25-12-12

kerst 2012

Wij zijn geen uitgebreide "vierders", voor mij geen hele menu met kerst, maar vooral samen zijn , dicht bij elkaar, en lekkere hapjes een fles bubbels en een hoodschotel waar niet veel werk aan is! Ik vond het heel fijn dat mijn dochter op het laatst nog beslist had om toch te komen! Ik kreeg van haar een grote canvas, met mijn lievelingsfoto van het trouwfeest van zoonlief! Verder kreeg ik nog mijn lievelingsparfum van mijn venteke en een mooi set kaarsen van Elisabeth en haar lief. Men zegt cadeaus zijn niet belangrijk, dat is idd niet de essentie van het kerstfeest. Maar toch is het fijn om elkaar een attentie te geven en te krijgen en te weten dat we aan elkaar denken. En dat hoeven helemaal geen dure dingen te zijn.

We hebben ook even kunnen webcammen met zoonlief in Canada. Het was een beetje binnenkijken in elkaars feestje! Want de ouders van Shannon zijn er ook bij komen zitten met hun cadeautjes. Was fijn om toch een tijdje samen door te brengen, hoewel mijn dochter een beetje pruttelde dat zij er ook nog waren. Maar ik wilde me een beetje verdelen tussen de twee en ik wist dat Amaury toch niet lang aan zijne webcam kon blijven hangen, dus de rest van de avond was voor de rest van het gezelschap.

Het was ook de eerste keer dat het Ierse lief van mijn dochter erbij was en we vergeleken een beetje hoe kerst gevierd wordt in Ierland en hier. In Ierland zijn er heel veel tradities, maar in ons kikkerlandje durven we die wel eens aan ons laars lappen! Iedereen viert kerst in zoals men wenst, de ene viert het al uitgebreid dan de andere.

Op oudejaar maak ik wel een hele menu klaar omdat we de tijd moeten rekken tot 12 uur en dat is voor mij al heel lang, wetende dat iedereen hier om tien uur al naar bed en vertrokken was.

Anyway, ik wens jullie allemaal een fijne kerst toe!

kerstavond 20121.jpg

Commentaren

Is echt wel een leuke kerst,....de onze was niet traditioneel maar wel superleuk!!! Idem voor kerstdag,..........en zolang we maar gelukkig zijn. Btw. je ketting is super!!!!

Gepost door: Misssexandthecity | 25-12-12

Reageren op dit commentaar

Dag Christake!

Ik kom je een fijne kerst wensen!
Lieve kerstgroetjes! annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 25-12-12

Reageren op dit commentaar

hier wél een heel menu op het programma, waarvoor (hoofdzakelijk) vrouwlief bijna de hele dag in de weer was.
En ook wij geven dan kadootjes
Op kerstdag zelf dan de restanten van het menu verorberd.
En vandaag houden we het rustig aan...

Groetjes!

Gepost door: Billy | 26-12-12

Reageren op dit commentaar

Fijn dat het zo'n gezellig feest is geweest en dat je Amaury even hebt kunnen spreken :-)

Gepost door: justm3 | 26-12-12

Reageren op dit commentaar

Dat zag er wel leuk iut. En fijn dat je even aan de andere kant van de wereld kon vertoeven! Zo was iedereen voor de Kerst even samen.

Gepost door: emmy | 26-12-12

Reageren op dit commentaar

Meer moet kerst niet zijn: een beetje eten (niet te veel!), geliefd gezelschap, en op tijd gaan slapen! I like!

Gepost door: LJ | 15-01-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.