28-02-13

complimentendag

Vorig jaar heeft de post voor het eerst kaartjes rondgestuurd, die we dan konden doorsturen met complimentendag. Dat heb ik dan ook prompt gedaan! Dit jaar heb ik het opnieuw gedaan, iemand anders uitgekozen die door mijn kaartje verrast wordt, maar er zijn zo veel mensen die een complimentje verdienen dat ik hieronder een kleine greep mensen onder de complimentjes wil bedelven. Het eerste compliment gaat naar

- Mijn mannetje, omdat hij er altijd is voor mij, nooit zaagt als ik eens minder in staat ben geweest om veel in het huishouden te doen en weer één en ander vergat! Hij is mijn man en ook een deel van mijn hersenen die alles helpt onthouden voor mij. En nog allermeest omdat hij ondanks alles van mij blijft houden!

-mijn internetvriendjes, die me een saaie en moeilijke dag snel doen voorbijvliegen! Ik vind het fijn om met jullie te chatten, te facebooken, te bloggen en te twitteren, voor ieder onder jullie een ware bloemenregen ( vanwege geen kaartjes meer)complimentjesdag, positief, collega's internetvriendjes,

-Mijn kinderen, familie, de één verdient al eens een groter compliment dan de andere, maar ik ben blij dat ze er zijn , dat ik ze ken en ze hebben allemaal hun goeie gaven , ieder heeft wel iets waar ze in uitblinken!

-Mijn lotgenootjes! De meeste staan ook onder mijn internetvriendjes, maar het is zo fijn een groep rond je te hebben die je begrijpt. Want eerlijk familie, kenissen, niemand begrijpt het zoals mijn lotgenootjes. We zijn er voor elkaar, klagen soms eens tegen elkaar, maar het allerbelangrijkste is dat we elkaar oppeppen, elkaar moed inspreken en niet te vergeten, we ook samen de slappe lach kunnen krijgen!

-Mijn collega's omdat ze een werk doen waar ze weinig waardering krijgen, terwijl het een zware job is , van mij krijgen ze dus allemaal een complimentje omdat ik vrees dat ze er geen van de directeur zullen krijgen, terwijl iedereen o zo een deugd heeft van een complimentje! Als het goed is mag het ook gezegd worden!

-Voor de rest verdient iedereen eigenlijk een complimentje, mensen in de zorgsector, mensen die dagelijks door de file moeten, mensen die in het weekend moeten werken. Jaja ik smijt hier kwistig met bloemekes.

k zou zeggen , neem allemaal je denkbeeldige bloemetje, speld het op je bloes, en weet dat je voor iemand belangrijk bent!

 

 

 

Commentaren

bedankt voor het bloempje, Christa
Een mooi logje, vooral mensen die zelden of nooit in the picture staan verdienen wel eens zo'n complimentje. En méér dan één keer per jaar... ;-)

Fijn weekend!

Gepost door: Billy | 02-03-13

Reageren op dit commentaar

Dankjewel Christa!!!
Ik heb het kaartje van de post gewoon genegeerd... ik wist gewoon niet naar wie ik het kon sturen, kon er gewoon niet 1 iemand uitpikken... erg he.

Gepost door: LJ | 06-03-13

Reageren op dit commentaar

Een compliment of een kleine aanmoediging kan wonderen verrichten! Ik wis niet dat zo'n kaartjes bestonden tot ik er deze week zelf één kreeg van een vriendin. Heel leuk!

Gepost door: emmy | 06-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.