27-06-12

De gruwelijke gsm-moord!

Mijn gsm is daarnet een stille dood gestorven! Ik heb hem namelijk vermoord! Hoe dat ?? Door te veel dingen tegelijk te willen doen zeker! Vrouwen en hun multitasken, jaja we denken dat we dat goed kunnen , maar op een goeie dag, of beter gezegd op een slechte dag, dan gaat het mis! Vandaag dus!

Op woensdag komt ons poetshulp laten we haar Cindy noemen. Ik werd wakker toen ik iemand beneden hoorde, en al snel viel mijne frank dat het kuisdag was en dat Cindy was aangekomen. Ik vloog mijn bed uit, verontschuldigde me voor mijn overslaapje. Cindy was al naarstig bezig in het toilet, met als gevolg, ik moest dringend plassen en euh, ja ik heb een pispot, meer zelf , een heuse toiletstoel met pot erin! Mijn moeder heeft me die meegeven omdat ik vlak na mijn schouderoperatie niet naar beneden zou moeten om nachtelijk en half in doling de trap af te moeten zonder me maar enigzins te kunnen vasthouden. Dus die pisstoel kwam recht uit de hemel gevallen!

En deze morgen was die superstoel alweer mijn grote redding in nood, ik kon er mijn ochtendplas in kwijt, maar kon het uiteraard niet direct uitgieten en uitwassen. Ik wou Ciindy niet storen en ging maar snel een zjat koffie drinken om wakker te raken.

Toen ons Cindy op het middaguur alles netjes achterliet, belde Wim me net, en ik kroste gelijk de trap op, nog steeds overtuigd van multitasking-kunst! Kroste weer naar beneden met dat emmerke. En net toen ik de bril van het toilet omhoog deed, floepte mijn arm mobieltje, recht de pispot binnen. Ik slaakte een kreet van onmacht, vistje, ( ja sorry ze, wat moest ik doen), die gsm uit, zette emmerke op de grond, liep naar de keuken omdat onding snel onder de kraan af te spoelen, waste mijn handig grondig, en legde mijn gsm te drogen op een handdoek. Op dat moment belde Wim met de gewone telefoon, ik legde vlug uit wat er gebeurt was, maar moest dringend vertrekken naar de kiné! Geen tijd om gsm uit elkaar te halen en te drogen.

En mja toen ik thuis kwam had mijn bondgenootje in eenzame tijden, de geest gegeven! K heb nog een poging gedaan om batterij uit te halen, en kaartje, en er met de haardroger op te zitten, maar helaas, t mocht niet zijn, t beestje gaf geen kik meer.

Rip bondgenootje!

 

 

 

15:17 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: pispot, pipi, moord, gsm-moord, multitasken |  Facebook

Commentaren

Whoehahahahahahaha, ik vind dit een hilarisch verhaaltje als je nu echt niet uit de voeten kan met degene die in je kast ligt, je weet dat ik dezelfde GSM heb die bij jou een waterachtige dood heeft gekend :-) dan ruilen we,.........:-)

Gepost door: Misssexandthecity | 27-06-12

Reageren op dit commentaar

Dit brengt mij op ideeen. Ik wil namelijk graag de samsung galaxy s maar mag hem niet kopen van het ventje zo lang de mijne niet stuk is....

Gepost door: Alice | 27-06-12

Reageren op dit commentaar

TV heeft hem eens tussen de lakens in de wasmachine gestopt ; mooie gsm , maar zo dood als een pier !

Gepost door: ollie | 27-06-12

Reageren op dit commentaar

Haha, troost je, het is mij ook nog overkomen. Mijn gsm zat in de achterzak van mijn broek en toen ik naar toilet wou, viel hij eruit in de pot. Hij was ook niet meer te redden.

Gepost door: bea | 27-06-12

Reageren op dit commentaar

WHOEEEHAAAAHAAAA, geweldig grappig
Ik heb de mijne eens in de soepketel laten vallen op het werk.
Hij zat in mijn borstzakje van mijn koksvest.
Terwijl die soep aan het mixen was met zo een reuzenmixer aan een zwengel.
Nooit meer iets van terug gevonden en soep gewoon afgetapt voor de afdelingen.

Gepost door: Luc Van Tielt | 27-06-12

Reageren op dit commentaar

Dit vind ik wel héééééééél straf. Eigenlijk geloof ik het niet.

Gepost door: Joke | 27-06-12

ocharme :-)

Gepost door: fotorantje | 27-06-12

Reageren op dit commentaar

Wahahaha, zo'n dood verdient niemand! ;-)

Gepost door: justm3 | 29-06-12

Reageren op dit commentaar

ooo auw arme gsm :D :D

Gepost door: LJ | 11-07-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.