08-03-13

Lachen en boos zijn tegelijk!

Gistermorgen raakte ik er maar niet uit of ik de tickets nu zelf online zou boeken , of dat ik toch naar connections zou rijden. Maar mijn bankkaart werkte niet en ik besloot toch maar naar het reisbureau te gaan, want uiteindelijk kwam het duurder als ik zelf boekte. Er kwamen diverse addertjes van onder de gras de kop opgestoken. Ik klapte mijn laptop dicht, nam mijn jas en vertrok. Twintig minuten later stond ik binnen en nog eens twintig minuten later stond ik lachend buiten met de overeenkomst op zak! Ik moest dringend plassen en overwoog om een koffie te gaan drinken en een sms naar mijn mannetje te sturen. Maar ik zei bij mezelf Chrissebietje, je moet nu echt wel heel erg besparen als je naar Canada wiln En dus stapte ik flink door naar de parking richting Meulebeke.

In de wagen kreeg ik een sms, wou het lezen, en terwijl ik mijn gsm terug in de zetel gooide stond ik een file aan de lichten, kwam de wagen voor mij ineens heel dichtbij, ik stampte op mijn rem, en boem. Ik dacht gewoon dat er iemand in mijn gat gereden was, maar o wee, neen, ik had de wagen voor mij geraakt. Weinig schade aan meneer zijn wagen , maar de mijne, o wee, dat zag er toch niet goed uit!

Gelukkig was het een vriendelijke meneer, die me nog kende van vroeger toen ik het restaurant uitbaatte en alles werd snel afgehandeld.

Ik was redelijk van de kaart en wist precies op slag niet meer of ik moest juichen omdat we eind augustus naar Canada gaan of dat ik moest wenen vanwege de onverwachte kosten! Tja, het kan soms verkeren!

18:24 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: ongeluk, tickets canada, bumperrijden |  Facebook

Commentaren

Aan de auto is maar materiële schade, eind augustus kan je je zoon weer in je armen sluiten, dus kzou vooral juichen!! :D

Gepost door: justm3 | 08-03-13

Reageren op dit commentaar

Verdorie toch! Een meevaller kan precies niet zonder een tegenvaller. Zo'n stommiteit is snel gebeurt en niemand is daar vrij van.

Gepost door: bea | 08-03-13

Reageren op dit commentaar

je was zo euforisch,
en dan verslapt je aandacht wat...
Jammer, maar toch gelukkig dat het enkel materiële schade is, Christa

Gepost door: Billy | 09-03-13

Reageren op dit commentaar

Ai da's pech hebben ! Maar langs de andere kant, je reis is nu geboekt, het aftellen kan beginnen!!!

Gepost door: LJ | 11-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.