwijnen aan dokters, kiné, onderzoeken ! Geef nu toe, wat heb jij liever ??? Een ontspannend reisje waar je idd ook aan je centjes moet gaan zitten, of al die , laat het ons even , bullshit noemen, waar ook veel centjes naartoe vloeien???

Misschien kan een mooi gebruinde knappe bink, met een rij mooie witte tanden en een glimlach van hier tot in Tokio, meer bereiken met één simpele massage op het strand dan een hele resem kinébeurten in een kil en steriel kamertje.

Laten we eens stemmen!

 

 

Commentaren

Christa ik vrees dat elke massage, hier of in het buitenland, maar voor korte duur verlichting brengt
dus waarom dan niet gaan voor die met de glimlach tot in Tokio :-)

t is die stress wegkrijgen, dus zal je moeten leren wat apatisch te zijn en je niet alles zo erg aan te trekken, maar ja we zijn gevoelsmensen dus t zal moeilijk blijven
sorry dat ik geen beter nieuws heb ;-)
een ontspannende knuffel dan maar

Gepost door: fotorantje | 09-04-12

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Zoals ik je al heel dikwijls geschreven heb is stress de grootste oorzaak als we vast zitten met onze spieren!
Als we pijn hebben in ons lichaam.
Ondervind het dagelijks en stress vermijden is het enige wat je kan doen.
Naar de kine ga ik elke week om mijn spieren los te krijgen in mijn hals en schouders voornamelijk en dat beetje helpt me door de week heen!
Ik ben blij dat ik naar de kine kan maar ik heb dan ook F patologie gekregen zodat ik 60 beurten heb op een jaar en die zijn voorgeschreven door de specialist van Pellenberg Dr Vanwambeke!

Probeer je rustig te houden tijdens de dag en geen bovennatuurlijke bewegingen te maken en die duizeligheid zal al veel minder zijn.
Ik heb goed te zeggen zegt: het is niet evident om je rustig te houden als je een stress kip bent net zoals ik! en het minste wat er fout loopt slaag ik al tilt tegenwoordig dus mmakkelijk is het niet!
Hou de moed erin en probeer het toch maar!!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 09-04-12

Reageren op dit commentaar

Als je stress leert vermijden spaar je heel veel uit!

groetjes

Gepost door: maike | 09-04-12

Reageren op dit commentaar

Hey Maike, ik weet dat hoor, t probleem is dat ik gewoon niet kan!
Ik slaag er niet. Alles wordt gewoon tegen wil en dank in mijn lichaam opgeslagen,ik wou dat ik een ventieltje had!

Gepost door: christa | 09-04-12

Dag Christa!

Oei, ik kom hier even langs voor de tweede keer en zie dat mijn commentaar niet gepost is!! zal wel weer aan mij liggen zoals gewoonlijk!
Ja, stress is het ergste wat ge kunt hebben en is zeker niet goed voor onze spieren!
Ik ga elke week naar de kine en dat zo al meer dan 10 jaar en al een geluk dat ik ga anders had ik nog meer zeer tijdens de week, pfff
Stress brengt spanningen mee en doet zeer aan onze spieren dus zouden we stressloos moeten zijn maar dat is gemakkelijker gezegt dan gedaan!
Probeer het toch een beetje te proberen doe ik ook!
Wens je een gezellige natte paasmaandag en hou je goed he!!!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 09-04-12

Reageren op dit commentaar

Tokio is een beetje ver en de vraag is nog of er daar knappe binken rondlopen, maar ik zou kiezen voor de lastminute, mét zon en zonder gebruinde bink want wie weet wat wil die nog na zijn massage en dat geeft dan ook weer stress (misschien?)

Gepost door: oma moetje | 09-04-12

Reageren op dit commentaar

Niet aarzelen , hopsakee naar de zon ! sans rancune !

Gepost door: ollie | 09-04-12

Reageren op dit commentaar

Geef mij dan maar de zon.... Hoewel ik er op vakantie nog steeds in slaag om te stressen hoor :D

Gepost door: LJ | 10-04-12

Reageren op dit commentaar

ha dat ken ik trapeziumsyndroom, heb ik al jaren, stijve nek en schouder, na het werk, of te lang aan de computer. een goede massage, of een kine, die het manueel aanpakt, geen machientjes, of van die warme rommel, want dat helpt niets. sinds ik om de drie maanden eens langs de kine, alias kraker, alias ergo ga heb ik er weinig last van. T'is wat ver, maar hij noemt Dragan Stamenkovic, en die lost dat op met zijn handen, zonder pillen, machientjes, of tientallen beurten kine, één keer en ik ben er maanden vanaf.

Gepost door: loebrabas | 17-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.