05-07-12

het ergste scenario.

Wat op reis gaan betreft, ben ik graag goed voorbereid! Ik controleer de documenten nog eens vooraf , zorg dat ik tijdig alles in huis heb wat in mijn valies moet!

Maar nu ben ik uiteraard nog veel alerter! Ik moet immers aan zo veel denken. Veel extra's die meemoeten voor het trouwfeest. En omdat ik alles zo wat aan het vergaren was in een hoekske, heb ik me deze namiddag eens bezig gehouden met dat alvast in een valies te stoppen, neen t kan echt niet snel genoeg gaan!

Maar ik ben er ook van overtuigd, dat je nog zo goed mag voorbereid zijn , er toch nog doemscenario's zijn die kunnen opduiken vlak voor vertrek! En ik mag er niet aan denken of ik begin al te panikeren, want dat is geen gewoon reisje hé als je zoon gaat trouwen! Stel je voor wat er allemaal kan misgaan ! En zo was ik deze namiddag alle ergste gebeurtenissen aan het opsommen in gedachten!

  • Van de trein vallen en mijn been breken, ik vrees dat ik ga moord en brand tieren en niet mee zou willen met de ziekenwagen omdat ik een vliegtuig te halen heb!
  • De trein die ontspoort of zo'n erge vertraging heeft dat ons vliegtuig foetsie is, ik vrees dat ik door het lint zou gaan!
  • Iemand van de familie in de eerste graad sterft de dag voor we vertrekken! Uiteraard zou dat vreselijk zijn maar ik zou voor het grootste dilemma uit mijn leven staan en zo'n keuzes wil ik niet maken!
  • Dat ik mijn reispas of documenten gepikt ben onderweg!  K zou misschien best op mijn buik plakken of zo.
  • Dat er iets niet in orde is met mijn vliegtuigtickets
  • Dat er staking is
  • Mja wat kunnen we nog verzinnen?? Dat er bomalarm is in Zaventem en iedereen het gebouw moet verlaten en het uren duurt voor we terug binnen mogen en ik ondertussen doorregend ben in dat kikkerweer!
  • Dat het vliegtuig overboekt is!

 

Maar laten we het positief houden en zeggen dat alles op wielekes zal lopen! Maar ik weet nu al dat ik maar op mijn gemak ga zijn als dat vliegtuig omhoog gaat en ik er in zit! En dan nog eens zelfde scenarie in Montreal, want dan moeten we vliegtuig naar Moncton nemen, dat in New Brunswick ligt en niet in Nova Scotia maar dichter bij het huis van onze Canadeesjes. Pieuw, ik begin al te zweten als ik er aan denk! Ik hoop in elk geval dat ik lichamelijk een beetje in orde zal zijn, maar ik denk dat de adrenaline me op de been zal houden.

Commentaren

Maar toe.. dat komt allemaal dik in orde! Dat ga je zien ;-)

Gepost door: Viviane | 05-07-12

Reageren op dit commentaar

Christa!!!! Begin uwzelf niet zot te maken hé. Alles zal op rolletjes lopen, no panic!

Gepost door: bea | 05-07-12

Reageren op dit commentaar

Christa toch, er zal niks ergs gebeuren, behalve dat je misschien zal flauwvallen op de trouwdag ;-p

Gepost door: fotorantje | 05-07-12

Reageren op dit commentaar

als , als, als de lucht naar beneden komt zijn alle vogeltjes dood.
---Stop ermee Christa, zo doemdenken brengt stress mee, en dat doet de Fibro zijn kop opsteken----en dan ? ?------

Er komen nog vliegtuigen als dat van jou al weg is----en als je het begin van de trouwerij mist, wat dan nog ? ? Je bent dan bij je zoon en dat is het voornaamste.
De valiezen zitten barstens vol , alles heb je bij.En vergeet dat ene voorname niet je ventje, je steun en toeverlaat heb je ook bij.

Wat wil je nog meer, doemdenken helpt je niet.! ! ! ! !

Gepost door: jutta | 07-07-12

Reageren op dit commentaar

Je hebt overschot van gelijk hoor Jutta, en gelukkig komen we een paar dagen voor het huwelijk aan. En idd, mijn ventje zal me wel met mijn voetjes op de grond zetten zenne, blij dat hij er is voor mij!
groetjes

Gepost door: christa | 07-07-12

don't worry, be happy ;-).

Normaal gezien zal alles wel goed verlopen zeker?! :D

Gepost door: justm3 | 09-07-12

Reageren op dit commentaar

Mor kind toch zo'n doemscenario's!!!!
Gene stres!! :-)

Gepost door: LJ | 11-07-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.