02-05-13

Genoten

Ik voel me mentaal een stuk beter! Ik heb terug levenslust , voel me mentaal bijna terug de oude Chrissebie. Enfin de Chrissebie niet van 3 jaar geleden, die word ik vrees ik nooit meer! Maar een tevreden Chrissebie die van het leven geniet ondanks haar mankementen!

Dinsdagavond gaan Roeselnachten, met mijn kruk de straten van Roeselare afgedweild en daarna nog iets gaan drinken aan het staton.

Woensdag kregen we onverwacht een leuke uitnodiging om te gaan Bbq-en. Heb er van genoten! Het gezelschap, het zonnetje, het eten . Daarna zijn we samen naar Kortrijk gereden voor een optreden van Sioen. Ik had me helemaal naar voren gewerkt en niet alleen omdat ik steun heb aan de nadars, maar om het smoelewerk van mijn favoriete zanger goed te bekijken! Volgens mijn mannetje had ik zo een gelukzalige glimlach op mijn gezicht! Het was in de rij staan voor een drankje te bemachtigen. Tegen dat t hof van commerce aan de beurt was om hun kunsten te vertonen was er geen doen meer aan van t volk. Ik zat op een stoel te midden van een meute volk , dat ik er bijna instant claustrofobie van kreeg! Op mijn aandringen zijn we ons dan maar uit de mensenmassa gaan murwen om eindelijk in alle rust een cafeetje aan te doen, waar we rustig konden praten en uit glazen konden drinken. Ik zag glazen sangria passeren en dacht , allee mijn eerste sangriaatje van dit jaar! Maar groot was mijn ontgoocheling want ondanks de glazen van quint sangria was het maar flauw spul . Als er nu eens iets is waar ik niet tegen kan, is het wel dat ze me bedriegen en beduvelen met flauw spul waar ze enorm mee kunnen sjoemelen en zich rijk boeren al mensen te beduvelen. En het heeft op het puntje van mijn tong gelegen, maar ik wou de pret niet bederven en dacht foert, hier kom ik niet meer terug.

Moe maar voldaan zijn we s avonds thuis gekomen, heb ik tegen mijn krukje gezegd, dank u wel dat ik dankzij jou toch naar Sioentje kon. En we hebben geslapen als mollen, al moest mijn mannelijke molletje vroeg uit de veren om te gaan werken en deze mol kon lekker blijven liggen! Weer een dag om in een doosje te bewaren en naar te kijken op moeilijke dagen!

18:13 Gepost door fibromindy in Liefde, Muziek, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (5) | Tags: sioen, optreden, kruk, sangria, bbq |  Facebook

Commentaren

dat dagje klinkt heerlijk, Christa
Ik kan me wel voorstellen dat het wat beangstigend is tussen die meute als je niet kan blijven rechtstaan. Dan is een cafeetje toch wel plezanter hé... ;-)
Hadden ze nu nog lekkere sangria gehad, dan was het helemaal top geweest

Groetjes!

Gepost door: Billy | 02-05-13

Reageren op dit commentaar

Fijn om zo'n leuke dag te beleven en tegelijkertijd te beseffen dat het er eentje met een gouden rand is :-) Dat er nog maar veel van mogen komen!
Liefs Kakel

Gepost door: Mirjam Kakelbont | 02-05-13

Reageren op dit commentaar

Zo eenvoudig mooi kan het leven zijn hé, voor degene die de kunst van het genieten begrijpen,......woensdag was ik om half 8 al in het park om te joggen, dan is de natuur zo mooi en die stilte, kon ik weer echt van genieten,.........mijn genot bestaat uit lichamelijk afzien,......moet echt ne kronkel zijn :-)

Gepost door: misssexandthecity | 03-05-13

Reageren op dit commentaar

blij dat je zo genoten hebt, bewaar die dag maar goed in dat doosje, als het wat moeilijker gaat dan doe je gewoon even dat doosje open en geniet je weer in alle rust
dat doe ik nu ook, ik had een super driedaagse maar ben zo leeg als iets ik weet niet of ik nog leef momenteel haha

Gepost door: fotorantje | 04-05-13

Reageren op dit commentaar

Zulke dagen moet je idd koesteren!! Had Sioen graag ook nog een keer aan 't werk gezien, maar wie weet komt hij nog wel een keer naar Leuven!

Gepost door: LJ | 08-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.