28-03-13

down down , deeper and down.

Nee het gaat niet super met mij! Het lijkt of al mijn fibroklachten na de whiplash dubbel zijn toegenomen. Ik heb een paar nachten achter de rug, waar ik z'n pijn had dat het leek alsof ze me met stokken hadden afgetrommeld. Ik heb bovendien een verkoudheid.

Ik heb constant koude rillingen en nu zullen menigen me wel niet geloven, maar soit, ik weet wat ik voel. Wel die koude rillingen doen gewoon pijn, alsof ik op de plaatsen van mijn rillingen kleine kneepjes krijg, een heel rare gewaarwording die ik nog nooit eerder had gehad.

Gisteren moest ik bloed laten prikken en ik had een grote behoefte om mijn angsten bloot te leggen, mijn vragen die ik had te stellen, maar ik had voor het eerst het gevoel dat er niet echt geluisterd was. Er kwamen geen antwoorden, en ik had het gevoel op mijn honger te blijven zitten. Ik was kwaad en opstandig,alleen al het idee dat ze bijna met een voorschrift voor antidreppresiva kwam aangezwaaid, maakte me woedend. Ik wou eigenlijk zo snel mogelijk weg. Voor het eerst voelde ik me door mijn huisdokter in de steek gelaten.

En ik wilde er eigenlijk geen woorden meer aan vuil maken, ik zat daar trouwens snipverkouden, en wou naar huis. Ik had de behoefte om eens goed uit te huilen, maar er kwamen geen tranen.

Gelukkig sliep ik deze nacht wat beter, zonder het gevoel van de stokslagen in elk geval! En deze morgen heb ik een zachte aanpak gevraagd aan de kinesiste. Ze heeft mijn vraag gerespecteerd, gelukkig maar!

Hoop dat morgen terug wat beter gaat! Als het nu eens wat warmer zou worden  hé. We kunnen allemaal een streepje zon gebruiken.

19:12 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (4) | Tags: stomme fibro, fibro, fibromyalgie |  Facebook

Commentaren

inderdaad stomme fibro
ik kan je enkel een dikke troostknuffel geven en hopen met jou dat we vlug warme zonnestralen hebben

Gepost door: fotorantje | 28-03-13

Reageren op dit commentaar

Aiai, sterkte! De zon kan wonderen doen, voor veel mensen. Spijtig dat die gele bol dat precies niet besef.

Gepost door: bea | 28-03-13

Reageren op dit commentaar

ik heb het ook al de hele week rillend koud, Christa!
En dan vragen ze op het werk om zoveel mogelijk overuren te doen...
Laat ons hopen dat de warmte niet lang meer op zich laat wachten, want ik kan het ook goed gebruiken
Sterkte met die down down, deeper and down (dacht eerst aan Status Quo toen ik de titel zag)!!!

Gepost door: Billy | 30-03-13

Reageren op dit commentaar

Van mij mag de zon idd ook komen!

Veel beterschap in ieder geval! :-)

Gepost door: justm3 | 02-04-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.