11-09-12

fibromindy zonder rose bril!

Nu heb ik een rose zonnebril, maar er is iets mis met de sterkte en ik krijg een nieuwe, jippie! Maar zal hem niet meer hebben voor we op reis vertrekken.

Maar ik wilde het eerder hebben over de figuurlijke kant van het woord, kijken door een rose bril.

Enfin, waarmee ik eigenlijk bedoel dat ik momenteel helemaal niet door een rose bril kijk, terwijl het zou moeten! Volgende week vertrekken we!

Maar dat stomme lijf begint tegespartelen langs alle kanten! Ik zit me op te peppen met superfoodextracten en elke dag in mijn zweethutje, terug wat herbalife en hopen op een mirakel!

Straks een uurke platte rust, alleen het broodnodige doen in het huishouden , wat er op neer komt, opruimen en zorgen voor de dagelijkse kost.

Ik wil er staan volgende week, met een smile tot over mijn oren, In Moncton eindbestemming en ik wil er goed uitzien , neen, ik wil me vooral goed "voelen"!

Anderhalf jaar kijk ik al uit naar die reis, het ontdekken van de habitat van mijn zoon en zijn toekomstige vrouw. Nog precies dertien dagen en ze mogen hun status op facebook veranderen naar "getrouwd" en ik hoop dat het voor eeuwig is!

Volgende week staat nog veel op het programma, ik vrees dat  er veel fastfood op het menu zal staan, of kant en klaar maaltijden. Ik zal geen tijd hebben om een voormiddag aan verse lasagna te werken, of blanquette . Er zal al eens een pizza zijn , en daar zal niemand dood aan gaan! Allee dat hoop ik toch! Want ik heb nu geen voedselvergiftiging nodig!

Deze morgen slipte ik letterlijk met zomerslippers door de regen! Ik vloog haast ondersteboven en zag mezelf al met gebroken heup de spoedafdeling binnenrijden op een brancard. Dus heb ik die snelle tred omgewisseld naar een rustige ouw-meekes-tred, en liep alsof ik over eieren wandelde door de hall van het stadhuis.

Ik ben toch heelhuids thuisgeraakt.

Volgende week moet ik nog naar de suntanning, omdat ik het niet zag zitten om maanden vooraf naar de zonnebank te gaan, en bovendien ben ik dan ook meer en kreeft dan een bruin madam. Ook mijn wenkbrauwen moeten onder handen genomen worden en ik hoop dat er nog iets te redden valt, want ik heb ze zelf eens afgeschoren en de ene was meteen een centimeter korter dan de ander , olé!

Verder moet ik ook nog naar de kiné en naar Gent naar het immokantoor om de huur van mijn zoon daar af te handelen. Ik ga blij zijn als dat achter de rug zal zijn en hij eindelijk zijn borgsom terugkrijgt en dat ik dat ook van mij af kan zetten en daar geen gezaag meer over krijg.

Maar mijn valiezen staan al klaar, om de eenvoudige reden dat ik die volprop met dingen die ze daar niet hebben  en die mijn zoon graag zou hebben. En zo wordt het gewicht regelmatig gecontroleerd . Alleen mijn kleed en het kostuum van Wim moeten er nog bij.

Allee ondanks de pijn vooral in mijn benen omdat ik de pijn in mijn armen al lang gewoon ben, krijg ik pretlichtjes in mijn ogen als ik bedenk dat ik binnenkort het vliegtuig op mag, mijn zoon en zijn nieuwe familie zal ontmoeten. Yes, nog 9 keer slapen...........

Commentaren

De adrenaline en je zoon weer terugzien gaat jou doen stralen!!!!!! Zo erg dat ze de verlichting gaan moeten doven,......take care bloem,.....en wij kunnen niet wachten naar de verhalen van Fibromindy in Canada :-)

Gepost door: Misssexandthecity | 11-09-12

Reageren op dit commentaar

En rustig aan doen hoor , voor de laatste dagen ! Laat het over je gaan wat ge verteld hebt ! xxx

Gepost door: ollie | 11-09-12

Reageren op dit commentaar

ik kan me gerust inbeelden dat je daar naar uitkijkt, Christa!
Het wordt vast een heel avontuur, ook voor je zoon... ;-)
Maar maak je niet té druk hé, blijf ook hier maar nog wat genieten. Dienen opkuis loopt heus niet weg...en de gezondheid gaat altijd voor alles!

Groetjes!

Gepost door: Billy | 11-09-12

Reageren op dit commentaar

als je je nu wat rustig houdt, wat afleiding zoekt zodat je niet stresst, dan komt dat goed, mede door de adrenaline als je daar bent, zoals Miss zegt

je moet maar denken t is momenteel de periode dat mister F ons serieus komt ambeteren, maar tegen dat je vertrekt is die periode voorbij

Gepost door: fotorantje | 11-09-12

Reageren op dit commentaar

Amaai het begint vlug te korten! Ik wens je het beste voor je reis en veel geluk aan het paartje.

Gepost door: emmy | 11-09-12

Reageren op dit commentaar

Je moet er op vertrouwen dat het allemaal wel in orde komt, Christa! Toi toi!

Gepost door: Tita | 11-09-12

Reageren op dit commentaar

Hou je taai Christa!! Canada komt héél dichtbij nu! Ik duim voor je!

Gepost door: LJ | 12-09-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.