27-11-12

Over geurtjes en zo.....

Stel je mag ergens vijf minuten gratis winkelen, dan kies ik gegarandeerd Paris xl! Niet voor de cosmetica, maar voor de parfum! Ik heb namelijk een zwak voor parfum! Ik zou ze niet allemaal willen,maar mijn lijstje is zo lang dat ik steeds erg moeilijk vind om er ééntje uit te kiezen! Ik wil zo grag Daisys van Marc Jacobs, en de nieuwe "Dotties" ruikt niet alleen lekker maar het flesje ziet er ook zo mooi uit! Ook dat van Féériek. Een flesje geslepen als een diamant met een zilverkleurig feetje er bovenop. Ruikt ook enorm lekker!

En zo heb ik er nog hoor, die maar niet in mijn kast raken omdat ze ook niet de allergoedkoopste zijn, misschien vanwege de mooie verpakking.

Ik vind het zalig om ongeneerd alle parfums uit te testen! Dat kan je niet overal , maar daarvoor alleen al zou ik de moeite doen om naar Antwerpen Meir te gaan shoppen.

Uiteraard ruik je op den duur zelf niets meer , maar ik ben er van overtuigd dat ik zelf als een overgeparfumeerde ouwe h.. (vul zelf maar in, hihi) buitenkom.

O ja in vijf minuten zou ik daar nogal wat geurtjes in mijn mandje krijgen! Heerlijk toch!

19:28 Gepost door fibromindy in gekke kronkels | Permalink | Commentaren (8) | Tags: parfum, daisies, feêriek, paris xl |  Facebook

Commentaren

5 minuten, ja dan kies je beter een winkel waar je vlug kan grabbelen en duur is het allemaal in een parfumerie

in parfum kan ik nog moeilijk zijn, t mag niet te zoet en niet te zwaar
ik hou het bij mijn uitverkorene na lang zoeken, ik wijk er niet meer vanaf :-)

Gepost door: fotorantje | 27-11-12

Reageren op dit commentaar

Ik hou het bij Patchoulie Christa !

Gepost door: ollie | 28-11-12

Reageren op dit commentaar

Wordt dat nog verkocht Patchoulie?

Gepost door: HansDeZwans | 29-11-12

Ik was altijd heel honkvast wat parfum betreft, maar nu heb ik gemerkt als je afwisselt, je ze beter blijft ruiken en er meer geniet van hebt,....en parfumeriën vind ik zowiezo zalig, die geuren, die kleuren,........me like, alleen de prijs houdt me vaak tegen,.......:-)

Gepost door: Misssexandthecityandme | 28-11-12

Reageren op dit commentaar

ik hou zelf ook van een lekker geurtje
ga geen dag buiten zonder eau de toilette
Momenteel Azarro Chrome, één van m'n favorieten

Gepost door: Billy | 28-11-12

Reageren op dit commentaar

Ik loop het liefst in een boog om die winkels heen behalve als ik parfum nodig heb. Al die geuren samen, ik krijg daar koppijn van!! Ik draag wel graag parfum, 1 geurtje per seizoen omdat dat in mijn kleren blijft hangen en als ge dan een ander spuit dan krijgt ge ne mishmash he.

Gepost door: LJ | 29-11-12

Reageren op dit commentaar

O Christa, wacht, ik ga mee! By the way, wie is de Sinterklaas van dienst?

Gepost door: Tita | 29-11-12

Reageren op dit commentaar

Het is beter die geuren op een papiertje te testen ondervond ik laatst. Ik had een mooi en aantrekkelijk flesje gezien en teste het zo op mijn vel. De hele voormiddag voelde ik mij slecht door de geur van het veel te sterke parfum. Brrrrr...ik dacht ook aan een H-parfum ;-)

Gepost door: emmy | 08-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.