21-12-12

boerin-af

IK had hier al eens laten vallen dat ik farmville speelde, je weet wel het virtuele spelleke, waar je groenten en fruit moet planten, bomen water geven, de beesten eten enz.

Wel gisteren had ik er ineens genoeg van! Toen ik besefte dat die boerderij veel te veel tijd in beslag nam! Ik s avonds niet meer op tijd in mijn bed raakte omdat ik zonodig nog moest wachten tot de waterput vol was, om mijn groenten tegen de morgen dan te kunnen oogsten!

Toen ik merkte dat ik gisteren enorm zenuwachtig was door dat spelleke, had ik door dat dit spelleke me in mijn macht had! En dan ging ik in de aanval, want O no, ik laat me hier niet opjutten door een spelleke!

Ik ben prompt naar mijn laptop gegaan, heb snel gezocht hoe ik heel de bataklan kon verwijderen, inclusief al die buren die ik verplicht ten vriende had gemaakt om rapper vooruit te kunnen!

Twee minuten later was ik opgelucht! Volledig farmvillevrij!Heb ik mij een kop koffie gemaakt en ben ik gaan verder werken aan het parelsnoer waar ik mee bezig was en waar nog heel veel werk aan was. Maar ole ole, ik ben er net klaar mee, ik wou ook niet opgeven tegen dat het af was!

En deze ochtend was het heerlijk om op mijn facebook te scrollen en gewoon de leuke berichten te zien van mijn vrienden, zonder de honderden farmville berichten die je nodig had om vanalles te kunnen inpikken van je buren, dingen die je nodig had om verder te kunnen!

Iemand zei me, jij bent iemand van alles of niets en dat is ook zo! Als ik iets doe, dan ga ik ervoor, maar er zo voor gaan voor een spelleke, geef toe dat is belachelijk, maar bon, opgeruimd staat netjes!

Ik kan nu in volle rust de feesten tegemoet, ik heb tijd om te koken , boodschappen te doen, want laat mijn groensels nu maar verdorren op mijn veld, t kan me eerlijk gezegd geen reet meer schelen, t leuke was er van af!

Dan rest er mij nog om iedereen fijne feestdagen te wensen, voel de warmte in jullie hart en deel die voort , en maak dromen en plannen voor het nieuwe jaar, want de wereld draait voor en het geluk hebben we grotendeels zelf in de hand, dus feel happy, ook als het al eens moeilijk gaat!

 

Commentaren

Christa, Ik wens jou en je familie hier en in Canada gezellige feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar. Ik ben niet zo'n reactieschrijver maar blijf een trouwe lezer van je superleuke blogje. Veel liefs, xxx

Gepost door: Loes | 22-12-12

Reageren op dit commentaar

Zo'n spellekes zijn behoorlijk verslavend, dermee dat ik daar ook niet aan begin. In 't begin gaat dat allemaal vlot, maar vanaf een bepaald punt moet je idd buren toevoegen, moet je enorm lang wachten vooraleer je dingen kan doen en al dat soort zaken. Niet aan mij besteed :-)

Gepost door: justm3 | 22-12-12

Reageren op dit commentaar

Ik blijf nog even boerin op hoge hakken spelen,.....maar ik ga een stuk trager dan jij ging en ben nooit wakker gebleven tot mijn waterputten weer gevuld waren,...ik ben niet zo'n tacktische speelster,....maar ook ik zal er op een goede dag met ophouden,.......

Gepost door: misssexandthecity | 22-12-12

Reageren op dit commentaar

het was verslavend hee ... niet meer terug beginnen hee ...

Gepost door: afa | 22-12-12

Reageren op dit commentaar

Hallo Christa!

Ik dacht wel dat het niet lang zou duren vooraleer je er de brui aan zou geven! Daar kruipt verschrikkelijk veeel tijd in en die kan je wel heel anders verdoen denk ik!!! ZOALS mooie halskettingkjes maken.
Wens je warme feesten met de dagen!

Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 22-12-12

Reageren op dit commentaar

ik heb nog nooit een facebook-account gehad, omdat ik eigenlijk al verslaafd genoeg ben aan het loggen en volgen van andere logs. Ik had al gemerkt dat dat Farmville-spel serieus verslavend was. Goeie beslissing dus om er komaf mee te maken, Christa!

Gepost door: Billy | 23-12-12

Reageren op dit commentaar

Vroeger kon ik ook wel eens verslaafd raken aan een spelletje... heel rap zelfs, vandaar dat ik er nu gewoon niet meer aan begin, bloggen is al verslavend genoeg ;-)

Gepost door: LJ | 15-01-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.