29-03-13

opstandig

Ik ben zo opstandig vandaag! Ik voel me zo ontzettend nutteloos in de maatschappij! Ik ben helemaal niet in de wieg gelegd om thuis het huisvrouwtje uit te hangen. Ik heb tijd, tijd zat, ik zou foto's kunnen klasseren, nuttige dingen doen! Maar ik kom er niet aan toe! Ik heb er geen zin in, ik wil in de maatschappij kunnen meedraaien. Ik wil thuiskomen na het werk en vertellen wat ik beleefd heb! Ik verga van verveling en kan mezelf er niet toe brengen om creatief te zijn. Ik wankel aan de rand van een zwart gat, en neen, ik ben niet van plan om erin te vallen. Ik mis contact, echt contact! En ik zou al helemaal gek worden als ik een dag zonder internet moest doorbrengen.

Kon ik maar kuisen, kon ik maar met emmers sleuren, maakt niet uit, zolang ik maar mag meespelen in de grote wereld die zonder mij lijkt voort te draaien, alsof het helemaal niet uitmaakt waar ik mijn plekje inneem.

Ik zoek, tevergeefs, wat ik zou kunnen doen, wat haalbaar is; Ik vind alleen geen antwoorden! Het enige positiefs aan heel de situatie is dat ik op vakantie kan wanneer ik het wil. En daar eindigt het voordeel dat fibromyalgie me te bieden heeft!

Misschien had ik altijd gehoopt dat het over zou gaan, dat ik op een dag wakker zou worden en ik denk, ach , ik had een nare droom.

En ja, ik vraag me af , waar ik dat verdient heb, waar mijne Wim dat verdient heeft. En ik heb zo'n zin om luidop te schreeuwen, "waarom " ?? En het liefst zou ik daar nog een ferme vloek achter knallen!

We hadden het goed samen, na al mijn moeilijke jaren aan de zijde van een aan alcohol verslaafde man en al de problemen dat dit met zich mee bracht.

En dan ontmoet ik mijn nieuwe levensgeluk en dan bwam, dan worden we neergebliksemd door die vreselijks spelbreker, mister fibro! Hewel meneerke fibro, ik heb het gehad met u!Je kan gaan, ik ga wel weer werken, ik zal zingen, ik zal dansen , als ik maar terug in de maatschappij mee mag draaien! Bye mister fibro, als je het nu zou willen aftrappen????

21:23 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

ik begrijp je volkomen Christa, k heb het ook moeilijk gehad
maar zolang je opstandig zal blijven en zo rusteloos zal je nooit je draai vinden in het thuis zijn
en dat heb je echt wel nodig, die zielerust, het aanvaarden, je zal je nog zo goed voelen, echt wel
succes en dikke knuffel

Gepost door: fotorantje | 29-03-13

Reageren op dit commentaar

Ik heb een grote mentale klag gehad van die whiplash. Ik ben totaal niet in mijn gewone doen, meestal slaag ik erin door mijn rose bril te kijken, maar nu lukt het precies niet. Misschien heb ik ook gewoon zon nodig!

Gepost door: christa | 30-03-13

dat is ook niet niks Christa wat je er nog bijgekregen hebt
geef jezelf de tijd om te bekomen, met al de rust die je lichaam nodig heeft x

Gepost door: fotorantje | 30-03-13

geef 'm maar ne goe schup onder z'n kl.....en, Christa!

:-)

Misschien kan je eens overwegen om één of andere cursus te volgen, desnoods online?

Gepost door: Billy | 30-03-13

Reageren op dit commentaar

Niks mis met af en toe opstandig zijn,......ik heb dat nog regelmatig :-), tot ik weer besef dat het makkelijker is om met de stroom mee te zwemmen, hoop dat mijn zoon dat ook snel ontdekt,........:-)

Gepost door: Misssexandthecity | 02-04-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.