10-04-13

zondag

Het was al een tijdje dat ik aan het uitkijken was om een datum te prikken om eens naar Gent uit eten te gaan met mijn dochter en haar lief. En zondag moest mijn mannetje niet scheidsrechteren , dus dat was ideaal!

De kids van Wim waren wel thuis, maar ze zijn oud genoeg om zelf ook eens iets op te warmen om te eten. Dus eigenlijk moeten we niet meer thuis blijven om te babysitten.

Bovendien vond ik van mezelf dat ik eens wat meer energie moest steken in mijn dochter, dat ik niet vaak genoeg tijd had om met haar eens op stap te gaan! Maar die lange kutwinter zit er uiteraard ook voor iets tussen . Ook het feit dat ik niet meer sta te springen om lange afstanden met de wagen te rijden. En Gent is niet al te makkelijk om te rijden, dus....

We hadden nog een bongobon en dus konden we niet echt kiezen waar we heen gingen , want er stond maar één restaurantje in Gent in.Het was een Argentijns wijnhuis. Het interieur oogde wat koel wat je van een Argentijns restaurnt meestal niet verwacht. We kregen een soort mixed grill en mijn vegetarische dochter had gekozen voor een pastaschotel met mozzarella en tomaat.

Ik heb heel hard genoten van het gezelschap, gewoon eens met zijn viertjes zijn. Het vlees was voortreffellijk en de wijn moest niet onderdoen.

Na het eten wou ik nog bij Max trakteren met een wafel en koffie, Maar die heeft John het lief van Aimée voor zijn rekening genomen! Amai, dat hoefde niet, maar er was geen tegenspreken aan! De wafel was niet alleen heel groot, hij was ook ontzettend lekker. Enig nadeel van het etablissement dat de obers er heel gejaagd zijn . Moesten ze kunnen ze duwden de wafel in onze mond zo dat we zo snel mogelijk terug op straat zouden staan en ze nieuwe klanten konden serveren!

Daarna met de tram en trein terug tot tielt gereden! Mmmm voor herhaling " a day like this"

10:18 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Doen zo'n dagen,.......en ik denk dat jouw dochter dat ook geweldig vindt, ook al zal ze dat niet zeggen :-),......ik hoop dat ik ook ooit zo'n dagen ga beleven, dat ik niet meer moet zorgen, maar een wafel kan gaan eten met mijn zoon,.......

Gepost door: Misssexandthecityandme | 10-04-13

Reageren op dit commentaar

Bah tegen zo'n bediening kan ik niet tegen, als klant moet je je welkom voelen en op je gemak kunnen eten vind ik, zeker als het zo lekker is!
Heerlijk zo'n dag, zijt maar zeker dat je dat vaker zou moeten doen, maar ieder heeft z'n eigen leven en dan komt het er soms al eens langer niet van he, maar daar moet je je niet schuldig o voelen!

Gepost door: LJ | 10-04-13

Reageren op dit commentaar

Leuke dag! Zo'n quality time moet er idd vaak genoeg zijn! :-)

Gepost door: justm3 | 10-04-13

Reageren op dit commentaar

gezellige dag
behalve bij Max dan met hun gepush, straks moet je je wafel buiten opeten, als ze maar verkopen

Gepost door: fotorantje | 11-04-13

Reageren op dit commentaar

ik ga ook graag naar Gent, is trouwens al veel te lang geleden! Ik vind Gent trouwens makkelijk om met de wagen naartoe te gaan, vanaf de autosnelweg rij je zowat rechtstreeks een ondergrondse parking in en na een kwartierke wandelen sta je midden in de stad.
Een Argentijns restaurant hebben wij nog nooit geprobeerd, maar zal wel iets zijn dat ik graag eet.
Naar die "Max" zou ik dan zeker geen 2 keer gaan, hoe lekker het ook is...

Groetjes!

Gepost door: Billy | 11-04-13

Reageren op dit commentaar

Dit is inderdaad voor herhaling vatbaar !

Gepost door: ollie | 15-04-13

Reageren op dit commentaar

Ik ben pas geleden naar Gent geweest en ik ga zeker nog eens terug. Prachtig bereikbaar met de wagen, je rijdt zo de stad in.

Gepost door: HansDeZwans | 16-04-13

Reageren op dit commentaar

Je schrijft leuk, Chris! En wij hebben een overeenkomst zie ik. (Helaas) Ik heb CVS... Maar ik wil ook vrolijk in het leven blijven staan. Ik zal je nog even mailen want ik wil je iets vragen over die meer energie in 30 dagen.

Ik heb je site op mijn blogroll gezet. Als je dat niet prettig vindt, laat je het me dan weten?
Groetjes Kakel

Gepost door: Mirjam Kakelbont | 22-04-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.