30-01-13

plets plets

Toen ik deze morgen met slaapogen naar beneden kwam liep ik bijna tegen de emmertjes aan die als druppelvangers dienden! Boven ons washok , keuken en badkamer is er een plat dak met roofing. En owee, nu heeft mijn mannetje dat al jaren opgelapt en dan gaat het weer een tijdje goed.Maar nu lijkt alles te begeven! Ik ben naar de buurman gestapt , hij werkt als zelfstandige sanitair en doet ook dakwerk. Ik heb hem gevraagd om langs te komen. Want ik vind het nu dringend tijd dat het eens vakkundig wordt aangepakt. We hebben op zijn minst info nodig en misschien kan Wim het nog zelf aanpakken , daar laat ik de vakmens bij aan het woord. En zo is het altijd iets! Ik droom van een mooie badkamer met inloopdouche en ineens moet ons zuur verdiende spaargeld dienen om van die stomme zwarte roofing te leggen, grrrrr.

Vrijdag komt de verzekeraar langs en hopelijk komt de verzekering tussen bij waterschade. Het staat alleszins in onze polis, op hoop van zegen!

Een eigen huis, een plaats onder de zon, lalalala haha mja heeft zo zijn voor en nadelen!

 

En vandaag heeft Alice in wonderland een stukje in het vervolgverhaal geschreven, te vinden op onderstaande link

htt://hetverhaalgaatverder.wordpress.com

18:20 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

tja, wij huren ons huis en zo'n kosten moeten dus eerst naar de Sociale Woningmaatschappij. Het duurt dan ook vaak lang voor we herstellers zien. Toevallig stuurde ik vandaag nog een mail om het voegwerk dat met bakken uit de buitenmuur valt te laten herstellen. Maar wanneer we daarvoor iemand gaan zien...?

Gepost door: Billy | 30-01-13

Reageren op dit commentaar

Helemaal geen leuke situatie! Hopelijk kan er snel iemand het komen repareren en zijn jullie er niet te veel geld mee kwijt!

Gepost door: LJ | 31-01-13

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Eerst zorgen dat de daken in orde zijn en dan de rest he Christa anders heeft het geen nut en zin om iets te veranderen in de goede zin! Hier is dat toch zo gebeurt! Plezant is ander natuurlijk!
Kop op het komt allemaal wel goed!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 31-01-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.