03-02-13

Happy sunday!

Gisteren heeft mijn lieve schat me mee uit eten genomen omdat we zes jaar gehuwd waren. We hebben er samen van genoten!

Voor de rest hebben we boodschappen gedaan , maar ik heb vooral zitten denken en denken om mijn deel in het vervolgverhaal te schrijven. Ik vond het keimoeilijk, maar ik had ook nooit gedacht dat het makkellijk zou blijven.

Het is namelijk niet zo dat we met zijn vijf een verhaal hebben bedisseld en elk op zijn toer een deeltje schrijven. Neen er wordt onderling niets afgesproken. Iedereen breit er een nieuw stuk aan, geeft het verhaal een nieuwe wending. Maar het moeilijkste van al, is dat het moet blijven kloppen. En daar heb ik mijn arme hersentjes zitten op pijnigen sinds vrijdagmorgen al!

En ik heb een vervolg geschreven, maar eerlijk, ik ben er niet echt tevreden over, ik heb het gevoel dat ik maar wat rond de pot heb gedraaid en wat oppervlakkig ben gebleven, dus slechte punten voor Chrissebie. Maar bon, ik heb dus de knoop maar doorgehakt en het net gepubliceerd, zodat ik de zondag verder kan zonder kopzorgen! Want het moet leuk blijven uiteraard! En pas op, ik vind het nog steeds leuk hoor! Het is onder ons vijven een beetje een kat en muis spel en telkens spannend als iemand iets moet publiceren om te zien wat hij of zij er van gebakken heeft!

En neen we hebben geen ambitie om een bestseller te schrijven, maar het zet onze zinnen wel op scherp en we zijn braaf, nietwaar!

Om een boek te schrijven moet heel het verhaal eerst in je hoofd zitten vooraleer je er aan begint, en dan stukje per stukje uitwerken. Het verhaal bedenken is eigenlijk het moeilijkste van al, want het verhaal mag nog niet bestaan en eum als ik in de bib rond kijk en die honderduizend boeken zie staan dan besef ik pas hoe moeilijk dit is.

Moraliserende kinderverhaaltjes lijkt me nog wel wat voor mij, haha, en zelfs dat is reuze moeilijk.

Bon, maar vandaag moet ik daar even niet aan denken en kan ik mijn hoofd leegmaken en wat huishoudelijk werk doen en mijn parelsnoer afwerken, zodat ik die kan meenemen op reis. WAnt ik begin er nu serieus zin in te krijgen! IK verlang naar de zon en hoop die daar te krijgen. Misschien nog wat frisjes in Barcelona, maar éens in Marokko zal dat we meevallen denk ik.

Fijne zondag iedereen!

http://hetverhaalgaatverder.wordpress.com

08:56 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Dag Christa!

Dit zal je veel beter afgaan dan die boerderij van jouw!!! hihiiii
Veel inspiratie met het schrijven hoor!!!!
Nog een gezellige en leuke zondag!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 03-02-13

Reageren op dit commentaar

Hey Bie, dit is de bedoeling van het verhaal, dat we ermee bezig zijn, :-). En tot nu lukt dat goed ook bij jou, het is een leuk vervolgverhaal,........en we zien wel waar de volgende ons brengt!!!

Gepost door: misssexandthecity | 04-02-13

Reageren op dit commentaar

ik kan me best voorstellen dat het niet makkelijk is om zo'n verhaal gaande te houden, zonder fouten te maken in het scenario
Ik heb jammer genoeg zo weinig tijd de laatste dagen, maar ga dat verhaal ooit wel 's lezen

Gepost door: Billy | 04-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.