18-03-13

En het verdict is.......

Idd, nen whiplash! Wat zal mijn anonieme bloglezer en commentator zich verkneukelen in dit nieuws! En als anoniempje gelijk heeft, dan moet ik nu op reis vertrekken! Want anoniempje beweert dat ik dan nergens pijn heb! Allé bedankt voor de tip!  Ik denk dat anoniempje een wonderdokter is, en bovendien nog helderziende ook! Jawadde wat een talent onder mijn bloglezers! Ik had niet door dat er zo'n intellectuelen kwamen lezen op zo'n simpele blog.

Ach weet je dat is nu typisch hetgene waar de meeste chronische zieken problemen mee  hebben! Het onbegrip van anderen! Want het is waar, ik ben op cruise geweest, maar heb ik geschreven dat ik daar geen pijn had??? Ik dacht het niet hé! Ik heb ferm afgezien daar bij het wandelen, maar het was het waard, en ik kan even goed pijn hebben op reis dan in mijne zetel , als ik dan toch pijn moet hebben , doe me er dan maar een reisje bovenop! 

En neen , ik kan niet werken, raar hé! Maar ik doe al lang geen moeite meer om aan mensen uit te leggen wat fibro is, en wat de gevolgen zijn, want ze snappen het toch niet. En deze negatieve reactie maakt dat nog maar eens duidelijk! Bedankt anoniempje daarvoor!

Weet je, als ze echt interesse hebben moeten ze maar eens googelen naar verhalen of naar medische sites, ik zal me daar niet mee bezig houden om een site bij te houden over de technische zaken van fibro. Ik steek daar geen energie meer in!

Waar ik wel nog energie in steek is proberen om toch wat van het leven te genieten! En me toch nog nuttig te maken thuis en doen wat ik wel nog kan, zoals koken, en licht huishoudelijk werk. Want anoniempje, kuisen dat kan ik ook niet!

En laat dan nog wel mijn beroep geweest zijn!

En als de lente er eindelijk zal aankomen dan ga ik wandelen, in de zon, want dat doet ontzettend deugd op al mijn pijnlijke plekken. Ik zal me zelf een beetje opzetten, want ik wil er helemaal niet ziek uitzien.

Ik denk dat ik volgens  anoniempje elke dag kreunend en zagend in de zetel zou moeten liggen en nergens meer van moeten genieten, want volgens ons lieve anoniempje mogen mensen die aan de ziekenkas zijn niet meer genieten van het leven!

T zal waar zijn! Ik geniet de dagen die ik kan, en de dagen dat ik te veel pijn heb, te moe ben dan kom ik niet eens aan bloggen toe. Bovendien wil ik er een geen klaagblog van maken .

En ik hoef me helemaal niet te verantwoorden tegen anoniempjes die zich afvragen hoe ik het doe om op reis te gaan! Wel anoniempje, stuur me een persoonlijke mail en ik vertel je alles wat je wil weten. Maar eerlijk, ik denk dat het je in feite geen moer interresseert hoe ik me voel!

En ik ga eind augustus lekker naar mijn zoon in Canada! En of dat lastig zal zijn??? En of ik het zal kunnen???

Al moesten ze met met een rolstoel naar dat vliegtuig voeren , niemand houdt me tegen mijn zoon te gaan bezoeken! En al zeker geen anonieme zielige mensjes!

 

 

16:05 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen, stomme fibro | Permalink | Commentaren (14) | Tags: anoniem, fibro, op reis, onbegrip, laf |  Facebook

Commentaren

je hebt al veel te veel woorden vuil gemaakt aan die laffe reageerder, Christa!
Die is het allemaal niet waard...
Ik hoop dat je snel kan herstellen van die whiplash, want dat naast je fibro is dubbel zo zwaar voor jou.
Knuffff!

Gepost door: Billy | 18-03-13

Reageren op dit commentaar

Go Bie, go Bie!!!!!!!!!! Vraag of hij of zij effe wil ruilen :-), dan kan je echt op reis gaan, zonder pijn of ongemakken,...........

Gepost door: Misssexandthecityandme | 18-03-13

Reageren op dit commentaar

Meestal zijn anonieme reageerders die niets anders weten te vertellen dan negatieve kommentaren, geweldig verzuurde mensen. Niet zelden zijn ze nog eens ontzettend eenzaam ook.
Anoniempje zal wel beweren dat het bij hem/haar net andersom is, maar de kans lijkt heel erg groot dat ook bij die bewering de bal volledig verkeerd geslaan wordt.

Gepost door: Geert | 18-03-13

Reageren op dit commentaar

Goed gezegd Christa!!! Laat je niet doen he!!!

Gepost door: LJ | 18-03-13

Reageren op dit commentaar

voilà dat is gesproken!
niemand die moet zeggen hoe we moeten omgaan met onze ziekte, en al zeker niet diegene die er niks van kennen
elk mens is anders en laat ieder zelf z'n weg zoeken in het omgaan met deze of andere ziekte
zo lang we maar nog kunnen genieten ondanks of dankzij

en diene whiplash had je echt niet nodig, die hadden ze beter aan anoniem bezorgt :-p

Gepost door: fotorantje | 18-03-13

Reageren op dit commentaar

Mensen zoals anoniempje zijn enorm kortzichtig en achterlijk! Niets van aan trekken :-).

In ieder geval, heel veel beterschap met de wiplash!!

