08-06-12

Lui vandaag of lichte weerbots??

Terwijl ik hier gisteren naarstig aan het kuisen was, de stukken vlogen er bijna van af! En s avonds nog een drukke bijeenkomst had, wat ik eigenlijk wel fijn vond na een paar maanden van magere opkomst!

Wel zo lui voel ik me vandaag! Mijn nek lijkt vast te zitten en dat is natuurlijk een schitterend excuus om eens lekker te niksen!

Foei, foei, slechte ik, maar anderzijds weet ik dat ik na een heftige dag daarna een zwiep terug krijg en dat ik me dan mag permitteren om al hangend in de zetel te recuperen van de dag ervoor.

Laat het een excuus zijn dat ik toch al boodschappen gedaan heb , al heb ik al wat zwaar is in de auto laten zitten , want voor mij is het nefast om met pakken water en zo te sleuren.

Voor het weekend staat er niet zo heel veel op het programma. Ik wil graag morgen naar de Makro om snoep voor mijn pakket naar Canada.

Voor morgenavond heb ik een tafeltje gereserveerd voor vaderdag. Dan ga ik mijn Wimmeke eens culinair verwennen en terwijl mezelf uiteraard ook! Ik ben al eens gaan snuffelen op het menu voor morgen en het staat me allemaal dik aan! Dus maandag zal er weer wat gewicht meer in mijn kleren zitten! Tijdens de week ga ik dan weer aan de shake, maar in het weekend lijnen we niet! En dat hou ik zo al een jaar vol en heb er eigenlijk geen flauw benul van hoeveel ik ondertussen al ben afgevallen.

Met de fibro gaat het vrij goed momenteel, alleen die armen en die nek willen niet meewerken. Ik kom s nachts heel vaak wakker van de pijn omdat het op mijn beide schouders moeilijk slapen is! En rugslapen daar ga ik geweldig van snurken, tot ik mezelf meestal zelf wakker snurk!

Op zondag staat er nog helemaal niets ingevuld, k ben eens benieuwd, of iemand van Wim 's kinderen er aan zal denken dat het vaderdag is. Ze zijn bij hun mama en dan wordt het wel eens vergeten.

Ik hoop dat de wind hier vlug gaat liggen , want mijn lijf voelt weer als een vergiet waar de wind dwars doorheen waait , brrrr het lijkt al mijn zenuwen aan te tasten, gelijk ne zere tand en je drinkt koud water, zo voelt dat! Dat ze maar vlug met wat zond rondstrooien en dat ze daarboven maar heel snel uitgewaaid geraken. We naderen de langste dag van het jaar en hebben met moeite al op ons terras kunnen zitten!

Bon, k wens iedereen een prettig weekend! Have fun wat je ook doet, zorg dat je het zelf leuk vindt! Toedeloe!

Commentaren

Waar gaan we naar toe ? Vandaag bijna uit mijn kleren gewaaid en voor zondagavond tot maandagmorgen geven ze tussen de 50 a 80 liter water alhier ! Hallo , hierboven , kan er iemand de waterkraan dichtdraaien aub ?

Prettig weekend meis !

Gepost door: ollie | 08-06-12

Reageren op dit commentaar

Regen of gene regen, morgen is het mijnen dag!

groetjes

Gepost door: maike | 08-06-12

Reageren op dit commentaar

weerbotsen komen en gaan hé
t wordt een routine :-)
dat mag echt wel wat warmer worden, k zit hier verdorie met ijskoude handen
prettige weekend en smullen maar :-)

Gepost door: fotorantje | 08-06-12

Reageren op dit commentaar

Dag Christake!

AAAAhhhhhh jaaaaaaa, dat was te verwachten he!!!!
Zit zo ook in elkaar! De ene dag gaat het en de andere dag is het niks en dat kan verdomd heel hard op mijn zenuwen werken!
Maar we moeten het aanvaarden he!!
Wens je een fijne zaterdag!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 09-06-12

Reageren op dit commentaar

misschien zo'n energiedrankje op zo'n momenten, it could help?

Gepost door: afa | 09-06-12

Reageren op dit commentaar

Voor je pijn, helpt warmte? Mijn nek en schouders zitten ook gemakkelijk vast en dan doen die zo'n pijn! Maar ik heb bij de casa een soort van langwerpig kersenpittenkussentje gekocht (er zit iets in dat kleiner is dan kersenpitten), dat leg ik dan 2,5 minuut in de micro en dan rond mijn nek en op mijn schouders. En dat helpt echt enorm goed vind ik! :-)

Gepost door: justm3 | 12-06-12

Reageren op dit commentaar

Hé luieren mag al eens he, en jezelf (culinair) verwennen zeker!! Nu nog ff je ogen dichtdoen en dromen dat je in warmere oorden zit en dat komt allemaal goed.

Gepost door: LJ | 13-06-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.