14-01-13

0-1 voor rose!

Ik ben gezwicht voor het rose gif! Na al die nachten van kermen en kriepen, vond ik het nu welletjes. Ik bespaar jullie de hele resem klachten die ik heb, of ik word depri bij het lezen van mijn eigen klachten, haha!

Een uurtje geleden stond ik de keuken en in een reflex nam ik de pillenstrip, duwde er eentje van uit zijn plastieken huisje en hop, voor ik het goed en wel besefte zat het in mijn mond en hoefde ik alleen maar te slikken.

En het voelt gelukkig niet als een nederlaag! Waarom moet ik aan zelfkastijding doen? Een standbeeld zal ik er niet voor in de plaats krijgen, damn, anders had ik nog even vol gehouden hebben! Alhoewel, een standbeeld, de vogels zouden in elk geval plaats hebben om boven op mijn breed postuur te schijten, wat heb ik daar dan aan!

Ik slik mijn trots in om terug wat comfortabeler te kunnen gaan leven, ik kies voor levenskwaliteit al houdt dat in dat mijn dieetplannen daarmee de dieperik in gekelderd zijn en ik mij wreed zal moeten weren om mijn sprankeltje motivatie terug boven te halen. Chapeau voor de mensen die dieten volhouden! Vreemd dat ik het vroeger ook minder moeilijk vond en heb daar niet direct een verklaring voor. Het knoppeke zal maar halfomgedraaid staan zeker, en ik heb precies de kracht niet om er een stevige zwier aan te geven!

Nu zal het een kleine twee weken duren eer het pilletje opnieuw zijn wonderbaarlijke kunsten zal tonen en in het begin wordt ik er vast terug missellijk van, ik zet alvast mijn emmertje klaar.

Maar ik wil tegen 10 februari welgemutst met een paar steviger benen op die boot kunnen stappen en niet constant lopen kriepen dat ik pijn heb. Stel dat ze denken dat mijn moeder mijn zus is , k mag er niet aan denken! Ja kwa snelheid en zo in het vooruit raken, gebrek aan kracht,  kan ik best aan haar tippen, met dat verschil uiteraard dat zij 25 jaar ouder is dan ik.

Op hoop van zegen dus!

 

Commentaren

jammer dat het niet lukte zonder
maar je zo ellendig voelen is nog veel minder
en zeker als je dan in februari op cruise gaat, dan moet je toch wat in form zijn

en moet je het iedere dag nemen om resultaat te hebben?
anders kan je het wat doseren tot enkele pilletjes in de week

ik hoop dat je je snel beter voelt!

Gepost door: fotorantje | 14-01-13

Reageren op dit commentaar

heel spijtig dat je moest zwichten, Christa
Maar het moet ook leefbaar blijven hé, en als het dan met da rose pilleke moet, dan moet da maar... ;-)

Groetjes!

Gepost door: Billy | 14-01-13

Reageren op dit commentaar

Jij bent een winnaar op alle gebied,.......en ga inderdaad voor levenskwaliteit Bie,....en als daar een aantal kilo's meer bij horen,.......neem ze er dan bij,.....jouw persoonlijkheid wordt niet bepaald door het aantal kilo's,........maar door je geweldige zelve!!!

Gepost door: Misssexandthecityandme | 15-01-13

Reageren op dit commentaar

Groot gelijk dat g eiets neemt voor de pijn!
Ik doe dat ook en of ik er nu één of twee jaar minder door leef ik weet dat toch niet wanneer ik mijn kop neerleg!!!!
Als je maar geen pijn hebt!!!
Groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 15-01-13

Reageren op dit commentaar

Als dat pilletje ervoor zorgt dat je je beter voelt en tenminste wat kan genieten van het leven, waarom niet Christa!!!

Gepost door: LJ | 16-01-13

Reageren op dit commentaar

Je hebt geprobeerd zonder het pilletje, maar als je merkt dat je dan veel te hard gaat afzien dan is er echt niets mis mee om terug de medicatie te nemen :-).

Gepost door: justm3 | 20-01-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.