Gepost door: justm3 | 18-03-13

Reageren op dit commentaar

Hah, mijn computer speelt met mijn voeten! Net toen ik mijn vorige reactie plaatste zag ik dat er al een nieuwe tekst stond....nu ja, een whiplash dus toch. Aiaiai... Maar zoals jij nu van katoen geeft moet ik mij niet ongerust maken dat je snel klein te krijgen bent :-) Goed zo ;-)

Gepost door: bea | 18-03-13

Reageren op dit commentaar

Je hebt helemaal gelijk, Christa. Maar je steekt er veel te veel energie in. Steek die energie liever in iets leuks, dan brengt het nog iets op. Beterschap met de wiplash!

Gepost door: Tita | 18-03-13

Reageren op dit commentaar

Maar suske toch. trolls noemt zoiets. Denk nu maar niet meer aan die lelijke trol en denk vooral aan jou om te herstellen van je wiplash!

Gepost door: Alice | 19-03-13

Reageren op dit commentaar

Ik trek het me niet aan zenne Alice, anoniempje krijgt me niet klein hoor!

Gepost door: christa | 19-03-13

En ik ga er niet veel woorden aan vuil maken!
Ik wou dat ze eens 1 week in onze body liepen dan zouden ze zo iets stoms nooit meer zeggen of schrijven!!
KORTZINNIGE MENSEN VIND IK HET!!!!!
LIEVE GROETJES annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 19-03-13

Reageren op dit commentaar

Christa, amaai, je hebt een grote post gemaakt over anoniem met heel veel insinuaties en vooroordelen in. Waarop heb jij je dan gebaseerd? Op die twee woorden van hem/haar? Uw bloglezers hebben zich hier ook in laten gaan en ik kan maar niet begrijpen waarom. Heb je er al eens bij stilgestaan dat die anoniem misschien ook fibromyalgie heeft en in een rolstoel zit en zware medicatie moet nemen om zijn/haar leven leefbaarder te maken en dat die niet begrijpt dat jij zo'n grote uitstappen kunt maken? Er zijn namelijk ook fibromyalgie-patiënten die, al hebben ze een paar goei dagen, ze geen grote uitstappen kunnen maken en blij zijn met een beetje minder pijn. Het kan zijn dat ik natuurlijk verkeerdelijk heb gedacht, maar ik hou dus niet van vooroordelen en insinuaties en blijf ik hier voortaan beter weg. No hard feelings van mijnentwege.

groetjes

Ps: Stel nu dat die anoniem zijn/haar naam had ingetypt, had jij dat dan geloofd?

Gepost door: maike | 20-03-13

Reageren op dit commentaar

Beste Maike,
Ik ben ervan overtuigd, dat , als het iemand met fibro geweest was, ze het gewoon gevraagd zou hebben , hoe ik dat doe. Ik kan me vinden in je mailke, hoor. Maar kijk , als die iemand niet met anoniem zou geantwoord hebben, dan had ik die persoon uitgenodigd voor een gesprek en zou ik het allemaal uitgelegd hebben. Maar anoniem even komen lezen en me dan met een slecht gevoel op te zadelen. Dat is een mes in iemand zijn rug steken. En ja met een mes in mijn rug durf ik al eens sarcastisch te doen.Bovendien is reizen al altijd mijn passie geweest. Ik doe er dus alles aan om dat dan ook te kunnen. Dat begint dan al maanden vooraf voorbereiding, met veel rusten, veel voedselsuplementen, gezondheidskuren. En eerlijk, op die cruise heb ik echt wel afgezien, met al die temperatuurschommelingen, snachts veel pijn door de airco ( volgens mij ). En vorig jaar na de trip naar Canada heb ik meer dan drie weken bijna niets anders gedaan dan geslapen. De weken op reis, dreef ik op adrenaline, ik zag mijn zoon voor het eerst na lange tijd, het huwelijk en zo. Ik betaal ook meer voor een vlucht zonder lange wachturen tussenin, en vliegtuigen met meer been ruimte. En dat is goed meegevallen, hoewel ik er als de dood voor was, dat ik geradbraakt zou arriveren. En ik kan erin komen dat er fibropatienten zijn die het moeilijker hebben dan ik. Ik heb al een lange weg afgelegd om nu weer zo goed te zijn in die zin dat ik terug wat levenskwaliteit heb, door te luisteren naar mijn lichaam . Maar ook op reis deed ik mijn middagdutje als dat nodig was. En op onze rondrit met de wagen in Canada, kwam ik juist uit de wagen en ja ik kan wel 300 meter wandelen zonder manken. De Meir in Antwerpen aflopen zonder manken lukt me niet eens. Een stapel boeken dragen lukt niet en met momenten kan ik gewoon mijn handtas niet dragen.
Geef nu toe, wie heeft hier vooroordelen??? Het anonniempje laat dus zwart op weten dat ik nergens geen pijn heb als ik op reis ga; Heeft hij of zij dan geen vooroordelen. Ik heb daar gewoon sarcastisch op gereageerd,het blijft per slot van rekening mijn blog. En als iemand dar moeite mee heeft, tja dat is dan jammer. Ze mogen van mij alles zeggen, maar dan niet anoniem, want zo kan een mens zich niet verdedigen, ik was bereid om alles uit te leggen, want anoniempje wou weten. Mensen mogen we altijd zeggen wat ze te zeggen hebben, ik kan daar heus wel tegen, maar dan niet op deze manier.
Groetjes

Gepost door: christa | 20-03-13

Reageren op dit commentaar

Maike, wat de laatste zin betreft in mijn antwoord, ik ben met "maar dan niet op deze manier" de manier van anoniem hé, niet van jou manier, ik vind dat moedig dat je me uw gedacht zegt, ik heb daar geen moeite mee.

Gepost door: christa | 20-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.