31-07-12

Sioen


Ik heb het al een paar keer laten vallen, ik ben heel erg fan van onze belgische muziek en dan heb ik het niet over Laura Lynn , Kristoff en comsoorten, maar over belgische rock bands.

Sioen is dan weer een categorie apart, Sioen duw je gewoon niet in een hokje! Het is een creatieve duizendpoot die al veel watertjes heeft doorzwommen en zowel ballads aankan als steven rocken.

In elk geval, het is er eentje die je "life" aan het werk moet zien. Klein van gestalte , wordt Sioentje één met zijn podium, hij zingt niet, hij "wordt" gewoon muziek , iets wat je op het eerste gezicht niet zou verwachten van de vriendelijke gestingeerde jongeman die hij is. Geen grootheidswaanzin, maar één brok talent en energie!

Ik mag dan nog zo van zijn muziek op cd houden , life is het nog tien keer beter! Sioen beleven was voor mij een waar muzikaal orgasme.

Hoewel ik niet het type ben die daar sta te schuddebollen of te headbangen, ik ben eerder de stille genieter, die vlak voor het podium zoveel mogelijk indrukken op te slorpen. Ik absorbeer ze om later nog lang te kunnen van na-genieten.

Graag had ik hier en filmpje van zijn life optreden op mijn blog geplaatst , maar de filmpjes die met mijn gsm genomen zijn, zijn zodanig slecht van kwaliteit , dat het alleen lawaai lijkt en neen dat heeft een totaal verkeerd beeld van wat het optreden was.

Eventjes had ik gedacht dat de micro zou sneuvelen, zo heftig was hij met dat ding aan het flirten, aan t springen en aan t dansen, !

Pieuw, ik heb mijn portie weer gehad, en ik koop niet veel cd's maar deze wil ik wel kopen.


 

20:26 Gepost door fibromindy in Muziek | Permalink | Commentaren (5) | Tags: sioen, podiumbeest, stevige rock, taz oostende |  Facebook

Commentaren

Ik vind het redelijk zacht...niet echt mijn ding denk ik. Maar ieder zijn goesting hé Christa en als het jou maar plezier doet en je even de rest er bij kan vergeten?

Gepost door: emmy | 31-07-12

Reageren op dit commentaar

ik vond geen live optreden, maar life is het echt niet zacht hoor Emmy, maar soit elk zijn goesting hé, smaken verschillen.

Gepost door: christa | 31-07-12

dag Christa!

Dat is wel spijtig dat je het einde niet gezien hebt van de Spelen!
Maar dat was toch niet zo speciaal hoor!
Wens je een fijne zonnige dag vandaag!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 01-08-12

Reageren op dit commentaar

Ik hou ook wel van Sioen-muziek. Onder andere omdat er piano bij zit, dat instrument raakt mij vaak.

Gepost door: Tita | 01-08-12

Reageren op dit commentaar

Sioen!!! Grote fan geweest tijdens mijn studententijd, samen met mijn toenmalige vrienden heb ik een paar concerten gedaan en er was ook een live uitzending van een optreden van hem in de Metropolis in Antwerpen, ja dat waren tijden! Zijn recente muziek volg ik niet meer zo.

Gepost door: LJ | 17-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.