05-06-12

Pakje uit Canada

IK maakte deze morgen een huppeltje van plezier toen meneerke Postbode me een pakje overhandigde , recht uit Canada.

Het pakje was bedoeld voor moederdag maar kwam weken te laat aan en ik moet toegeven, ik had er niet meer op gerekend dat er nog een pakje zou komen, vandaar de grote vreugde.

Pakjes over en weer sturen is vreselijk duur en eigenlijk zou ik met een kaartje al tevreden zijn. Zolang ze me maar niet vergeten. Want op een dag als moederdag is het gemis erger dan op een andere dag. Gelukkig werd ik deze dag in de watjes gelegd door mijn dochter die me die dag mee uit eten nam. En de avond ervoor nam mijn mannetje me mee uit eten, dus veel tijd om te treuren was er niet.

Er zit Canadese maple syrop in, lollies, maple cream, lekker voor op de boterhammetjes, smaakt een beetje als witte chocolade, maar dan in smeervorm.Canadese chocoladerepen, met black coockies in. Als er ook maar Canada opstaat ben ik al tevreden!

ER stak ook een glazen bloem mee die als hanger bedoeld is, ze wilden vast een persé een bloemetje geven en hebben het op die manier opgelost!

IK heb de bloem aan een soort veterkoort gehangen , en zal hem als ketting dragen. Maar ik hoop dat ik ze nooit laat vallen , want glas en Chrissebie is niet altijd de beste combinatie!

Enfin, ik hoop dat ik deze nacht goed slaap na deze aangename verrassing! Gisteren hadden we hier een ernstig dispuut waardoor ik vannacht veel heb liggen piekeren. Maar vandaag is de lucht terug opgeklaard, gelukkig maar, en houden zo!

Commentaren

tuurlijk vergeten ze jou niet daar in Canada
zo heb je twee keer moederdag

Gepost door: fotorantje | 05-06-12

Reageren op dit commentaar

Leuke verrassing Chrissebie! Het zou spijtig zijn als die glazen bloem zou vallen en je herinnering aan dit fijn moment aan diggelen zou liggen.
Maar je kunt het dan wel anders opnemen bij het zeggen dat scherven geluk brengen ;-))
Groetjes Chrissebie.

Gepost door: emmy | 05-06-12

Reageren op dit commentaar

Superleuk zo van die onverwachte cadeautjes!!

Gepost door: LJ | 06-06-12

Reageren op dit commentaar

Superleuke verrassing! En scherven brengen toch geluk? Voor moest je dat glas laten vallen ;-)

Gepost door: justm3 | 08-06-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.