08-02-13

Op reis

Overmorgen is het zo ver , dan vertrekken we! De hele week staat al heel de week in functie van de reis. Naar de ziekenkas, valiezen vullen, schoenen poetsen, eten klaarmaken en boodschappen doen voor de thuiswachters, ( waarvoor dank ). En zoals de kleine kindertjes zeggen, nog twee keer slapen en dan is het zover.

Ik hoop alleen dat ik niet zeeziek zal worden, en een goed bed zal hebben.

Ooit sliepen we een nacht in London en hadden het gevoel zo op de veren te liggen, vreselijk was het. Dan was er s nachts nog een oorverdovend lawaai, een alarm of zo dat zeker 20 minuten aanhield.

Gelukkig had ik dan nog geen fibro!

Ik kijk er vooral naar uit om Rome te bezoeken! Ach ik kijk eigenlijk naar alles uit! En ik hoop echt dat we ons niet gaan vervelen de dagen dat we op zee varen en we niet aan land gaan.

Alleen zorgen dat onze valiezen geen overgewicht hebben, want ongelooflijk wat ik allemaal mee wil zeulen omdat er bepaalde regels gelden . S avonds is het aangewezen voor de heren om een pak te dragen en mijn mannetje heeft het zo niet voor een costuumpje, hoewel ik dat eigenlijk heel mooi en mannelijk vind!

Maar ik mag vooral ook geen dikke trui vergeten want ik vrees dat we die s avonds steevast nodig zullen hebben!

Maar toch hoop ik op een beetje zon, want daar snak ik zoals zovelen in dit kikerlandje enorm naar!

Vandaag heeft onze Luc verder geschreven aan ons vervolgverhaal en ik popel om verder te schrijven, want morgen maak je kennis met "the dragon"

http://hetverhaalgaatverder.wordpress.com

18:20 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) | Tags: op reis, cruise, msc cruise, devina |  Facebook

Commentaren

oooh zondag dus, geniet ervan Christa
op zo'n bootje kan je niet zeeziek worden hoor, allé dat denk ik :-p

Gepost door: fotorantje | 08-02-13

Reageren op dit commentaar

Ik wens jullie een fantastische, zonnige reis toe!

Gepost door: bea | 08-02-13

Reageren op dit commentaar

Geniet van je reis, echt het wordt een geweldige ervaring!!! En als je een keer geen zin hebt om te schrijven, je weet dat je kan vragen om jouw beurt over te nemen,......tot over 12 dagen, zal je missen, x

Gepost door: misssexandthecity | 08-02-13

Reageren op dit commentaar

het wordt wellicht een unieke en zalige ervaring, zo'n cruise, Christa!
Vraag wel aan de kapitein om niet te dicht bij de kust te varen hé... ;-)

Gepost door: Billy | 09-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.