25-01-13

Leuk project!

Zo'n tien jaar geleden, lang voordat ik het bestaan van blogs afwist, maar wel actief was op msn, had ik een chatvriend in Nederland.

Hij vroeg me op een dag of ik zin had in een het schrijven van een vervolgverhaal. Schrijven is iets wat ik sinds kindsbeen heel graag deed, ik had heel vaak 10 op 10 voor stellen en ook voor spreekbeurten had ik steeds goeie punten. Grammatica dat was een ander paar mouwen, maar soit.

Ik  kreeg het eerste deel per mail toegestuurd , daar moest ik dan op inpikken. Mijn hollandertje eindigde steeds zijn verhaal ietwat erotisch getint en hoopte dat ik daarop verder zou gaan! Maar no way, Chrissebie wist zich altijd te redden en op het einde van het verhaal gaf mijn hollandertje zich gewonnen hij kon geen kant meer uit.

In dezer dagen liep ik constant met het verhaal in mijn hoofd, het moest zich verder ontwikkelen in mijn fantasie en dat zette mijn zinnen op scherp. Ik werd als het ware het personnage.

En omdat ik eerlijk gezegd een beetje actie en spanning in mijn leven mis wil ik dat nog eens doen. Nu iets groter opgezet en te volgen via een gemeenschappelijke blog van de schrijvers.

En ik heb vier toffe bloggers gevonden die mee zullen schrijven. Het is de bedoeling dat ieder om beurten een stuk schrijft, en de volgende dan terug inpikt . Ik verwacht zowel spanning, aktie, romantiek, erotiek, en humor in het verhaal. Alles is toegestaan, zolang het verhaal maar klopt en samenhangt.

Ik zal op deze blog de link zetten, waar je het verhaal kan volgen. Eén van de lieve schrijvers of schrijfsters is zo lief een blog aan te maken, want eerlijk, daar heb ik geen kaas van gegeten. Ik heb het al geprobeerd en heb me al bijna doodgevloekt, ( enfin dat is fel overdreven) .

Ik heb ondertussen al een stuk geschreven. Ik sleutel er nog wat aan voor het online gezet wordt, maar het kan goed zijn dat ik er een paar schrijf, en daar dan uit ga kiezen. Maar mijn adrenaline staat op scherp! Schrijven tegen de pijn, letterlijk dan, want als de adrenaline door mijn lijf giert heb ik minder pijn. Letterlijk dan!

Alleen een titel moet ik nog kunnen verzinnen, maar daar heb ik nog tijd voor, nietwaar......

Commentaren

Lijkt me inderdaad wel zeer leuk om te doen, zou ik ook wel zien zitten

Gepost door: Luc VdN | 25-01-13

Reageren op dit commentaar

dat zal wel leuke wendingen geven aan het verhaal als 4 schrijvers hun creativiteit loslaten

Gepost door: fotorantje | 26-01-13

Reageren op dit commentaar

Ik ben heel benieuwd naar het resultaat, 4schrijvers aan 1 verhaal zal een speciaal iets geven.

Gepost door: bea | 26-01-13

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Ben benieuwd wat ik hier te lezen ga krijgen!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 26-01-13

Reageren op dit commentaar

ik ben helaas niet zo creatief, maar ik ben wel al benieuwd wat jullie er gaan van maken... ;-)

Groetjes!

Gepost door: Billy | 26-01-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.