20-11-12

Meidsch dossier

Hoe zeggen ze dat alweer van de hond die bij de hond met zijn vlooien slaapt en dan de vlooien vangt??

O ja, ik heb de spastische bronchite van mijn mannetje, gratis en voor niets gekregen! Wat ik me bij het spastische moet voorstellen is mij een raadsel. Aan tafel vind mijn mannetje het nodig om dan wat spastische trekjes te vertonen, maar soit, het is best grappig!

Omdat ik maar één paar longen heb en niet zomaar de sirooopkes van mijn man gaat nemen omdat ik er van uit ga dat ik hetzelfde heb , ben ik toch maar op doktersbezoek geweest! Gelukkig liggen er van die sjieke boekskes met dingen die ik nooit zal kunnen (en willen ) kopen. En ik had geluk, er zat er maar eentje voor!

Ik moest kuchen , hoesten en diep ademhalen om mijn longen te beluisteren, mijn oren werden gecheckt, mijn keel.

Er werd medicatie vooropgesteld en tijdens de babbel over mijn jeugd en mijn ziek zijn als kind, kwam ik aan de weet door de huisdokter dat ik al hepatitis A gehad heb en klierkoorts! Ik was verwonderd dat ze die gegevens heeft, ik wist het zelf niet. Ik moet dus als kind ergens gekliederd hebben met uitwerpselen, of  besmet water gedronken hebben, of het moet van die keer zijn dat mijn broers iets in mijn mond gegoten hebben dat ik hier niet op mijn blog zal zwieren of jullie zullen me ervan beschuldigen net als alle adhers graag over kak en pis te vertellen!

Ik vermoed dat ze die gegevens gewoon gehaald hebben uit bloedtesten die ze gedaan hebben bij het onderzoek naar fibro en daar antistoffen zullen gevonden hebben.

Ik had graag eens in die computer gesnuffeld en gezien wat daar nog allemaal in stond, zo nieuwsgierig ben ik , maar misschien zou ik de medische termen toch niet gesnapt hebben. Want ze zorgen er wel voor dat je er als leek en zonder medische opleiding er niet veel van zal verder vertellen. En langs de andere kant, hoe minder we weten des te beter we slapen zeker!

18:38 Gepost door fibromindy in gekke kronkels | Permalink | Commentaren (4) | Tags: medisch dossier, hepatitis, klierkoorts |  Facebook

Commentaren

Pis en kak, zalige onderwerpen Bie,.....:-). En jij hebt dus de kuskesziekte gehad :-), net als ik, maar ik herinner het me nog HEEL goed, doodziek was ik,..met of zonder spastische bewegingen, verzorg je!!! Dikke geneeskus x

Gepost door: Misssexandthecity | 20-11-12

Reageren op dit commentaar

Die dokters weten meer over ons dan wij over hun... dat is ook logisch zekers...

Gepost door: HansDeZwans | 20-11-12

Reageren op dit commentaar

Je hebt recht om je medisch dossier in te kijken he, ik ben wel benieuwd wat er bij mij zou staan, ben echter al aan mijn derde huisarts toe en die heeft niet al mijn gegevens, jammer!
Veel beterschap!

Gepost door: LJ | 21-11-12

Reageren op dit commentaar

ja ja, die dokters weten allemaal wel goed wat je in al die jaren overkomen is. Veel te veel om mij nog te herinneren in elk geval
En ik heb ook al een hele tijd zo'n prikkelhoest, die bacteriën geef je toch niet door via je log hé, Christa???

:-)

Groetjes!

Gepost door: Billy | 21-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.