18-11-12

Internetspelletjes

Ik ben geen spelletjesfanaat, ik kan al zeker niets spelen tegen de tijd of zo, of ik wordt knettergek! En ofschoon ik vroeger nog farmville heb gespeeld en het op een dag uit mijn computer heb gegooid wegens te tijdrovend , te verslavend en te absurd!

En toch ben ik het na de talrijke, burenverzoeken opnieuw geplooid! Maar ik weet nu al dat ik het op een dag beu zal zijn om te schooien om papflessen voor je jonge dieren, houtplanken om één en ander te bouwen! En als je dan denkt dat je alles hebt om te bouwen, moet je alweer gaan zagen achter helpers om die oven te bouwen!

Het spel lijkt je uit te persen en altijd méér en méér te eisen, en we zijn nu eenmaal mensen en dus willen we ook altijd meer! We hebben nog een geit te kort om melk te geven omdat we anders die maispap niet kunnen maken! En eerlijk soms denk ik bijmezelf, mens waar zijn we mee bezig!

Maar anderzijds, geniet ik van het feit dat ik daar op mijn boerderijtje rondcross als een ranke hinde! ik werk me te pletter, ik cross over mijn land , spring over de hekkens heen en ik ben alweer tevreden dat mijn kieken een ei heeft gelegd!

Mijn boerderijtje ziet er beetje rommelig uit, te weinig ruimte voor al de gratis cadeau's , te veel bomen, omdat ik in de beginne niet doorhad dat ik ook op de knop annuleren kon drukken bij het aankomen van mijn aantal citroenbomen!

Maar in heb me ondertussen toegelegd op het maken van limonade, en daarvoor moeten we dan ook alweer het waterbestand in de gaten houden en strategisch gaan planten zodat we niet zonder water vallen!

Maar dan heb je alweer een onnozel klein kalkoentje waarvoor je 70 frezen moet planten en oogsten en alweer één en ander gaan schooien bij de buren!

En voor dat onnozele kalkoentje gaan we er dan weer voor!

Want de makers van het spel weten dat we altijd maar meer en meer willen! Maar soit! Ik weet nu al dat ik het ooit ga buiten smijten,dat spelleke, het kan nog een week, een maand duren , maar het kan ook al morgen zijn...........

Commentaren

whahaha, niet te doen
ik speel het al lang niet meer wegens te tijdrovend, maar k vond het wel leuk toen
amuseer je nog Christa maar niet stressen hé als dat kalkoentje niet genoeg frezen heeft :-)

Gepost door: fotorantje | 18-11-12

Reageren op dit commentaar

Ik heb alleen me ooit laten verleiden om de sims te spelen, maar ben gestopt omdat je idd afhankelijk bent van je vrienden en omdat het te tijdrovend is.

Gepost door: Tita | 18-11-12

Reageren op dit commentaar

Weg ermee Christa !

Gepost door: ollie | 19-11-12

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Ik moet er niet aan beginnen want word er knettergek van en ben op van de zenuwen!!!! Op van de zenuwen ben ik dan!!!!
Als je weet dat ge het toch gaat buitensmijten zou ik er zeker niet mee beginnen het is zo tijdrovend en die tijd kan je dan beter met iets anders bezig zijn dat nuttiger is, niet? Allé ik toch!!!!
Wens je een fijne zonnige dag vandaag!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 20-11-12

Reageren op dit commentaar

Oh ik herken dit zo erg,...en deze makers zijn EXTRA sluw,...maar het is een tof spel om met bezig te zijn,...af en toe, wil het nu ook niet constant spelen, maar wil wel graag weer meer land hebben :-), noemen ze dit drang naar macht???

Gepost door: Misssexandthecity | 20-11-12

Reageren op dit commentaar

Ik ken het niet en als ik dit zo lees (écht hilarisch!) ben ik daar heel blij voor, want ik zou er ook verslaafd aan raken, zeker weten. Ik ben er eindelijk pas achtergekomen hoe ik al die verzoeken om mee te doen kan blokkeren op facebook.

Gepost door: Joke | 21-11-12

Reageren op dit commentaar

@Joke: Mag ik dan vragen hoe je dat kan doen die verzoeken blokkeren op facebook? Ik wil er ZOOOO graag vanaf!

Gepost door: Tita | 21-11-12

Reageren op dit commentaar

precies om dat tijdrovende begin ik er niet aan!
Ik heb al werk genoeg met m'n log, en reageren bij anderen... ;-)

Gepost door: Billy | 21-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.