13-03-13

Fibromindy is geen voorbeeld!

Gisteren ben ik opgestaan, met een ongelooflijke stijve nek. Ik voelde me ook leeg als een platte ballon, of een lege aardappelzak, kwestie dat jullie het gevoel een beetje kunnen inschatten!

Ik heb alle records verpulverd van "niets doen". En eerlijk, ik ben daar niet fier op! Het voordeel is wel dat alles wat ik vandaag gedaan heb, veel meer is dan wat ik gisteren heb gedaan! Wat een slechte huisvrouw ben ik!

Gisteren voelde ik me niet alleen lichamelijk leeg, maar ook mentaal, geen fut, geen inspiratie, apathisch, alsof ik op automatische piloot stond!

Ik vrees dat het niet alleen aan fibro ligt, maar dat mijn hormonen ferm in de knoop liggen. Ik heb dan wel een spiraaltje met hormonen. Ik begin last krijgen van vapeurkes, snel wisselende stemmingen zonder enige reden! En ik moet toegeven dat ik dat niet leuk vind, want wie wil er niet eeuwig jong blijven ! Maar ook ik blijf niet gespaard van de tands des tijds. En eum, ik mag mijn moeder dan nog zo graag zien, ik kijk er eerlijk niet naar uit om haar gezegende leeftijd te hebben met alle rimpels vandien. Maar ik vrees dat ook die fase niet kan ontlopen, tenzij ik vroeger aan mijn einde kom dan mijn moeder.

Ik heb ook de winterblues, en kijk zoals al die miljoenen Belgjes uit naar een "echte " lente, met zon en terrasjes en eindelijk te ontwaken uit die vreselijke winterslaap! Want ik verveel me! En ik mis inspiratie om aan iets te beginnen, iets te creëren of iets nuttigs te doen. En op een dag als vandaag heb je er geen gedacht van hoe graag ik terug zou gaan werken, terug meedraaien in de maatschappij . Terug een doel hebben en terug meedraaien in de maatschappij, of jee, wat vind ik dat belangrijk zeg! Ik ben het thuiszitten zo ontzettend beu! Gelukkig is er nog internet, waar ik een beetje kan chatten, kan bloggen en kan mailen, want tv kijken is niet echt aan mij besteed!

Commentaren

ik voel met je mee
voel me ook wel wat zo, maar dat komt wellicht ook door het vele werken...
We hebben allemaal de zon nodig, die nu op dit moment zo hard straalt dwars door het venster waar m'n laptopje staat. Heerlijk!

Gepost door: Billy | 14-03-13

Reageren op dit commentaar

zo'n dagen wisselen gelukkig af met dagen van 'actie'
en we hebben vooral de zon nodig dan zullen we meer energie hebben, dat maak ik mezelf toch wijs haha

Gepost door: fotorantje | 14-03-13

Reageren op dit commentaar

Zelfs ik, Miss winter snakt naar een streepje zon,.....en vooral niet meer van garage tot garage rijden,.......en genieten van de geur van de lente

Gepost door: Misssexandthecity | 14-03-13

Reageren op dit commentaar

Vooral die winter die veel te lang duurt is bij mijzelf het grootste monster. Net als iedereen (of toch de meesten) snak ik naar zonnestralen en een lekker temperatuurje, zodat je al eens de natuur kan intrekken zonder je te moeten vermommen als eskimo.
Het kan niet veraf meer zijn ... hoop ik ;-)

Gepost door: Mamapippa | 15-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.