02-11-12

Chrissebie en de tanning-experience

Voor wie het zich herinnert, ons Chrissebie heeft zich de dag voor het vertrek naar Canada een tanning laten doen! Ik dacht het ei van columbus te hebben gevonden om mooi bruin als mother of the groom in mijn bustierkleed te staan!

De schoonheidsspecialiste was heel vriendelijk, niets mis met haar. Ik vond het een leuke ervaring en was vooral blij dat ik geen honderden euro aan de zonnebank had moeten geven en er geen maanden aan een stuk naar toe had moeten rijden om mijn bruinings-beurtje te doen!

Nog blijer was ik dat ik geen bruinen zonder zon moest gebruiken, de stank niet moest trotseren en niet helemaal in ringen en vlekken zou zijn.

Maar het liep allemaal niet zoals het zou moeten lopen.

Na de spuiting van bovenlijf waar ik in blote borsten door de mooie meid werd bespoten was er nog geen vuiltje aan de lucht. Ik had een zwarte trainingsbroek aan, geen bh en een zwart jasje dat bij de ouwe training hoorde.

Alles gepakt en gezakt in de auto gelegd om s morgens de eerste trein te nemen naar Zaventem, ging ik goedgemutst slapen, morgen was het eindelijk D-day.

Maar net dan begon de nachtmerrie, dat produkt begon te stinken, erger en straffer dan gewone bruiner zonder zon. Zo verschrikkelijk dat ik er niet van kon slapen en dat ik eigenlijk hoop en al 3 uurkes geslapen heb die nacht.

Met kleine piepoogjes dan toch maar om vier uur opgestaan. Ik had o zo graag onder de douche gesprongen en heel erg beginnen met scrubben om heel het goedje eraf te krijgen, maar dan kon ik even goed mijn geld zo in de vuilnisbak smijten . Ik deed nauwkeurig wat de bloedmooie schoonheidsspecialiste me had verteld, mij voorzichtig douchen zonder al te veel te wrijven en me achteraf droogdeppen. Ik bracht ook deo aan , wat ik dagelijks doe, met een rollerke.

En zo het vliegtuig op.............

En op de dag van het huwelijk stond ik daar met een gelig gezicht, witte ovaaltjes onder mijn oksels van de deo vermoed ik. En als klap op de vuurpijl was er niemand gebruind, allemaal glunderende bleekgezichten.

Moraal van het verhaal, volgende keer ga ik ook voor wit!

Commentaren

Hahaha, Christa toch! Van al uw grappige belevenissen kan jij een boek schrijven :-)

Gepost door: bea | 02-11-12

Reageren op dit commentaar

Haha Bea, t is te zien hoe we het leven bekijken hé!

Gepost door: christa | 02-11-12

Join de melkbrigade! ;-)

Gepost door: Tita | 02-11-12

Reageren op dit commentaar

Niets beter dan puur natuur hé, ik ben er ook eentje dat zichzelf maar eens schildert als ze weg moet en eerlijk, k zal nooit geen beautyqueen worden, haha!

Gepost door: christa | 02-11-12

wat die vrouwen toch lijden kunnen...

:-D

Gepost door: Billy | 03-11-12

Reageren op dit commentaar

Wat we allemaal niet doen om mooi te zijn hé,......het was weer eens een geweldige ervaring nietwaar :-)

Gepost door: Misssexandthecity | 03-11-12

Reageren op dit commentaar

Hahaha ik had jou gezicht, je oksels en het geheel willen zien :-))

Gepost door: emmy | 03-11-12

Reageren op dit commentaar

Sinds ik dat een keer in 'Friends' zag gebeuren, hoeft het voor mij ook niet. Ik ben nog nooit onder de zonnebank geweest, ze moeten mijn wit velleke maar nemen zoals het is!

Gepost door: LJ | 14-11-12

Reageren op dit commentaar

Haha :D. Ik heb het geluk dat ik heel snel bruin, voor de trouw van mijn zus ben ik 3 keer onder de zonnebank geweest. Ik zag er niet bruin bruin uit, maar het witte was er wel vanaf ;-)

Gepost door: justm3 | 14-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.