23-11-12

Liefste Sint!

Liefste Sint,

Bedankt voor het voorbije jaar! Ik heb fantastisch dingen beleefd, mijn zoon die trouwde, onze reis daar in het verre Canada. Het verlangen ernaar wat op zich al fantastisch was! De dromen, die ik daarrond bouwde! Bedankt voor de liefde die ik mag ondervinden.

Wil je dit jaar terug wat hoopvolle dromen in mijn schoentje leggen! Of op zijn minst de mogelijkheid om te blijven dromen. Die dromen heb ik nodig om verder te kunnen kijken ,niet op een uitzichtloze grijze toekomst. Ik moet plannen kunnen maken lieve Sint!

Want lieve Sint, mensen die niet dromen, geen plannen kunnen maken, blijven rondtrappelen en worden meestal pessimistich.

Geef me moed lieve Sint om de moeilijke dagen te overbruggen en vergeet vooral niet om overal waar je gaat, een portie moed, doorzettingsvermogen achter te laten, want wie kan dit nooit eens gebruiken, nietwaar!

Dank je wel lieve Sint voor de mensen die mijn pad in het voorbije jaar gekruist hebben, mensen waar ik vriendschappen mee heb opgebouwd!

Ik weet dat ik niet mag klagen, ik heb geen honger, geen dorst en geen koud! Dus geef de warme dekens maar aan de mensen die ze kunnen gebruiken, laat ook hen niet in de steek! Maar steek er vooral een gebruiksaanwijziging bij hoe ze uit hun vicieuze cirkel kunnen geraken , om het volgend jaar ook niet meer koud te hebben.

Dank u Sint voor de keren dat we een uitstap konden maken, een etentje , een weekendje. Ik besef, ik ben eigenlijk ondanks meneerke F een gelukzak!

Dat verdient een extra wortel voor het paardje straks

 

 

11:50 Gepost door fibromindy in gekke kronkels | Permalink | Commentaren (6) | Tags: lieve sint, liefde, cadeau's |  Facebook

Commentaren

dat is pas een mooie sinterklaasbrief, die zal jou zeker extra verwennen

Gepost door: fotorantje | 23-11-12

Reageren op dit commentaar

Wij zijn inderdaad gelukzakken, heb er ook net wat over geschreven,........we hebben echt alles wat we nodig hebben,.......en toch willen we zoveel meer,......

Gepost door: Misssexandthecityandme | 23-11-12

Reageren op dit commentaar

Yes je bent een gelukzak! Wij allemaal! Toch vind ik het heel sterk van jou dat jij altijd blijft dromen en altijd een roze bril schijnt op te hebben. Dat je Sint je alvast een nieuwe brengt, misschien, en eentje voor alle mensen op aarde!

Gepost door: LJ | 23-11-12

Reageren op dit commentaar

Mooi, Christa! En uit die vicieuze cirkel raken is heel belangrijk.

Gepost door: Tita | 23-11-12

Reageren op dit commentaar

een mooi briefke aan de Sint, Christa!
De meesten onder ons mogen zich nog gelukkig prijzen, er zijn veel mensen op aarde die het vééééééééél slechter hebben...

Groetjes!

Gepost door: Billy | 24-11-12

Reageren op dit commentaar

En het pintje voor de zwarte Piet niet vergeten :-)
Een mens moet dankbaar zijn ondanks alles want er zijn er velen die dat al niet meer kunnen doen.

Gepost door: bea | 25-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.