22-10-12

Saai

Ik vraag me op dagen zoals deze, soms af hoe ik mijn blog interressant moet houden , terwijl mijn leven eigenlijk heel saai is !

Ofwel lig ik plat en uitgeput op de zetel, met weinig of geen inspiratie tot schrijven, of ook maar iets te doen.

Okee, ik slaag er momenteel nog altijd in om mijn vaatwas te vullen en te ledigen, te koken en te strijken, maar dat laatste in snokskes van een half uur met de keer!

Tussenin, slaap ik lang , lig ik, zit ik in de sauna of in de douche en lig hier in mijn hoek een beetje te internetten.

Vandaag lag ik hiermaals alleen maar te liggen, niets anders dan liggen in de stilte. En dan moet ik spannende dingen bloggen, haha!

Morgen begin ik opnieuw met een herbalife kuur en hoop daarmee mezelf een beetje terug op te krikken en een paar kilo's af te vallen, maar het is zo hondemoeilijk omdat ik nog steeds medicatie neem die daar niet bevorderlijk voor is! Maar anderzijds, gelukkig dat ik toch wat op mijn voeding let, anders woog ik gegarandeerd al meer dan 100 kilo en voelde ik me nog ellendiger.

Maar Fibromindy zou Fibromindy niet zijn als ze zo maar de moed op zou geven. Ik ben me er ook bewust van dat er terug betere dagen aan zitten te komen, dat fibro met ups en downs gaat. En aangezien ik nu in een down zit kan ik maar ongelooflijk afwachten naar de up die er ooit terug zit aan te komen! T is alleen nog een verrassing wanneer meneerke Up aan mijn deur komt kloppen.

Ik kijk ook absoluut niet uit naar de feestdagen, die voor extra werk zorgen, maar wie weet, zit ik tegen dan met een ongelooflijke Up en sta ik met veel plezier met potten en pannen te zwaaien tegen dan, met kerstmuts en al! Het zit er allemaal al heel snel aan te komen! Ik ga dit jaar niet op cadeautjesjacht. Ik ga eens heel onorgineel doen en iedereen geld cadeau doen, althans wat de kinderen betreft. Ook de verplichte nummers, cadeautjes kopen voor elkaar wordt afgeschaft. Geen verplichte nummers meer met kerst, maar gewoon gezellig samenzijn .

Maar zo ver zijn we nog niet, hoewel  de tijd razend snel voorbijvliegt. En toch mag ik niet klagen, vlgde week gaan we drie dagen naar Luxemburg, een verjaardagscadeau van mijn mannetje en in februari mogen we gratis mee op cruise met mijn moeder, als dat geen schitterend cadeau is? Zo heb ik terug iets om naar uit te kijken.En ik ben me heel erg bewust dat ik op dat vlak met mijn gat in de boter gevallen ben! Dus Fibromindy wil eigenlijk niet klagen, maar geduldig wachten tot het weer wat beter gaat.......

19:21 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (7) | Tags: fibro, moe, sauna, cruise, herfst, feestdagen |  Facebook

Commentaren

amai saai noemt ze dat
canada, luxemburg, cruise, gezellig samenzijn
k wou dat het hier ook zo saai was :-)

Gepost door: fotorantje | 22-10-12

Reageren op dit commentaar

Kweet het Rantje, ik ben op dat vlak met mijn gat in de boter gevallen, bloos bloos. Maar ik had het vooral over de saaiheid thuis op slechte dagen.

Gepost door: christa | 22-10-12

Reageren op dit commentaar

das normaal hé, op de slechte dagen is het meer dan saai

Gepost door: fotorantje | 22-10-12

Zal ik wat naast u komen liggen, Christa? Kunnen we nog een babbeltje doen. En daarover vertellen op onze blogs. Mijn ziekteverlof is verlengd tot het einde week en ik verveel me nu al ongelooflijk.

Gepost door: Tita | 22-10-12

Reageren op dit commentaar

wat het bloggen betreft hoef je je niet te schamen als je enkele dagen overslaat hoor, Christa
Het mag toch geen verplichting worden hé!
Je hebt anders wel mooie vooruitzichten die veel stof tot bloggen zullen opleveren... ;-)

Groetjes!

Gepost door: Billy | 23-10-12

Reageren op dit commentaar

Ik vind dat je hier altijd veel te vertellen hebt Christa, en af en toe wat minder dat hoort erbij.
Kerstmis gaat idd in de eerste plaats over gezellig samenzijn, en niet zozeer over cadeaus.
Naar waar trek je op cruise?

Gepost door: LJ | 24-10-12

Reageren op dit commentaar

Christa, meneertje Up zal weldra wel komen, even geduld nog. Ondanks dat je je momenteel iets minder voelt, heb je toch leuke vooruitzichten. En tegen dat Kerst eenmaal daar is, zul je zelf in een heel andere sfeer en gevoel zitten dat je ook van die dagen terug kunt genieten.

Gepost door: HansDeZwans | 25-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.