10-04-12

Over paasbezoek gesproken.....

Laat het ons eens hebben over ons paasbezoek! Ik was super in de wolken dat dochterlief eindelijk haar lief eens kwam voorstellen!

Jonathan is zijn naam, al noemt iedereen hem John tout court, want John is een Ier. Ik had hem eenmalig en kortstondig ontmoet in de Ierse pub en dito hotel waar dochterlief toendertijd werkte.

Maar dat korte bezoekje gaf mij geen idee hoe die gast in elkaar steekt. En je weet wel, mama's die willen graag eens weten hoe de aanstaande schoonzoon matcht met de dochter. Enfin aanstaande schoonzoon is veelgezegd want er zijn helemaal geen huwelijksplannen, maar soit!

In elk geval, het is een vriendelijke beleefde gast. Hij heeft heel goed zijn best gedaan om proper Engels te spreken zodat we hem goed konden begrijpen.

Hij had zelfs een maagdelijk wit bloemenboeket bij , heel charmant!

Ik had het gevoel dat hij zich snel thuis voelde, ik hoorde hem helemaal niet uit over vanalles, wat zijn grote vrees was geweest. De tijd is al lang weg van het lief uitvragen in de trend van , wat doet je moeder en vader, met welke auto rijden ze..... Jaja die vragen werden mij gesteld toen ik thuis op de proppen kwam dat ik een nieuw lief had.

Ik had er een heel goed gevoel bij. Ik zag ze samen glunderen en ik hoop dat dochterlief eindelijk het geluk heeft gevonden!

Cross my fingers!

En moesten ze ooit in Ierland gaan wonen, tja dan wordt het een jaartje Ierland en een jaartje Canada zeker, maar voorlopig zijn er zeker geen plannen om in Ierland te gaan wonen., Oef!

 

 

 

 

 

18:26 Gepost door fibromindy in Algemeen, Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (7) | Tags: paasbezoek, john, ierland, bloemetjes |  Facebook

Commentaren

dat klinkt heel goed hé Christa!
ik hoop voor jou dat ze hier blijven, maar dat zal wel als ze alletwee hier werk hebben

Gepost door: fotorantje | 10-04-12

Reageren op dit commentaar

ERIN GO BRAGH ! Als je het begrijpt weet je wat Ierland voor me betekend !

Gepost door: ollie | 10-04-12

Reageren op dit commentaar

Hey Bieke, ik ga mee naar Ierland hé,........een keertje extra onder de meiden,......het staat hoog op mijn verlanglijstje,.....als de kids maar gelukkig zijn hé,.......maar mijn hartje zou ook bloeden!!! Een mamahart hé,.......

Gepost door: Misssexandthecity | 11-04-12

Reageren op dit commentaar

De man moet gaan wonen waar de vrouw woont! Wijze woorden van mijn grootvader :-)

Gepost door: LJ | 11-04-12

Reageren op dit commentaar

Als de kinderen gelukkig zijn,is de moeder gelukkig ;-)

Gepost door: bea | 12-04-12

Reageren op dit commentaar

Je kinderen hebben precies wel een internationale voorkeur :D. Ik denk dat het als ouder leuk is om je kinderen gelukkig te zien. Leuk dat hij zo goed is meegevallen :-). Want moest jij echt vinden dat er iets schort aan hem, dan is het denk ik wel moeilijk om daar niets van te zeggen tegen je kind.

Gepost door: justm3 | 12-04-12

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Ja, ik zou ook benieuwd zijn hoe haar vriend eruit zag!
Allez dan heb jij er een gezinslid bij en ik hoop dat uw dochter eindelijk haar geluk gevonden heeft!
Ach dat zou nu toch wel moeten lukken dat zij naar Ierland gaat wonen maar dan zou ik zoals je schrijft een half jaar bij zoonlief en een half jaar in Ierland gaan wonen zou mijn huis te huur aanbieden en voor altijd bij mijn kinderen gaan wonen als zij dat goed vinden natuurlijk!
Zo ben je altijd op vakantie!! dat zou leuk zijn , niet?
Wens je een heel fijne avond!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 12-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.