18-04-12

De Noorse killer!

Ik ga zijn naam niet noemen, want ik gun hem dat niet! Wat gebeurt is vind ik vreselijk , onmenselijk en wraakroepend walgelijk, k heb er eigenlijk geen woorden voor!

Nu het proces gestart is profileert dat smeerlapke zich als een zogezegde weldoener , mediageil, en helemaal vol over zichzelf en zijn politieke overtuigingen.

Het proces zal een hele tijd in beslag nemen, vermoed ik, maar ik weiger pertinent naar zijn smoel te kijken! hetzij op tv, ik vermijd kijken naar het nieuws! Mijn aandacht krijgt hij niet! Ik lees geen krantenartikels, ik scroll zijn smoel naar beneden als ik het maar ergens op internet ontwaar, want ik walg van die kerel!

Ik weet het, mijn stil protest zal niets opleveren, hij komt het nooit te weten, maar t is uit respect voor alle slachtoffers dat ik die kerel geen blik gun.

De slachtoffers zullen er helaas ook niet mee terug komen, jammer !

Het enige wat me interresseert is het verdict en ik hoop uit de grond van mijn hart dat ze hem gewoon exucuteren en hem in de vergeetput dumpen. Zware woorden van mezelf, ik die in principe tegen de doodstraf ben. Of misschien kunnen ze hem al zijn organen ontnemen en er andere mee redden, maar geef nu toe, wie wil met een nier rondlopen van de grootse Noorse killer, laat staan zijn hart!

Ik hoop ook dat de boekskes zo weinig mogelijk over hem publiceren! Dat ze maar eens goeie dingen en mensen die het waard zijn gaan publiceren!

Ik ben dus in nieuws-staking momenteel!

19:14 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: noorse killer, hitlergroet, massamoord |  Facebook

Commentaren

Jamaar Christa, je begint er hier wel zelf over hé :-P
Maar je hebt gelijk natuurlijk, zo'n mensen mogen geen forum krijgen, op geen enekele manier !

Gepost door: Geert | 18-04-12

Reageren op dit commentaar

Ja Geert, daar heb je gelijk in, en ik was die reactie ook verwachtende! Zowieso door het schrijven van de blog geef ik hem aandacht, maar ik heb net het nieuws weggezapt, de tv staat nu op een tekenfilm, vind ik nog altijd beter!
groetjes

Gepost door: christa | 18-04-12

Reageren op dit commentaar

In de vergeetput dumpen zonder te exucuteren, laat hem daar maar wat rotten. Zo moet je dat doen met dat soort mensen.

Gepost door: HansDeZwans | 18-04-12

Reageren op dit commentaar

idem

Gepost door: fotorantje | 18-04-12

Reageren op dit commentaar

Nooit meer aan denken , weg ermee ,, de pot op!

Gepost door: ollie | 19-04-12

Reageren op dit commentaar

Ik ben het eens met Hanzie,.......hoewel ik folteren ook geen slecht idee vind,.......en ideeën heb ik ook genoeg :-)

Gepost door: Misssexandthecity | 19-04-12

Reageren op dit commentaar

Ik volg de actualiteit sowieso niet maar heb hier en daar ook al wat over zijn houding opgevangen. Echt afschuwelijk dat er zulke mensen bestaan, en dan nog wel in dat supervredelievende schone Noorwegen.

Gepost door: LJ | 19-04-12

Reageren op dit commentaar

Achja en het betert er niet op! je zou em zelf kweetnietwataandoen!

groetjes

Gepost door: maike | 19-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.