28-10-12

Luxemburg

Morgen vertrekken we naar Luxemburg. Een weekendje dat ik van mijn mannetje voor mijn verjaardag heb gekregen! En hij heeft het gepland zodat het op zijn verjaardag valt. Op die manier vieren we onze verjaardag een beetje samen. Hij zorgt voor het hotel en ik voor het eten.

Ze voorspellen ferm veel kou voor morgen, maar ik heb mijn thermisch ondergoed al klaargelegd. Het is tijd dat ik terug wat uit mijn hol kruip en wat buitenlucht binnenkrijg. Ik sta totaal nog niet op wintermodus en zou de winter het liefst zo snel mogelijk doordraaien, maar dat gaat nu eenmaal niet!

Ik heb een hoopje diverse kledij klaargelegd, kwestie om laagjes te kunnen dragen en van jas te wisselen indien nodig.

De temperatuur is zo snel omgeslagen dat mijn lichaam zich niet zo snel als een amfibie kan omtoveren, het is even zoeken naar de gepaste kledij.

Maar bon, ik kijk er toch naar uit ondanks dat ik al weken in een diep dal zat, maar ik heb het gevoel dat ik er sinds een paar dagen toch aan het uitkruipen ben. Dus leve Fibromindy met haar roze bril! Ik heb trouwens een echte rose zonnebril, allee, helemaal rose is hij niet, maar hij is rose aan de binnenkant, ik vind hem superleuk!

Woensdag keren we terug, dan nog snel bloemekes kopen om een grafstukje voor mijn vader te maken! Ik doe dat het liefst zelf omdat ik daar mijn hart kan inproppen, in dat groene stukje mimosa. Ik ben nu eenmaal een knutsel en frutselaar. Maar eerst genieten van een superleuk hotel, met hopelijk een nog zaliger bed om heerlijk de meest gekke dromen te beleven, want mijn dromen vannacht dat willen jullie niet weten, echt niet! Vrouwen met modieuse lampekappen op hun hoofd op hun huwelijk, echt supergrappig!

en voor de nieuwsgierigen onder jullie , hier gaan we morgen naar toe, maar ik moet toegeven dat het met een promotie was en er anders nooit de volle pot zouden voor betalen.

Chao!

http://www.chateau-urspelt.lu/

Commentaren

Wow, geniet ervan, Christa! 't Ziet er echt sprookjesachtig uit!

Gepost door: Tita | 28-10-12

Reageren op dit commentaar

wij zijn al enkele keren naar Luxemburg geweest, waaronder ook 2 x in Clervaux. Dit hotel ken ik niet, maar het ziet er wel héél chique uit, Christa!
Je zal vast enorm genoten hebben, maar dat lezen we één dezer dagen wel zeker?

Groetjes!

Gepost door: Billy | 30-10-12

Reageren op dit commentaar

Wat een chique hotel! Benieuwd naar het relaas ;-)

Gepost door: bea | 01-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.