09-09-12

brute pech!

Ik mag dan nog zo veel bloggen van ik heb dit en dat gedaan, zijn her en der geweest! Er zijn ook dagen dat ik mijn plannen moet opbergen omdat meneerke F. weer andere plannen met me heeft! Zo ook vandaag!

Ik was graag naar Brugge geweest, eens zien of ze in al die chocoladewinkeltjes niets leuk hadden om op het dessertbuffet te plaatsen . Maar vannacht begonnen de heftige spasmen in mijn benen, de pijn kroop door mijn lichaam en dwongen mij een pijnstiller te nemen als ik toch nog wat wou slapen iplv liggen kermen in mijn bed!

Ook deze middag werd ik door een onhoorbare stem naar mijn bed geroepen en dacht nog even dat het na een uurke platte rust wel beter zou zijn, maar het kwam niet goed en ik sliep tot even na drie uur na de middag. Dus Brugge viel uit de boot en we namen genoegen met een wandeling door Tielt waar het rode loper was , hoewel het blauwe lopers waren en geen rode , maar soit, in  elk geval floreerden fotomodellen over en weer op die blauwe lopers die door de hele winkelstraat liepen.

Aan de markt gekomen zochten we een plaatsje op een terrasje en kwamen we mijn ex-collega's tegen, en we zijn daar met twee duvels blijven plakken! Ik genoot van het onverwachte babbelke en ik werd er zowaar goedgemutst van! Ik liet meneerke F, mijn dag niet verpesten, was het Brugge niet dan was het Tielt maar en uiteindelijk moe maar tevreden naar huis gekomen en morgen gaat het alweer terug wat beter gaan! En indien niet, hewel dan is t voor overmorgen, k ga me er niet druk in maken! Voila si!

19:55 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (4) | Tags: opstoot fibro, collega's, rode loper tielt |  Facebook

Commentaren

de beste manier om er mee om te gaan, je niet druk maken en toch proberen te genieten van wat wel kan

ik heb ook de halve namiddag verslapen, en gisteren veel pijn
zou er iets in de lucht hangen

Gepost door: fotorantje | 09-09-12

Reageren op dit commentaar

het moet vast niet makkelijk zijn met je fybromyalgie, Christa
Maar je leert er vast mee leven, en je dagindeling dan aan te passen aan de omstandigheden
Brugge is nooit veraf, het komt er wel van
En Tielt is toch ook niet mis... minder druk dan Brugge in elk geval

Groetjes!

Gepost door: Billy | 09-09-12

Reageren op dit commentaar

Allez een geluk bij een ongeluk, dat je er toch nog een fijne avond van hebt kunnen maken!

Gepost door: LJ | 10-09-12

Reageren op dit commentaar

Gelukkig had je toch nog een aangename dag dichter bij huis. Brugge loopt niet weg maar hopelijk raak je er eens nog voor je naar Canada gaat. Je er druk in maken moet je alleszins niet doen, je schiet daar niets mee op, integendeel.

Gepost door: bea | 10-09-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.