22-08-12

Meisjes van 50

Meisje, van 50, zo kan ik me nog een week noemen, dan wordt ik een vrouw van 51, en doet me een beetje rillingen krijgen . Dat doet me ook zuchten, ergereren tijdens het winkelen, of als ik in de spiegel kijk!

Borsten die doorhangen en die dikke buik die ondanks die citroenkuur hardnekkig stand houdt! Hoewel ik uiteindelijk na twee weken dieten niet mag verwachten dat die buik er niet meer zal zijn!

Het is dus al helemaal een utopie om op het trouwfeest te staan zonder dikke buik, hoewel dat kleed dat wel heel goed verhuld! Maar soit!

Chrissebie heeft een investering gedaan, heb me door mijn nicht laten overtuigen ! Het was al een verrassing voor mij  dat mijn nicht nu in die winkel werkt, en dat ze er ook kleren in mijn maat hebben was nog een groter wonder. Maar eerlijk is eerlijk, de kleren zijn te duur, ik zag een mooie bloes, 100 euro en dat vond ik niet niets.

Bovendien hadden ze haast niets meer wat ik mooi vond in 48 en 46 toonde dan weer die gigantische buik van mij.

Tot mijn nichtje op de proppen kwam met de wonderbroeken van Triny en Suzannah! Eerst had ze me zo'n topje aangetrokken maar ik vreesde dat dit niet zou lukken om die bandjes te verstoppen  onder dat suitekleed.

Dus de wonderbroek maar! Het is behoorlijk sleuren en trekken om alles op zijn plaats te krijgen, maar het resultaat mag gezien worden, enfin, Mijn grote -buik-gevoel verdwijnt er mee. Ik had het wat moeilijk met de prijs, maar verdorie "aan die leeftijd moet ik investeren wil ik er een beetje goed blijven uitzien en me goed voelen in mijn vel.

Ik heb verleden week al geinvisteerd in een paar orthopedische schoenen, wegens geen schoenen meer vinden in gewone schoenwinkels! Achteraf bleek ook dat geen wonder te zijn , aangezien ik een 41.5 heb in plaats van een 41 en noem me eens een schoenwinkel die nog werkt met halve maten. Dus loop ik al jaren met schoenen die eigenlijk te klein zijn en waar uiteraard mijn aangepaste steunzolen niet inkunnen.

Maar terug over mijn wonderbroek! In de auto zat ik me ineens te realiseren dat dit ding ook altijd af en aan zal moeten om naar het toilet te gaan en eum, dat zal geen makkie worden , aangezien ik het zal moeten leren om "het alleen " aan te kunnen trekken! Want met je nicht in een pashokje kan het best hilarisch zijn, maar eum met zijn twee staan giechelen in een toilet zou wel eens verkeerd kunnen geinterpreteerd worden, straks worden we nog opgepakt voor zedenschennis en het land uitgezet, daar gaat mijn fantasie alweer! Triny and Suzannah , here I come!

 

Commentaren

aha, blijkt dan dat we van hetzelfde "bouwjaar" zijn, Christa!
Och, van die leeftijd en dat "hangen" hoef je je niks zorgen om te maken ze. En dan heb je nog die wonderbroek om alles wat te camoufleren! Je zal wel toonbaar zijn op dat trouwfeest... ;-)

Groetjes!

Gepost door: Billy | 22-08-12

Reageren op dit commentaar

Het begint hé Christa. Daar heb ik al jaren te kammpen. Maar zo'n broek houd alles toch iets op zijn plaats ;-) Het is zoals dat in het liedje van Louis Neefs "Toch ben je oma".Dat ben jij misschien nog niet maar toch goed op weg hé:
"Door een hapje minder ben j'r ieder jaar weer bij
Met je strakke rokken en wat duurder ondergoed
Zit toch alles nog precies zoals het zitten moet
Kijk, dat zijn toch dingen die belangrijk zijn voor jou
Nee, jij staat nog lang niet in de kou"

Gepost door: emmy | 22-08-12

Reageren op dit commentaar

waar stop je dat dan? :-))

Gepost door: fotorantje | 22-08-12

Reageren op dit commentaar

Ik gebruik ze ook hoor, die wonderbroekjes. En zelfs slanke jonge vrouwen. Dus daar hoef je je niet voor te schamen.

Gepost door: Tita | 22-08-12

Reageren op dit commentaar

Haha ik zie je idd al staan sukkelen op het toilet en hulp moeten vragen :D sorry, gemeen van me!
We krijgen toch nog een foto te zien van je kleed he?

Gepost door: LJ | 23-08-12

Reageren op dit commentaar

Hahaha, er zijn ook van die wonderbroekjes met een opening aan het kruis zodat je toch nog pipi kan gaan doen :-)

Gepost door: justm3 | 23-08-12

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Daar had ik ook dikke problemen mee de jaardag na de 50 en het stopt niet!!! dat is nog het ergste, ik ben nu 55 jaar en ik haat het om nog te verjaren weet ge!! Fibro heeft me deze week wat met rust gelaten maar gisteren en vandaag is het weer triestig maar ik weet door wat het komt als het poetsdag is en ge bent altijd maar aan het meehelpen dan weet ge wel zeker waarom ik nu is de purree zit!!! pfffffff
Maar dan doen we vandaag wat minder he we zien wel strak moet ik naar de dokter op maandelijkse controle!
Wens je ook een fijn weekend met veel zon en rust toe!!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 24-08-12

Reageren op dit commentaar

Ik ben er onlangs 50 geworden en ik had het erger voorgesteld :-) Godzijdank worden we ouder, dat het lijf er niet meer uitziet als toen we 20 waren...dat zijn gedachten :-)
Die wonderbroeken, dat ken ik niet. Als het zo moeilijk is om erin te kruipen...knelt dat niet onmenselijk erg? En warm? Niet teveel drinken op de trouw en veel dansen dat je zweet, hoe minder je die broek moet uit- en aandoen hoe contenter je zal zijn :-)

Gepost door: bea | 24-08-12

Reageren op dit commentaar

Wonderbroek, wonderbh, ze maken jou tot wonderwoman.

Gepost door: HansDeZwans | 25-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.