29-05-13

Drempelvrees!

Het regende "cat's and dogs" toen ik op de drempel stond van , wat ik noem "het koekoeksnest". Ik kon mijn eigen wel verrot slaan dat ik hiermee had ingestemd. Ik slikte en ging binnen.

Ik zocht een plaatsje in de hobbyruimte, en haalde vlug mijn materiaal uit, om eindelijk mijn parelsnoer af te werken.Ik zei niets, niets het eerste uur. En toen begonnen de andere dames uit de hoek te komen en interesse te tonen voor mijn werk ik aan het doen was. 

Mijn angst viel weg, die mensen deden normaal, oef. Het was mijn reinste nachtmerrie geweest dat ik tussen een stel halve gekken ging zitten. Maar het viel dus nog mee, ik kon terug adem halen!

Een dame nodigde me uit om tijdens de pauze met haar koffie te gaan drinken. Er kwamen een paar weirdo's aan onze tafel zitten, maar die negeerden we , en we gingen in het gesprek op.

Ik ben de naam van de dame vergeten, laten we haar Dominique noemen. Dominque en ik hebben een beetje een gelijklopend verleden en het klikte wel. Toch om daar mijn uren te slijten!

Ja, ik heb me waarschijnlijk nog nooit zo klein gevoel, hoevel ik het anderzijds heel moedig van mezelf vindt. Hoera voor mezelf zeg ik hier met een heel klein stemmetje!

Maar ik ben erin om een beetje structuur in mijn dag te krijgen! In de plaats van me hier de dag door te slepen, met een beetje werk, een beetje ontspanning. Doe ik nu mijn werk in de voormiddag, een beetje opruimen, kleine boodschappen doen en daarmee bedoel ik niet "pipi" doen, maar even naar den aldi. Vaatwas ledigen, eten voorbereiden en voor mezelf een maaltijdshake maken. Nog vlug wat internetten. En ik was er helemaal klaar voor en vertrok met een hartje de grootte van een knikker! 

19:42 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (7) | Tags: de rinkel, knutselen, structuur, ervaring |  Facebook

Commentaren

Wel ik bewonder u dat je hebt door gezet en al die dingen die je kunt De hobby die mee viel en al direct iemand waar je kan praten fijn is dat. ja het is niet makkelijk En hoe gaat het met je mooie stok heb je die al gebruikt? Het is wel fijn bij u te komen lezen het gaat ook met vallen en opstaan dat hebben we soms nodig en zo gaan we vooruit in de goede richting Ik wens je nog veel sterkte en nog veel hobby vreugde en dat je nog fijne mensen mag ontmoeten die u onder steunen en waar je u goed bij voelt

Gepost door: sylvia | 30-05-13

Reageren op dit commentaar

Hoera voor Fibromindy,.......het gaat helemaal goed komen, ik voel het tot hier!! En die structuur gaat je goed doen,.........

Gepost door: misssexandthecity | 30-05-13

Reageren op dit commentaar

Chapeau dat het je gelukt is!!!!
En structuur, ik merk dat ik dat nodig heb, als ik een vrije dag heb die helemaal leeg is dan moet ik die ook kunnen indelen in ontspanning, naar de winkel, dit doen, dat doen... Chaos in mijn hoofd is niet goed :-)

Gepost door: LJ | 30-05-13

Reageren op dit commentaar

Een mooie dag: eentje waar je ontzettend tegenop zag en hij is je meer dan 100% meegevallen, je hebt zelfs vrienden gemaakt, wie had dat durven denken? Goed van je dat je hebt doorgezet.

Gepost door: Mirjam Kakelbont | 30-05-13

Reageren op dit commentaar

Ik ben waanzinnig trots op je! Well done!

Gepost door: Tita | 30-05-13

Reageren op dit commentaar

die drempelvrees was dus ongegrond, Christa!

Gepost door: Billy | 31-05-13

Reageren op dit commentaar

Misschien heb je er wel een vriendin bij, wie weet hè.

Gepost door: HansDeZwans | 03-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.