24-03-13

Mijn weekend.

Gisteren is fibromindy op stap geweest! Geen grootse dingen. Maar het gewoon leuk om samen met mijn mannetje alledaagse dingen te doen. Even langs bij de mama, omdat haar auto niet wilde starten. Bleek dat ondertussen al opgelost te zijn. Daarna even naar een hypermarkt in Frankrijk om water en cola. Want dat is daar stukken goedkoper dan bij ons We hebben dus een voorraadje opgeslagen, want ik moet echt terug meer water gaan drinken. Ik ben terug begonnen met een citroenkuur. Na mijn ongevalletje heb ik me weer even laten gaan aan comfort en troost-food, hoewel ik heel goed weet hoe fout dat wel is. Maar bon, ik heb me dus herpakt!

Dan nog even naar de decathlon omdat we tegen zes uur uitgenodigd waren bij vrienden van ons die nog net in Frankrijk wonen, op twee km van de Belgische grens.

Het was heel leuk. We werden verwend met hapjes , een voorgerecht en een hoofdschotel en als klap op de vuurpijl een dessert. Maar vanwege het slechte weer zijn we vroeg vertrokken en ik voelde me ook niet echt lekker.

Vandaag ben ik alweer geradbraakt van een dagje plezier. Ik moet dus altijd een keuze maken, een leuke dag met de dag erop nefaste gevolgen of gewoon geen leuke dag.

Ik kies dan toch voor een leuke dag en neem de gevolgen erbij. Vandaag hou ik me dan gewoon koest wat betekend dat ik eigenlijk alleen heb gekookt en voor de rest haast niet uit mijn zetel kom zodat ik terug wat herstellen! En zo gaat het keer op keer, dag na dag, en al drie jaar aan een stuk.

En ja, ik ben het beu om thuis te zitten, en ik wil werken, maar ik heb geen keuze. En ik ben hier eigenlijk een beetje aan het zagen, want mijn vaste lezers hebben dat verhaaltje al ontelbare keren gelezen.

Maar verder rijkt mijn inspiratie niet vandaag! Misschien moet ik gewoon wat in mijn bed kruipen en nog iets van de late namiddag proberen te maken! Toedeloe!

Commentaren

Het fibromonster heeft je vandaag dan wel te pakken, maar die leuke dag van gisteren kan hij je niet meer afpakken. En het is echt niet zeuren dat je doet, het is de dingen van je af schrijven. Schrijven maakt een blad niet zwaarder, maar je gedachten wel lichter xXx

Gepost door: Mamapippa | 24-03-13

Reageren op dit commentaar

mooi gezegd van mamapippa: schrijven maakt een ....

ahja we weten het hé Christa dat een leuke dag gevolgd wordt door 'ellende', maar dat houdt ons niet tegen om leuke dagen te hebben
gewoon zo plannen dat je na die leuke dag niks speciaal te doen hebt, doe ik ook

Gepost door: fotorantje | 24-03-13

Reageren op dit commentaar

wij gaan ook af en toe naar Auchan, meestal is het dan voor cava die in promotie staat en brengen we ook wat frisdranken mee. Ikzelf drink altijd water van de kraan, even gezond én véél goedkoper nog dan het water van Auchan... ;-)
Dat klagen...is herkenbaar, mijn vrouw zou ook niks liever willen dan weer aan de slag te kunnen. Maar met haar rugperikelen is het onbegonnen werk om een aangepaste job te vinden.

Gepost door: Billy | 25-03-13

Reageren op dit commentaar

Je kan toch niet constant thuisblijven in de hoop dat je dan van de pijn zou gespaard blijven? Groot gelijk dat je in de mate van het mogelijke buitenkomt, eens onder de mensen. Je kent de gevolgen en als je weet hoe je de dag erna zal zijn, dan kan je u daar naar schikken. Heel spijtig dat het zo is, erg voor iedereen die deze ziekte heeft, maar als het niet anders kan dan er mee te leven doe dat dan maar: leven.

Gepost door: bea | 26-03-13

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

ach, heeft dat lelijke beest je weer in zijn macht?
Het is verdorie toch erg he, dat een mens keuzes moet maken om eens weg te kunnen.
bEN GISTEREN NAAR DE TETTERVROUWEN GEWEEST EN MOET HET VANDAAG OOK ONTGELDEN.... IK haat dat he! maar er is niks aan te doen! Als dat smerig beest in je lichaam bezig is kan je er niks tegen doen en ik begrijp je maar al te goed!
Ik neem de dag hoe hij komt tegenwoordig! We kunnen toch niets anders doen! pfffff. Straks naar de kine en dan heb ik daar toch weer wat deugd van, al een geluk! Op het eigenste ogenblik kan het echt pijn doen maar achteraf doet het dan wel goed voor een paar dagen als ik geluk heb!!!!!
Wens je voor vandaag een zonnige dag toe en kom maar buiten in de zon want ik heb al vitamineD tekort van te lang binnenzitten en kan daar weer ampullen voor innemen! grrrr
Daaaag tot laters en rust maar goed!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 27-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.