13-05-13

Drukke tijden

We hebben een druk weekend achter de rug. Zaterdagnamiddag zijn we eerst gaan shoppen met de papa van Wim, die 85 werd. We hebben hem samen met zijn broer eens in t nieuw laten restylen in de E5 mode. Hij was wel wat aangedaan en een beetje beschaamd, maar nadien was hij heel blij met zijn nieuwe outfit. S avonds waren we uitgenodigd bij een collega van Wim. Heel fijne mensen, we hebben ervan genoten en waren heel erg welkom. Het eten was uitstekend, dat verdiende een dikke tien, ook voor sfeer en gezelligheid!

De zondag niet uitgeslapen opgestaan. T was moederdag en mijn mannetje had een verrassing voorzien. We zijn met de trein naar Blankenberge geweest en hebben daar superverse oesters en zeevruchten gegeten! De griffioen is echt een aanrader voor wie van zeevruchten houdt en van een losse stijl houdt , waar je je direct op je gemak voelt, correct bediend wordt in een creatief kader.


En vandaag de papa en mama van Wim meegenomen naar zee, een lekker dessertbord gaan eten in Oostduinkerke en dan nog wat gaan wandelen naar De Panne.Mijn modern krukje is nog niet binnen, dus was het nog met mijn ziekenhuiskruk, maar die kwam goed van pas!

O ja en ik vergat het nog te zeggen, deze morgen ben ik naar de kapperschool geweest voor een steun voor in mijn haar. Nog een lekkere brushing erbovenop en ik kon vrolijk aan mijn dag beginnen. Ik ga dat vaker doen, het kost stukken minder dan bij de kapper en de leerkrachten zorgen er wel voor dat je niet geheel fout buiten komt. Dus de volgende keer gaan we voor een kleuring, want dat is wel heel erg nodig. Meestal doe ik het zelf, maar nu ik ontdekt heb dat je dat gewoon op school kan laten doen, hoef ik dat zelf helemaal niet meer te doen. Bovendien kom ik dan nog eens buiten, want ik was hier bijna gek aan het worden. Morgen ook een drukke dag, en woensdag op onderzoek naar het ziekenhuis, bah, niet zo leuk, maar wel heel erg nodig!

En zo kom ik de weken door, blij dat ik af en toe buiten kan, maar ook wel heel erg moe, na een uitstap. Maar dan voelen we dat we leven, nietwaar!


21:07 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (8) | Tags: kapperschool, uitstap, moederdag |  Facebook

Commentaren

Ik herken je verhaal van het weinig buiten komen en bijkomen na een uitstapje. Maar de uitstapjes houden wel het gevoel erin dat we leven. Sinds heel kort ga ik naar acupunctuur en ik hang het voorlopig niet aan de grote klok, maar ik merk heel voorzichtig een verbetering (onder ons gezegd en gezwegen dus ;-) ) Ik houd je op de hoogte!
Aan Oostduinkerke hebben wij goede vakantieherinneringen!
Sterkte voor het ziekenhuisonderzoek van as. woensdag. Ik kan je maar een advies geven: neem iemand mee! Hou je taai en liefs
Kakel

Gepost door: Mirjam Kakelbont | 13-05-13

Reageren op dit commentaar

zo'n gezellige uitstapjes daar trekken we ons aan op hé Christa
wat lief dat jullie Wim z'n ouders mee namen op uitstap en de vader in het nieuw staken

k weet alleen niet wat een steun in je haar is, een soort lak?

Gepost door: fotorantje | 13-05-13

Reageren op dit commentaar

oja, succes voor woensdag

Gepost door: fotorantje | 13-05-13

Reageren op dit commentaar

Niet laten om buiten te gaan ! En voor mij zijn het nog heel drukke weken in het verschiet !

Gepost door: ollie | 14-05-13

Reageren op dit commentaar

Een druk maar leuk weekend, een mens heeft daar deugd van.
Ik heb ook nog mijn haar laten doen in de kappersschool en was daar ook heel tevreden over. Merkelijk goedkoper en die gastjes zijn blij dat ze kunnen oefenen :-)
Succes voor morgen!!

Gepost door: bea | 14-05-13

Reageren op dit commentaar

Een steun in je haar? Wat moet ik mij daarbij voorstellen?
De kapper wordt heel snel heel duur he, zeker als je ook nog een keer moet laten kleuren, dus dan is zo'n school wel een goede oplossing.
Naar De Panne wil ik heel graag nog een keer :-)

Gepost door: LJ | 14-05-13

Reageren op dit commentaar

Ik heb nu een kapper gevonden in my hometown, die een echte dorpsmentaliteit heeft,.....in toch een leuk kader,......hi is niet zo duur als de kappers waar ik vroeger ging en ik ga nu graag naar de kapper iets waar ik vroeger een hekel aan had.

Een hele drukke week, dat is goed, ter compensatie van het vele binnenzitten,......en heb je geen tijd om na te denken, want dat is meestal het begin van alle ellende!!

Veel plezier bloem!!

Gepost door: misssexandthecity | 14-05-13

Reageren op dit commentaar

een druk, maar wel een aangenaam weekend dus, Christa!
De griffioen, zal ik onthouden, ook al zijn zeevruchten niet echt mijn favoriet maar zal je er wellicht ook wel lekkere vis kunnen eten zeker?
Je schoonvader zit dus net als ik in een nieuwe outfit... ;-)

Groetjes!

Gepost door: Billy | 14-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.