01-01-13

voornemens voor 2013

Voornemens 2013, geen!

Ik neem de dag zoals hij komt, de week, de maand en ik weet begot niet wat het gaat bringen! Niets staat vast dit jaar, alleen de cruise in februari met mijn moeder, mijn mannetje en twee van mijn broers met hun vrouw. Heel leuk als je het gratis krijgt en ik weet dat ik een gat in de lucht zou moeten springen en beseffen dat ik een gelukzak ben. Als is het cruisen niet echt een vorm van reizen waar ik nu zelf zou voor kiezen, maar toch ben ik blij dat we vijf landen gaan aandoen, en ook Rome bezoeken, wat ik eigenlijk al lang eens wil doen.

Voor de rest geen plannen! Elke dag genieten en zien wat er uit de lucht komt gevallen ( hopelijk geen bom of meteoriet ) .

Het is ook afwachten of mijn zoon dit jaar naar Belgie komt en we dan een feestje kunnen organiseren als een laat trouwfeestje, al gaat dat dan niet officieel zijn , geen witte bruid, maar hopelijk wel een bruidstaart en wat gezelligheid.

Zolang hij zijn permanente verblijfsvergunning niet in handen heeft kan hij niet naar Belgie komen, en dus staat er daar een groot vraagteken.

Ik wil daarom ook zelf geen ticket boeken, want ik wil sparen zodat we op zijn minst elkaar één keer per jaar kunnen zien.

Dus een lege agenda om het jaar te beginnen, geen goeie voornemens, gewoon verder doen zoals ik bezig ben en wie weet vallen er dingen uit de lucht die mezelf verbazen. Ook financieel sta ik er niet sterk voor, dus we moeten realistisch blijven en geen dingen dromen of plannen die we ons eigenlijk niet kunnen veroorloven. Dus een deel van onze dromen blijven opgeborgen tot de tijd er rijp voor is, en ik ga me nu echt niet ongelukkig daardoor voelen!

 

19:12 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: nieuwjaar, voornemens, dromen |  Facebook

Commentaren

Hier ook geen 'goede' voornemens, die houden niet lang stand :-)

Gepost door: bea | 02-01-13

Reageren op dit commentaar

aan voornemens doe ik nooit

de dagen nemen hoe ze komen en er zelf lichtpuntjes aan toevoegen volgens je eigen kunnen zowel lichamelijk als financieel

Gepost door: fotorantje | 02-01-13

Reageren op dit commentaar

Mijn agenda is ook nog vrij leeg, ik zou niet klagen moest er een cruise op mijn planning staan, daar droom ik al een paar jaar van... :-) Hopelijk krijgt je zoon gauw zijn permanente verblijfsvergunning!

Gepost door: LJ | 15-01-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.