11-01-13

De pot verwijt de ketel dat hij snurkt!

Snurken, het kan voor heel veel wrevel zorgen tussen partners! Willen we s avonds niet allemaal in ons bedje kruipen en heerlijk slapen.

Enne, ik moet niet van een ander klappen, ik doe het zelf blijkbaar ook! Maar mijne Wim tilt er minder zwaar aan dan ik. Ik kan er absoluut niet tegen, ik word er horendol van, opgejaagd en dan kan ik helemaal niet meer slapen!

Gisteren deed ik een voorzichtige poging om mijn mannetje te zeggen dat hij eens goed in en uit moest ademen. Hij schoot wakker en ik kreeg een lading verwijten over mijn kop, de helft weet hij vast zelf niet want hoe zijn we als we abruupt uit onze slaap worden getrokken.

Ik wou helemaal geen ruzie  maken of zo en ben dan maar afgedropen naar de zetel, waar ik tot 3 uur deze morgen betrekkelijk goed had geslapen.

Maar het is niet logisch! Ik heb speciaal een goed bed gekocht waar ik een goeie ondersteuning heb. Een bed dat is aangepast aan onze grootte en ons gewicht. Logisch dat ik daar dan ook wil slapen!

Ik heb voorgesteld om iets aan het probleem te doen, alletwee dan! Want ik vind het nutteloze discussies, of verwijten, en dat komt niemand ten goede! Het liefst kom ik vrolijk , welgezind wakker en dat zal wel wederzijds zijn. Mijn mannetje moet op 5.30opstaan s'morgens en ook hij verdient een goede nachtrust waar ik hem niet om de haverklap wakker moet maken wegens snurkperikelen.

Dus het problemen aanpakken is broodnodig om een goeie nachtrust en de lieve vrede in huis te bewaren.

Ik ga in elk geval beginnen met morgen of het liefst vandaag nog oordoppen te halen bij de apotheek en eens zien hoe dat voelt. Misschien kunnen we daar al heel wat mee oplossen!

Commentaren

is heel herkenbaar, Christa
Vrouwlief hier verwijt me vaak dat ik teveel snurk, maar als ik 's nachts wakker wordt hoor ik haar ook snurken... :-)
Moeilijke materie lijkt me!

Gepost door: Billy | 11-01-13

Reageren op dit commentaar

idem bij ons, of omgekeerd ... ik kan er tegen dat hij snurkt, hij kan er niet tegen dat ik snurk, ...

Gepost door: afa | 11-01-13

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Hier is het van hetzelfde!
Ben altijd zeer voorzichtig en duw tegen zijn hoofdkussen als hij snurkt maar soms maakt hij van zijn oren omdat ik hem wakker maak en zoals je schrijft het is om orendul van te worden en het ergste is dat we zo scherp horen!!!!
Door onze ziekte is ons gehoor heel scherp geworden, allee toch bij mij, ik hoor en ruik alles en zeker iets wat slecht ruikt!
Wij ook hebben een speciale matras en ze kost meer dan genoeg zodat ge ze dan ook moet kunnen gebruiken he!!!
Ik hoop dat er een oplossing komt! Ik kan in mijn oren niks verdragen
Wens je een rustig weekend!!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 12-01-13

Reageren op dit commentaar

Hahahahahaha, dit is herkenbaar, Big snurkt ook en geen klein beetje ook niet, vaak word ik er wakker van en ja, er zijn periodes dat ik het behoorlijk irritant vind. Aparte slaapkamers is een oplossing, maar dan mis je volgens mij veel intimiteit,......maar mss bekijk ik het weer te romantisch :-)

Gepost door: misssexandthecity | 12-01-13

Reageren op dit commentaar

Heel ergerlijk, hopelijk helpen de oordopjes.

Gepost door: bea | 12-01-13

Reageren op dit commentaar

Als het echt een probleem is, ja dan aparte slaapkamers. Bij ons eindigde het zo :-( Mijn man draaide en keerde zich als een ijsbeer en trok gedurig aan de dekens.
Ik snurk heel hard. Mijn zoon zei dat het lijkt of er een beer ligt te slapen. Als ik op W-E visite bij mijn vriendin ga, vind ik ze 's morgens in de zetel in haar eigen huis!
Van operatie wil ik niets weten.
Wij hebben nu ieder onze kamer en voor de intimiteit? Niemand verbied je eens stiekem onder elkaars lakens te kruipen ;-)
Hopelijk vind je de juiste oplossing. Groetjes.

Gepost door: emmy | 13-01-13

Reageren op dit commentaar

Snurken is idd behoorlij lastig! Gelukkig snurkt vriendlief alleen maar wanneer hij alcohol heeft gedronken. Ik zou er ook hoorndol van worden moest er iedere nacht zo'n brombeer naast mij liggen :p.

Ik hoop dat de oordopjes zullen helpen :-)

Gepost door: justm3 | 13-01-13

Reageren op dit commentaar

Ik moet er niet aan denken het bed te moeten delen met iemand die snurkt! Ik heb mijn nachtrust echt nodig. Op vakantie sliep ik een week op een kamer met mijn grootmoeder en die kon hele bossen omzagen, en LUID... Afschuwelijk. Uiteindelijk sliep ik er wel doorheen, puur uit vermoeidheid!
Hopelijk helpen de oordopjes...

Gepost door: LJ | 16-01-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.