22-12-12

fibromindy zonder rose pilletjes!

Een paar weken geleden had ik het over de rose pilletjes die ik aan het afbouwen was! Ondertussen al een week helemaal pilvrij omdat het volgens mijn psy niet nodig was af te bouwen, maar dat ik ineens mocht stoppen!

Amai, ik voel een hemelsbreed verschil, jeezemiena wat ben ik weer hyper zonder die rose snoepjes! Ik heb enorm veel energie, da's op zich wel goed uiteraard! Maar keerzijde van de medaille is dat hyperchrissebie zich steendood zou lopen en niet meer kan doseren, ik ben nerveus en kan moeilijk stilzitten. Ik vrees dan ook een beetje dat terug heel erge hoogte en laagstes zal kennen! Die pilletjes zorgden ervoor dat ik mij zo wat in het midden van mezelf bevond, want ik ben een persoon van uitersten!

Ik ben ook superhoogsensitief, ik hou mijn handen op mijn oren als mijn mannetje wat te veel decibels produceert, of zit te tokkelen met zijn handen, of nog andere van die irritante dingetjes die nu terug 10 keer zo erg lijken!

Het rose pilletje stompte de hoge pieken af, zodat ik niet door het liint ging bij loeiharde muziek, of het licht in de supermarkt!

Ik heb het gevoel terug te moeten wennen aan mezelf! Veel dingetjes over mezelf was ik vergeten of dacht ik dat het "uitgegroeid " was, maar niets is minder waar!

Ik ben weer de Chrissebie die over zichzelf zal struikelen en te veel hooi op haar vork nemen terwijl dat nefast is voor fibro's, want de fibro is er uiteraard nog steeds!

Maar anderzijds, ben ik vrolijker , prettig gestoord, impulsief en levenslustig, en daar geniet ik dan wel van. Veel mensen kennen me niet eens op die manier, aangezien ik dat pilletje al nam voor ik in Meulebeke kwam wonen.

Ander nadeelke is dan dat ik weer supergevoelig ben en voor de minste trieste film of een zielig liedje, aan het snotteren ga, maar ik kan ook sneller lachen , met andere woorden, ik kan heel snel van omhoog naar omlaag vliegen en omgekeerd ook, en dat op zich is wel vervelend, maar ook typsich voor hoogsensitieve mensen.

Maar bon, voorlopig laat ik het zo, zolang ik niet over mezelf struikel uiteraard!

20:25 Gepost door fibromindy in Actualiteit | Permalink | Commentaren (4) | Tags: hoogsensitief, adhd, deanxit |  Facebook

Commentaren

Ik denk dat het idd zowiezo even aanpassen en wennen gaat zijn, zonder die pilletjes. Hopelijk ga je er toch wat evenwicht in kunnen vinden, maar dat zal denk ik wel even zijn tijd nodig hebben. Ik ben in ieder geval blij om te lezen dat je in 't algemeen je nu wel veel beter voelt.

Gepost door: justm3 | 23-12-12

Reageren op dit commentaar

misschien heb ik ook van die roze pillekes nodig ;-)

Gepost door: afa | 23-12-12

Reageren op dit commentaar

misschien was het dan toch een beter idee geweest om stilletjes aan af te bouwen dan?

Gepost door: Billy | 23-12-12

Reageren op dit commentaar

Geniet maar van jezelf te zijn en het is mega grappig om te lezen hoe ik mezelf in jou herken,...:-)

Gepost door: misssexandthecity | 24-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.