13-06-12

het kieken in mij!

Wat kan ik een ongelooflijk kieken zijn! Ik zou mezelf soms verrot kunnen slaan vanwege mijn impulsiviteit en mijn laag zelfbeeld.Ik denk soms onterecht dat mensen mij niet moeten of dat ik in het verleden iets heb gedaan waardoor ik in een lage schuif bij iemand beland ben.En dan ga ik veel te voorbarige conclusies trekken. En als dan blijkt dat ik me volledig vergist heb,en ik op die manier iemand vernederd heb, wel dan loop ik daar een hele dag ambetant van en zou wel in een mollegat kruipen!

 

Ik was zo tevreden over mezelf dat ik eindelijk eens neen had leren zeggen tegen iemand die soms veeleisend is naar me toe, en ik had duidelijk gemaakt dat ze daardoor leuke moment verpest, bla bla bla, k ga hier niet al te veel over uitwijden, maar t was een feit dat ik me maar al te vaak liet gebruiken om voor die persoon werkjes op de computer te maken, terwijl ze eigenlijk zelf meer tijd heeft dan ik.

Ik ben nu eenmaal een emotiemens en het zat al lang hoog en en ik heb nu eindelijk eens mijn verstand gebruikt en heel rationeel maar vriendelijk gehandeld en wonder boven wonder die persoon bleef er ook vriendelijk bij en zei dat ik gelijk had.

Zucht, dus eerst doe ik iets dat voor mezelf positief is en daarna ga ik volledig de mist in met het andere voorval.

En t is een feit dat ik een geweldige aantrekker ben en ik mezelf op die manier straf. Het zal een tijdje duren eer mijn ongemakkellijke gevoel een beetje met de keer terug zal verdwijnen.

Impulsiviteit kan leuk zijn, kan grappig zijn maar kan ook ongelooflijk eum verkeerd zijn.

Mja zo zie je maar, ik ben een vrouw van 50 maar  dat betekend niet dat ik mezelf niet eens onder de loep moet nemen en te kijken in de spiegel wat ik fout heb gedaan en moedig toegeven met een klein hartje, ja ik was fout!

 

Commentaren

ach Christa, jij moet zeker geen laag zelfbeeld hebben
je hebt een gouden hart en ziet er goed uit

Gepost door: fotorantje | 13-06-12

Reageren op dit commentaar

Fouten kunnen toegeven is een grote, goede eigenschap. Velen kunnen dat niet. Je hoeft dus geen laag zelfbeeld te hebben, wie handelt er nooit eens impulsief met de daarbij horende gevolgen? Ik voel (door gewoon uw blog te volgen) dat je een heel symphatiek, aangenaam mens bent.

Gepost door: bea | 13-06-12

Reageren op dit commentaar

ik kan niet goed volgen, ...

Gepost door: afa | 13-06-12

Reageren op dit commentaar

Ach jonkske , ge twijfelt veel te veel aan jezelf ! En iedereen twijfelt eens aan zichzelf ! Ge ziet een prachtmadam voor mie ! :-)

Gepost door: ollie | 14-06-12

Reageren op dit commentaar

Fouten kunnen toegeven is een heel goede eigenschap die nog niet veel mensen onder de knie hebben net zomin als uit fouten leren.

Gepost door: maike | 15-06-12

Reageren op dit commentaar

Ge blijft bijleren he, hoe oud je ook bent! Het leven is één grote leerschool ;)

Gepost door: LJ | 20-06-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.