01-04-13

Paasweekend

Het is paasmaandag, en het gaat iets beter met het moraaltje. Zaterdag hadden we koffievisite, en s avonds stond er een pensioenfeestje van een collega van Wim.

Ik had het wel moeilijk met het lawaai, dat altijd een grote boosdoener is. Op tafel stonden er schaaltjes met nootjes, kaasblokjes en salami en ik had ontzettend zin om twee stukken salami in mijn oren te stoppen om zo het overtollige geluid weg te filteren. Dat maakt feestjes voor mij enorm vermoeiend, maar toch heb ik er van genoten . En onder mensen zijn heeft me goed gedaan. Ik merk van langs om meer dat ik daar niet zonder kan en dat dit wel eens mijn redding kan betekenen om niet weg te zakken in een depressie. Want een depressie is wel het laatste wat ik wil.

Gistermiddag waren we uitgenodigd om te gaan eten. Het was lekker en gezellig , ik genoot terug van het onder de mensen zijn. In de namiddag zijn we dan nog bij mij ma geweest, waar ik eerst een deugddoende tukje heb gedaan, want hoe leuk alles dit weekend ook was, het was weliswaar heel vermoeiend.

En vandaag heb ik eindelijk terug wat zitten frutselen aan een ketting in plaats van apathisch voor mij uit te zitten staren. Voor de rest heb ik me wel koest gehouden en een tukske gedaan, want ik heb rusten ook echt wel nodig.

En verder zit ik na te denken over wat ik nog zou kunnen doen. Maar ik heb nog altijd niets gevonden, wat lichamelijk voor me mogelijk is. Want het is ook niet de bedoeling dat ik twee uur vrijwilligerswerk ga doen op een dag en de hele namiddag moet recuperen en daardoor zelf niet meer in staat ben om te koken en wat te strijken en een beetje op te ruimen.  Een dagske met de keer zeker!

 

 

19:35 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (3) | Tags: depressie, fibro, vrijwilligerswerk |  Facebook

Commentaren

goed bezig Christa
haha k zag je al zitten met salami in je oren

Gepost door: fotorantje | 01-04-13

Reageren op dit commentaar

je was dus wel degelijk onder de mensen afgelopen weekend... ;-)
Wel vervelend dat je niet goed tegen het lawaai kan.

Groetjes!

Gepost door: Billy | 01-04-13

Reageren op dit commentaar

Ondanks alles, blijf jij genieten, mogen veel mensen eens een voorbeeld aan nemen,....als ik moe ben, dan word ik alleen vervelend :-),.......en vandaag ben ik er weer om te babbelen :-),......ook mijn hoogtepunten van de dag :-)

Gepost door: Misssexandthecity | 02-04-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.